Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2010 21:08 - Снимки от България - 36 /Загрозената Бълария/
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 5047 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 03.05.2010 22:55


image

                   Частно сметище на пиянище,пристрастено към бирата.

image

                      Строителни боклуци от неизвестен боклушар

image

Изоставен склад на Книгоразпространение.Нека някой познае като го изоставиха,кой се насели в сградата.Комичното е,че махалата не се казва Книгоразпространение,а Фургона,където живеят циганин,циганка и тумба деца.

image

Как се прави цигански катун?Забиват се четири кола,опъва се найлон.После найлонът се фърля.Като тоя....

image

Незаконно циганско сметище до Данъчно отделение на Община Витоша

image

Незаконно циганско сметище до Данъчно отделение на Община Витоша

image

Незаконно циганско сметище да Данъчното отделение на Община Витоша

image

Незаконно циганско сметище до Данъчното отделение на Община Витоша

image

Площадката пред  Данъчното отделение на Община Витоша.Спирката се казва Германско шосе,следващата е Банята - Панчарево.Замърсяването се причинява от самонастанилите се в Регентските вили цигани.Данъчното отделение е построено в двора на първата от т.н.Регентски вили.Регентските вили се явяват първата циганска махала при Данъчното,на 200 м.над нея има втора махала,наречена Фургона,а на още 100 м.след нея е централната циганска махала,основана от ковача на Панчарево,чиято къща е останала под водата на Панчаревското езера.Тези махали са ужасяващи замърсители на района около тях  с незаконните си сметища,които никой не забелязва. 

image

Срещу спирката на Лъвов мост за автобусите в посока Люлин.В тази пролука на храста самонастанилите се по улиците цигани се отфекалват.

image

                   Лъвов мост,между две полиции.Тук се самонастани един циганин.

image

           До Дирекцията на полицята на бул.Мария Луиза.Пред входа на изоставената аптека на Лъвъв мост се е заселил един циганин.В момента той си почива.

image

Нзаконно циганско боклучище,незабележимо за служителите на Данъчното отделение на Община Витоша.

image

Боклук от циганска махала до Панчарево,на 400 м.от Данъчното отделение на Община Витоша.Боклуците се подхващат от водите на старата водопречиствателна станция и се отнасят в Искъра.

image 

   

                                     До Данъчното отделение на Община Витоша

image

                               До Данъчното отделение на Община Витоша

image

                             До Данъчното отделение на Община Витоша

image

                            До Данъчното отделение на Община Витоша

image

                                До Данъчното отделение на Община Витоша.

image

                                До Данъчно отделение на Община Витоша.

image

                     До Данъчно отделение на Община Витоша.

image

                                      До Данъчно отделение на Община Витоша.

image

На стотина метра от Данъчното - Панчарево,филиал на Община Витоша.

image

Бившата аптека на Лъвов мост.Като бъде напусната една сграда от стопаните си,нека някой от три пъти познае кои веднага идват в нея.На по-недосетливите напомням събитията от с.Долни Цибър през 1948 г.

image

   Ж.п.тунелът при гара Своге.Идващите от Дунав мост чужденци виждат един улей с боклук,стичащ се от незаконната циганска махала.Това е запечатала и моята снимка.

image

                                             Българският Kцnigstein
        Kцnigstein е крепост на сакснонците на една скала на Елба,известна с това,че от построяването си през Средновековието до днес не е била превземана.В нея са укрили картините от Цвингера през Втората световна война.А нашата крепост е една незаконна циганска махала върху свода на ж.п.тунела на гара Своге,кято никой не може да премахне,за да бъде спасен тунелът от разрушение.Дори местният феодал Емил Иванов от ДПС!С тази махала по показателя КРЕПОСТИ бием немската като маче у дирек,както казват по Дефилето....

image

Ж.п.тунелът при гара Своге.Като се изака отгоре някой от незаконната циганска махала върху свода на тунела,тази пластмаса от кашон като стоманена броня пази тяговата линия за електролокомотива,както и предното му стъкло от директен допир или удар.Като отида в Германия ще влеза в един тунел,за да видя там циганите като се изакват върху тяговата мрежа,как ерманците прехващат суровината и си опазват влака.Там влаковете се движат с по 300 км/ч.и ако запечен циганин уцели предното стъкло на локомотива,страшно ще стане....

image

Ж.п.тунелът при гара Своге.Интересно е защо акетата на незаконно живущите на свода му цигани текат надясно,а не наляво.Дали в Америка и др.страни когато циганите акат върху ж.п.тунелите,суровината пак има ляв уклон или пък там има звена нейното насочване по електронен път?

image

Ж.п.тунелът при гара Своге.На свода му има незаконна циганска махала.Когато те акат и пишкат върху него,"суровината" им се стича вътре в тунела.За да не падат акетата им директно върху тяговия проводник са поставени покрови от пластмасови кашони,които насочват екскрементите им по стените на тунела.Мисля,че в Япония,Швейцария и др.страни,когато цигани акат върху жиците на влака,хората там са измислили много по-съвършена защита,която да прехваща от височина суровината,да я неутрализира и дезодорира поне за 24 часа.

image



Каналните /фекални/ води на незаконната цианска махала на свода на ж.п.тунела при гара Своге дават своите резултати.Той се руши!

image

Декоративният зид и входът на тунела при гара Своге.От каналните води на незаконната циганска махала на свода му,пораженията върху моста са видни.


Тагове:   България,


Гласувай:
2



1. анонимен - Шокирана съм!
04.05.2010 13:04
Нямам думи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12189552
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031