Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2011 00:00 - СЪДЕБНАТА МАФИЯ – НА 22 ГОДИНИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 1777 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                      СЪДЕБНАТА  МАФИЯ – НА  22  ГОДИНИ

 

   Преди 22 години на този ни бe дарена демокрацията като резултат на партийна разработка в лабораториите на ДС. Не след дълго възникнаха проблеми измежду тези, които ни я дариха, защото трябваше да разделят помежду си ограбеното, а то бе много: спестяванията на хората от банките, работещите заводи, курортите, крайбрежните ивици и др. Към този процес на ограбване се прибавиха и заменките, но ако сме честни трябва да отчетем, че имаше и законно продадени заводи. Един циганин министър-председател /ИК/ продаде законно на друг циганин /ВЗ/ МК Кремиковци за 1 лв. като той пък веднага го препродаде на трети, оригинален циганин от Индия за около 400 000 000 евро. Къде ли отиде разликата? Оказа се, че тази „демокрация” не е за всички и поради това през 2001 г. дойде царо с обещанието си да гарантира на всички демокрацията и за 800 дни да оправи дъравата. Всичко продължи по старому, както си е и до днес, защото кукловодите, които дърпаха конците тогава, днес пак ги дърпат те. Кражбите продължиха, като се извърши и невъзможна кражба, окраден бе външният дълг на България от царски министър. По царевото време се появи и ново направление в кражбите – източване. Източен бе влакът с около 5 000 000 000 лв, министри вземаха комисионни за покупка на ненужни и скъпи съоръжения и техника, чието изплащане да започне след години, а комисионните им да влезат в цената на продукта и да постъпят за разпределение между министрите веднага. Пак тези комисионни станаха причина България да си продаде енергоразпределителните дружества и Софийска вода, като по този начин подложиха хората на колониален грабеж. Успредно с това протичаше процес на лъжи, кражби, подменени вотове с помощта на платени ромски гласове при местните избори в малките населени места. В малките градове пък се утвърдиха феодали, сред циганите - ромлидери, кредитните милионери подеха „бизнес”. Пръкнаха се днешните фараони, банкери, олигарси, политически мафиоти. Ножицата се разтвори много. На едната страна – престъпниците-новобогаташи, на другата – ужасяваща беднотия и погазени човешки права. Една поетеса прецени времето на демокрацията така: Сто процента измама на всички нива!

    Щеше ли да бъде това възможно, ако не бе създадена преди 22 години в лабораторите на ДС съдебната мафия? Със сигурност – не! Вместо да бъде съдебната система като имунна система на държавата и да я пази от вируси, самата тя стана вирус в снагата на страната. Назначените обаче от мафиотите-кукловоди висши магистрати имаха друга задача: да прехвърлят богатствата от крадци, убийци, разбойници и всички, които могат да си платят за освобождаването си чрез решение в името на народа към тези, които им дърпат конците. Разбира се, част от това богатство ще получат и висшите магистрати за услугата. Парите се прехвърлят в офшорки, изпират се и се връщат. Примери – много. Най- скъпото дело бе това на групата Велков-Младенов, които полицията залови с 660 кг. с готов амфетамин и още 1000 кг. почти готов, като една доза от този наркотик е с тегло 10 мг. и струва 10 лв. Всеки може да изчисли за какво става въпрос и защо „бизнесмените” бяха оправдани от Иван Григоров чрез пенсионерката съдийка Тихчева с мотива, че те били наркомани и си произвели дрогата за да си я изядат сами. И цеха в Опицевт направили за това.

    Тази престъпна дейност на съдебната система, начертана от кукловодите доведе до установяване на трайни метастази в съдебната система. Ако Иван Григоров е вземал процент от сделката, то апелативният съдия Веселин Пенгезов, с пррякор Алчният е искал всичко за него. И сигурно си е вземал доста, за да си направи къща по подобие на Белия дом. Корупцията мина и в по-ниските инстанции на съда и той се превърна в инстанция за ограбване. Гражданските колегии ограбват имотите на хората, като ограбвачът  заплаща процент от сделката по косвен път на съдиите чрез доверените им адвокати. Аз бях в такава схема 11 години и нямаше сила, която да спаси от ограбване жилището ни, помогна ни Господ. Но ни съсипаха живота за това, че имаме жилище в центъра на София. Същото важи и за Наказателните състави. Там адвокати на разбойниците се пазарят със съдиите и като се договорят за сумата ги освобождават. Софиянски им е платил между 5 и 9 000 000 000 лв. за да го отърват от делото за Халите. Аз също съм потърпевш от Наказателен състав заради едно катаджийско дело. Един удари колата ми след нарушение, но следобед в КАТ се оказа, че той бил прав. Обжалвах, а съдията ме заплашва, че ще ме напрпави подсъдим, в същото време се мазни на този, който ме удари. Отидох на втора инстанция, където съдията пък ме пита имам ли си адвокат. И не ми отмениха наказанието като причинител на ПТП. Имало е шарко-парко. Възможно е да е пил човекът, да му е поредно нарушение, а да му трябва колата да си върти далаверите и за да не му отнемат книжката си е платил на съдиите. Аз имах чисто досие от 1962 г. до 2006 г, когато според съдиите вече съм решил да се изявявам като автоджигит по пътищата.  Не им снесох и като че чадър в гъза им разтворих, както казват в Требич. А истината? Какво е истина, ще попитат съдебните рекетьори.

    В тази система на метастази в съда издигане в ранг получават само тези съдии, които доказват, че ще работят за мафията. Разбира се, те си плащат за назначенията, но „избиват” парите още от първото дело и след това вече са на далавера.

   Този, който дърпаше конците на съдебната мафия бе гент Гоце, а човекът, с който съветниците му са подържали връзка бил съдията Иван Колев, с прякор Силният. Гоцето назначи и главния прокурор. Той едва ли взема пари, но ако му се обади Гоцето ще трябва да каже: Слушам! Само че съдебните работи навлязоха в преходен процес. Главата на мафията, Агент Гоце, губи поста си, новият президент няма да работи със съдебната мафия, но позициите на мафиотите в съда представляват метастази, които лесно ще се превърнат отново в раково заболяване ако не се направят в съда реформи.  Като човек, чиито втори дом е гората, правя едно сравнение между сегашните съдийски шефове и попиканите оси. Те бързат хаотично, защото са им мокри крилата и не могат да хвръкнат. Така щъкат сега и висшите магистрати. Бълзат, за да си приберат вересиите.Пенгезов има висящо дело, трябва то да се приключи, защото той плаща яко. Разни богати затворници има, Марински ще ги помилва. Иначе парите от тях може да прибере друг.

   22 години стигат, но ще оправи ли някой първото дете на демокрацията, независимата съдбена система, родена в лабораториите на ДС? Тя бе създадена за да прпечи на демокрацията, като прехвърля богатствата на страната от едни престъпници в други. Процесът няма да бъде нито кратък нито лек. За да има той успех трябва всички съдии, повишени в работата си да бъдат премахнати от съдебната система, защото те са се клели за вярност на мафията, представлявана в съда от ВСС. Трябва да им се отнеме правото да работят повече като юристи и да им се отнемат имотите.

    Това е пътят за оздравяване на съдебата система. Всичко друго ще бъде псевдомерки. България е тероризирана от вякакви престъпници, защото те са ортаци със съдебната мафия. 22 годни стигат! ако не се направи тази реформа в съда, мафията ще остане начело на държавата. А съдът ще продължи да работи за нея и срещу хората.  

 




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojo12345 - За съжаление истината е неоспорима...
11.11.2011 08:58
Това което днес управниците наричат "демокрация не е нищо друго освен
посттоталиризъм,ББ е новият "ТАТО".а ГЕРБ -нова БКП
цитирай
2. bven - Само че конците ги дърпа един зад Океана!
11.11.2011 09:42
Всички президенти и мин. председатели ги одобрява лично. Затова и те толкова си приличат - независимо къде и кога са родени! Играта е към края си и всичката мръсотия отива на повърхността:)
Хубав ден и поздрави за истините, Коста!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12190588
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031