Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2023 21:09 - ДАНО КРАВАРИТЕ И ЕВРОГЕЙЦИТЕ ДА ОТВОРЯТ ТОЗИ МОЙ ПОСТИНГ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Тя и той   
Прочетен: 1647 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 13.02.2023 14:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                    С посвещение на Венцивалери1951

   Попаднах на интересна статия на г/жа Радостиналасса1948, която копирам в блога си. В нея тя предвосхищава победата на Путин в тридневната му СВО в Украина. Това е война отечествена, която Украина започна срещу Русия още през 2014 година по заказ на Америка с програма за производство на ядерные оружия и на много силни отрови. Докато Украина не бъде прочистена от укробандеромайданофашизЪма – кафявата чума -  мир в този регион няма да има.

   Путин не бърза в тази война, защото с всеки изминат ден икономиката на краварите – всички виждаме, Америка скоро рухнет - и на еврогейците търпи огромни загуби, а руската икономика е във експоненциален възход. Ако обаче тия /краварите и еврогейците/ ядосат Путин и той ги тресне с по един „Мурманск-БН”, мамето им че разплаче. И войната с Украина ще приключи бързо, за 5-10 минути.

   Ето статията, която се надявам краварите и еврогейците да открият в блога ми и да разберат какво ги очаква. Не бих желал да съм на тяхното място. Задава им се един актуализиран от Путин Армагедон.

 

 

Докато Русия има тези оръжия, всяко военно присъствие на САЩ или НАТО ще бъде неутрализирано за 1 минута: РЕБ "Мурманск-БН"

  Комплексът е пуснат в експлоатация отдавна - през декември 2014 г. Въпреки това, той все още няма равен в целия свят. Този късовълнов крайбрежен комплекс е способен не само да прихваща, но и да потиска късовълнови сигнали на разстояние до 5 хиляди километра.   Какви са неговите предимства и на какво е способен комплексът - ще разберем в днешната статия. Западните експерти се опасяват, че само благодарение на това ултимативно оръжие Русия има възможност да парализира силите на НАТО в Западна Европа.   Способността за "зашеметяване" и "ослепяване" на врага е 6,5 пъти по-добра от техните колеги. Може да се използва за изваждане от строя на съвременни военни бази и граждански съоръжения за кратко време.   Въпреки факта, че повечето характеристики на комплекса са засекретени, според наличната информация „Мурманск-БН“ е в състояние да блокира уязвимостите в отбранителните способности на Руската федерация.   С помощта на комплекса е възможно не само да се оставят без връзка групите, участващи в радиоразузнаването, но и ВВС и ВМС. С негова помощ се потискат клетъчни, сателитни и радио комуникации.   Без комуникация е невъзможно да се управляват единици и да се водят координирани бойни действия.   И ако вземем предвид, че други системи за радиоелектронна борба също са на въоръжение в руската армия, тогава тяхното използване може да причини сериозни щети на цялата инфраструктура.   В тази връзка тяхното използване е предвидено само като решителна, крайна мярка. Изключителното безпокойство на западните медии предизвика информацията за ефективното използване на средства за радиоелектронна борба в ученията.   В същото време специалистите от Европа са наясно, че техните технологии за електромагнитни военни устройства губят от руските по всички фронтове.  
По своята същност "Мурманск-БН" е универсално средство, изпълняващо задачите на електронното разузнаване и едновременно с това потискащо сигналите на противника.   Въпреки факта, че комплексът е крайбрежен, той може да работи не само на кораби, но и на разузнавателни самолети. Експертите отбелязват, че през следващото десетилетие никой няма да може да приложи нещо подобно.   Интегрираното използване на този инструмент за електронна война е в състояние да потисне комуникациите и системите, отговорни за контрола на оръжията. Дори няколко минути отказ на това оборудване са смъртоносни.   Това време е достатъчно, за да ударите цели с противокорабни оръжия. „Мурманск-БН“ допринася за бързото изолиране и неутрализиране на вражеските кораби. Поставянето му в Крим допринася за "сондирането" на почти всеки кораб в Средиземно море.   И когато Мурманск се прехвърли в Калининград, ще бъде покрита цяла Европа и северната, северозападната част на Атлантика.
   ЧИТАЙТЕ, ЗАВИДУЙТЕ !





Гласувай:
3



1. raders - :) Най-доброто въоръжение на ру...
12.02.2023 21:27
:) Най-доброто въоръжение на руснаците винаги е било и ще бъде глупостта на онези, които им вярват. Те винаги са разчитали на идиотщината на своите привърженици. Не зная що за дзвяр е този Мурманск, но щом се базира на радиотехника, работата е ясна. Хеле пък в късовълновия спектър. Обикновена радиоджаджа,която вероятно разпространява някакви радиошумове, каквито бяха заглушителите на радиопредаванията по комунистическо време. Нищо повече не може да се постигне в късовълновия спектър, който в момента даже не се използва за военни цели. Твърдя това, защото цял живот съм се занимавал с радиотехника - това ми е основната професия.
цитирай
2. krumbelosvet - Отдавна се очакват такива оръжия
12.02.2023 22:05
Те изглежда вече бяха приложени, но в ограничено пространство и за кратко. Помните ли, някакъв стар МИГ с две кутии под крилата, беше облетял в Черно Море английски кораб, на който за няколко минути блокирали всички електрически и електронни системи. Някой моряци напуснали кораба в първото пристанище.
Въпросът е кой е по-напред. Американците още през през 1986-та блокираха управлението на АЕЦ Чернобил и заслепиха ПВО така, че едно немско чактно самолетче кацна на червения площад до Кремъл. Това може да е главната причина, че Горби набързо подписа капитулацията на СССР.
Но и русите работат от преди ВСВ по въпроса, и идеите ти имаше в ЦИВИЛНА литература през 1980-та. Дали Путин би започнал войната, ако не знае съотношението на възможностите в ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ оръжия? Той изрично каза на 24-02.2022г., че Русия си дава сметка за съотношението на силите с НАТО. С НАТО, а не с Украина.
А г-н raders e в пълно неведение за тая техника. Няколко години преди смъртта си Торби каза, че още не се знае причината за гибелта на АЕЦ Чернобил. А заради немското самолетче кацнало да Кремъл, уволниха някакъв генерал от ПВО. Ужким знаят кой е причината...
цитирай
3. planinitenabulgaria - На г/н Крумбелосвет:
12.02.2023 22:45
"Най-доброто въоръжение на руснаците винаги е било и ще бъде глупостта на онези, които им вярват. Те винаги са разчитали на идиотщината на своите привърженици. "
цитирай
4. krumbelosvet - Да
13.02.2023 11:22
Освен Катюшите и Т34.
Дали монголи, шведи, Наполеон и Хитлер са на същото мнение?
цитирай
5. vladtepes - За Чернобил
13.02.2023 14:25
РБМК е бил бомба със закъснител и авариите в Ленинград 1975г. и Игналина 1983г. се разминават сравнително леко по чудо - и в двата случая реакторът е бил много близо до взрив, но е спрян някак от защитата при мощност над два пъти номиналната и се разминава с частично разтапяне на активната зона и радиоактивно замърсяване. Опасните конструктивни недостатъци не са отстранени въпреки, че конструкторите са уведомени още 1975г. от ръководството на Ленинградската АЕЦ и така се стига до взрива в Чернобил. Абсолютно недопустимо е реактор да увеличава рязко мощността си внезапно и аварийната защита да е неефективна, дори да увеличава още мощността заради неудачната конструкция на прътите.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Не сте компетентен по темата, предлагам Ви да се изкажете по една друга,
13.02.2023 14:56
krumbelosvet написа:
Освен Катюшите и Т34.
Дали монголи, шведи, Наполеон и Хитлер са на същото мнение?


където специалист с много голяма гросмайсторска сила е Венцивалери1951. Тя е следната:
Води се икономическа война между САЩ и Китай чии дамски превръзки да се ползват. Производството им е огромно, стоката се търси перманентно и печалбите са за милиарди. Китайците произвеждат дишащи превръзки, които абсорбират интимната миризма. Американците произвеждат превръзки, даващи абсолютна сигурност срещу протичане и миризми.
В тази икономическа война сега се ползват балони. Китайските балони над САЩ и Канада имат разузнавателна мисия, да установят какви превръзки ползват жените.
Влезте в блога на бать Венцо и напишете нещо. Той ще издаде труд на тази тема, но редакторката му, Радостинчето, Милото, много бавно работи по нея.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12318088
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930