Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11 20:15 - ДЯЛАН ПЕЕВСКИ – ЛОКОМОТИВЪТ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ В СТРАНАТА НИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Тя и той   
Прочетен: 564 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 09.11 20:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ДЯЛАН ПЕЕВСКИ – ЛОКОМОТИВЪТ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ В СТРАНАТА НИ

    След поемането на управлението на страната ни от ПП/ДБ,  на политическия ни небосклон изгря нова хиперярка звезда, тази на г/н Пеевски. Не минава ден без той да бъде показван по телевизията, а мненията му да бъдат щательно коментирани в социалните мрежи. Това е нормално, защото той е умен, красив едър човек, а умът на човека както знем е в много строго съотношение с живото му тегло, 3 % от него. Няма да коментирам съотношението с фалоса му, което е 0,4 %. Съотношенията по тези два показателя се запазват и при промяната на теглото. Това е обяснението за оттеглянето на г/н Пеевски от политиката за няколко години, когато от грижи за суверена той така бе отслабнал, че коремът му се беше залепил за гърба.

   Сега ще поместя в блога си негови мисли, които той споделя след отхождането на единия съпредседател на ДПС от руля,  Карадайъ-та. Дялан Пеевски и Карадайъ по нищо не могат да се сравняват. По-добре за България е начело на ДПС да бъде Делянчо, което Доганът осъзна и чрез кистермесикишпенис избута по-неелавия биринджия. Ашколсун, ефенди!!! Машаллах! Сикиме бабанъ!

   След махкването на Карадайъ-та от висоокия пост заваляха инициативи от страна на вече едноличния председател на ДПС, изразяващи се в предложения за актуализилане на външо... и вътрешнополитическия курс на страната ни. От работата предимно с електората на ДПС, Пеевски бурно се хвърли във вихрите на външната политика. Той има визия дори как България да се възползва от конфликта между Хамас и Израел, вместо да прави паешки работи. Ето как:

    Единственото нещо, което могат да правят палестинците е да копаят тунели. Пеевски предлага сега, когато Палетина е в хуманитарна криза, да поканим палестински копачи да продължат метрото от спирка „Витоша” до двата мутроквартала над Симеоново и Драгалевци. По-добри, с по-ниско заплащане и с по-голяма квалификация при тунелно-изкопните работи от палестинците няма. Така неквалифицираната работна ръка на Палестина ще се включи в благоустройството на нашата страна.

   Изразявам подкрепа за г/н Пеевски, защото в дни на война и мир на мъдрия /визирам г/н Пеевски/ приляга да види сгодата от случая веднага.

   Пеевски обаче има визия и за интелигенцията на Палестина, при това пак свързана с това, което те най-умеят, копаенето. Той възнамерява интелкетниците от Палестина да работят у нас като копачи на криптовалута, като изкопаното от тях постъпва в бюджета на страната.

   Пак през призмата на Близкия изток с оглед решаване на енергийната криза у нас, Певски е против строежа на двата ядрени блока, като предлага да са построят нови химически заводи в България по старите съветски технологии, след които остават пустини. А под пустините има много нефт и газ. Така според него ще спестим парите за строеж на нови ядрени мощности.

   И още нещо има, за което идеята спохожда г/н Пеевски спонтанно и го превръща във фигура, която може да даде рамо на икономикана на САЩ или на Китай. Казусът е следният:

   Инвеститорите гледат да инвестират предимно в сектори, където нещо тече и без него не може, напр. във водоснабдяването, в горивата и т. н. или в производството на някакава стока, без която също не може и се търси независимо от цената й. Към този сектор, който е с постоянно потребление спада и производството на дамски превръзки, които са огромен дял в икономиката на САЩ и Китай. Борбата между производителите е много жестока. Едната страна произвежда дишащи дамски превръзки, които абсорбират интимната мирзма. Другата – нарочно не посочвам коя - произвежда този асортимент с по-различни изисквания, осигуряващи абсолютна сигурност срещу протичания и миризми.

    В най-елитния хотел на София –и него не осветлявам - са се водили дебатите между представителите на САЩ и на Китай пред търговски вериги от цял свят. Става така обаче, че в ресторанта на хотела тази вечер е вечерял г/н Пеевски. С приятния си външен вид, който напомня на жените, че са жени, той е станал причиина няколко от дамите, участнички във форума да го поканят на тяхната маса. Там са го съгласили на следващия ден да присъства на дебатите им. Той е уважил молбата им и от трибуната на залата е дал най-точните оценки за предимствата и недостатъците на едните и другите артикули, които са наклонили везната към едната страна. Така въпросът „Кои от двата вида дамски превръзки са по-добри” е получил от г/н Пеевски екскпертен отговор, подкрепен от железните му мотиви.  

   Аз също мисля да се обърна към г/н Пеевски за да го попитам каква музика да слушам и по какви планини да ходя, какво обичам да ям, но не мога да се класирам за среща с него. Казусът с г/н Пеевски е подобен на този с един блогър, имал толкова рускини, колкото звезди има по небето. Графикът му е така запълнен, че никоя дама не е в състояние да си запише час при него. При Делянчо е почти същото – не половината, а цяла България вече очаква от него он да я оправи. Новият Месия?
   Поздрав с любимата му песен. 

              image


             image

       Тази дама със сигурност има усещането, че върху нея има мъж.Гласувай:
41. morskipesni - Е, дойдо'а и ваш'те "мъжки" времена!
10.11 16:20
Он е таков дзвер, че под него и пепелянка ще пращи.
У'баф, китен, всепризнат "демократ" и още н'ам си к'во.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Мечтая си Дялан Пеевски да отвори блота ми и да ми даде насоки за развитие.
10.11 16:32
morskipesni написа:
Он е таков дзвер, че под него и пепелянка ще пращи.
У'баф, китен, всепризнат "демократ" и още н'ам си к'во.


Мисля, че като се справи с тази под него на плажа, с дерогацията и вътрешното положение в България, може да получа указанията му. Чакам ги.
Чел съм в Архива на Центъра, че само бать Венцо е по-надарен и по добър от него.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Коста!
10.11 17:45
При съотношение на две числа се получава пак число Примерно 200, ако имаш предвид ръста на Пеевски и онази му работа е 0,8 см , съотношението е 250 Иначе онази работа е наистина 0, 4% от ръста му!
Както и да е, това са незначителни подробности
Мен повече ме вълнува, къде е Данчо Ментата , кормчията на лодката?
Да не е изпаднал от нея?
Ако е такава работата, край, загубени са!
А Данчо, Ментата, виж съвпадение,имат еднакви имена с Бай Данчо!
Той често шушнеше на ухо на Пеевски правилните ноти! Да не е дал той тон за песента му? Дано, ако е така, да не е фалшив?

Данчо Ментата е от Карапелит!
Там вода за пиене нямат, камо ли за плуване!
Този спорт не го знаят!
Дано не е станал някой сакатлък?
цитирай
4. planinitenabulgaria - Ако малко знаете турски, вероятно ще разберете какво Ви казвам:
10.11 19:50
leonleonovpom2 написа:
При съотношение на две числа се получава пак число Примерно 200, ако имаш предвид ръста на Пеевски и онази му работа е 0,8 см , съотношението е 250 Иначе онази работа е наистина 0, 4% от ръста му!
Както и да е, това са незначителни подробности
Мен повече ме вълнува, къде е Данчо Ментата , кормчията на лодката?
Да не е изпаднал от нея?
Ако е такава работата, край, загубени са!
А Данчо, Ментата, виж съвпадение,имат еднакви имена с Бай Данчо!
Той често шушнеше на ухо на Пеевски правилните ноти! Да не е дал той тон за песента му? Дано, ако е така, да не е фалшив?

Данчо Ментата е от Карапелит!
Там вода за пиене нямат, камо ли за плуване!
Този спорт не го знаят!
Дано не е станал някой сакатлък?


Тоя, дето мяза на дялян с брадва може да докара управлението на държавата до състоянието "СИКИДЖАНСИКИШ". Попитайте някой вещ по турския език какво означава това и играе ли в момента Дяланият кючека на Догана, известен като сикиджансикишкючек. С този танц Догана събори Филип Димитров. За да има сега кючеково равновесше една дама със силиконови устни от ИТН играе амджикларъкючек.
Да не съм чул лоша дума за Данчо Чейнджа. Той бе най-дорият чейнчададжия в Бургас и с придобитите умения рЕдеше задкулисно бюджета на страната. Сега обаче Дяланият му каза: Дур, ъс в Бургас!
Въвеждам и два тага с агентурните псевданими на двама депесари - Кистермесикишоглу и Гьотоглу. Абреаватурата на ДПС е ясна: Д/елян/П/авелС/ава/. От тия тримата само Дяланият няма досие, а само картонче. А по една от природните му дадености само бать Венцо може да се мери с него.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Здравей, Коста, отново!
10.11 20:46
Турски не знам, само за амджик имам някакви подозрения?
Въпреки, че реално, думата не е мръсна, за каквато се брои
Все едно родопска пътека да е мръсна дума
На Български пътека означава!
Но повече ме вълнува, тези, двамцата, Дяланият и Юнак Данчо Ментата , какви се водят?
Еничари ли са или волнонаемни?

Сега разбрах защо Магнитски заобикаля Дялания!
Няма как да го хване магнитната силова линия, много е гладък и хлъзгав и тя преплъзва!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 11778433
Постинги: 4414
Коментари: 10467
Гласове: 17916
Архив
Календар
«  Декември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031