Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2020 20:22 - НЕСТАНДАРТНА ПОУЧИТЕЛНА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНА КАРТИЧКА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Регионални   
Прочетен: 834 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 В опит за коледно-новогодишен поздрав към цитираните нетови труженици и връщането им към нормалността:

 

СТРАНАТА НА ГОЛЯМАТА ЛЪЖА ОТИВА КЪМ СМЪРТТА СИ....

 

   Голямата лъжа – това понятие за СССР се появи по времето на Горбачов. Противниците брежневисти  на политиката на Горбачов, известна като Гласност и преустройство, нарекоха така времето на неговото управление. Това бе отговор на потенциалните привърженици на Горбачов в последните години на управленето на Брежнев, които пък го квалифицираха като Години на застоя. Голямата лъжа обаче се оказа  понятие, валидно не само за периода на съществуването на СССР, наречен от Рейгън, Империя на злото, но и за днешната путинова Русия, също империя, съставена от 8 части, „реформирана” в олигархия, начело с бащица. Бащици е имало и преди по време на СССР, цитирам Татко Махно. В целия този мрачен период след 1917 г., „обективно погледнато” се оказва, че по време на управлението на тази нещастна страна възходът на Голямата лъжа започва след 2000 година, когато тамошното задкулисие турна на власт Кагебешника. Берия го гръмнаха, когато се устреми към този пост, Андропов го търпяха докато свали южнокорейския самолет, след което внезапно скончился. Този обаче има лимит до 2036 година и вероятно ще остане в историята с прозвището Последният император. Неговата  Голямата лъжа надмина тази на Ленин и Сталин взети заедно. Само един елемент ще изтъкна от нея - днес в Русия, наричана Голямата страна, живеят най-щастливите хора на света, поради което останалите страни им завиждат и ги недолюбват. Руснаците обаче, вече трето поколение живеещи в Голямата лъжа, са се приспособили към нея и обясняват постъпките си така:

-       Това е истината, трябва да се лъже!

    Мисля си да цитирам нещо, с което да покажа че съществува област или деяние в Русия, което да не принадлежи към Голямата лъжа, но това е толкова възможно, колкото да бъде заловен от контрольри  български гражданин в автобусна линия 79 с редовни превозни документи.

    Западът, който не е много сериозен във външната си политика, но също така и Америка, по същия начин, както и руснаците, са се приспособили към тази политика на Голямата лъжа, в която влиза и „Голямата заплаха” от унищожаване на света от могъщите ракети на Путин. Техни изследвания показват, че Русия, по същество реформираната след разтурването на СССР нова Руска империя, последната на света от този тип, ще просъществува мъчително до 2030 г. След това тя ще се разпадне по всяка вероятност на 8 части, една от които ще бъде Русия. След даването на независимост на включените в Руската империя Кавказки държави преди 300 години, след връщане на анексираните територии, между които и тези на Япония, след възприемането на нормални отношения с останалите държави по света, които да сменят политиката на заподмятване на ракети, ще настане мир в света, подобен на този в четвъртата част на тетралогията на Вагнер, „Залезът на боговете”. В тази тетралогия борбата е за един златен пръстен, даващ сила на притежателя му да владее света. Той бе откраднат от дъното на р. Рейн, за него се разгоря война в която всичко бе разрушено. При пожар изгоря и пръстена, като водата отнесе златото му отново на дъното на р. Рейн, където бе мястото му и настана мир. Така ще стане и сега, сед като трънът в очите на света, центърът на световното зло, Путин, с неговите непобедими ракети, надвесени в мирна закана над света премине през успението си и на негово място се появи нормален руски държавник, който е във времето и времето е в него. Ще бъде трудно, защото чеченци ще отровят, застрелят или стороят друга пакост на всеки негов претендент, за да наекскреминтират суратя на Бащицата, но туй нещо, Голямата лъжа, ще изчезне от живота на руснаците. Само това може да спре отиването на Голямата страна с най-щастливите хора към смъртта й.

   Лошото, което олигархията причинява на руснаците е многостранно. Някога маркслениниците избиха реакционната маса на Русия, интелектуалците, днес маркспутинците прогонват интелектуалците по чужбина. Дейността на интелектуалците след ВОСР /и това понятие е производно на Голямата лъжа/ бе канализирана, това е точната дума, а не направлявана от службите по сигурността.  Лъжата е проникнала до ядрото на клетките на всеки човек в Русия, изчистването от нея ще бъде дълъг процес. Тук ще дам пример:

   През 1966 г. бяхме на бригада като студенти, строихме пътя от Драгалевци до Алеко. При нас имаше интербригадири от СССР. Необяснимо защо, между тях нямаше нето една студентка, само момчета. Момчетата бяха доста интелигентни, с тях говорех и на музикални теми. Имаха си съгледвачи, които ги проверяваха вечерта, като не им даваха да напускат лагера след работа, сутрин им провеждаха развод и ги следяха по време на работа. Днес поколението им е съвсем различно. Живея до полицията и виждам млади руснаци, които си вадят някакви документи. Връщат ги, те отиват на ул. Кирил и Методий и въртят телефони, вероятно на този, комуто са платили да ги уреди.  Излъчването им е ужасяващо, не ги възприемам дори като хора, а като някакави агресивни, разбесняли се по някакъв повод същества. Ако между тях има млада рускиня, тя „влиза в роля”, опитва се да говори нормално с преминаващи покрай тях за да се осведоми нещо.  В питащата аз виждам обаче какавида на проститутка, от която след уреждане на въпроса й в паспортното, ще излети от нея като пеперуда.

   И още едни пример ще дам. Някакъв млад милиардер от Русия иска да купи  ФК Ботев-Пловдив. Не му се отваря парашута, той надава злоба. И неспециалистите ще различат в този образ бушонът на някой олигарх. В Русия мутрите днес биват наричани быдло, до преди няколко години, мужици. А какво излъчване имаше този руски милиардер. Такива милиардери изнесоха от Русия в чужди банки към 4 трильона долара, защото виждат, че краят им е близо и си прехвърлят капиталите в чужбина. Ердоган също усеща разпада на путиновата империя и заема позиции, разрещадащи му той да завладее след тях Северен Кавказ, когато страните там се освободят от Путландия. Намесата му в Азербайджан, където живеят мюсюлмани, натискът му срещу Армения, където живеят християни,  намесата му в Сирия, в Либия, това са опити да присъедини към Турция по-големи територии от разпадащата се Путландия. Наглостта му достигна до там, да подгъзнува на страни като България, където той наистина има интереси та дори и на Сърбия, на територията на която има мюсюлмански региони, цитирам Санджак.

    Този момент, да се присъедини Русия отново към света, все някога ще дойде, но той няма да е никак лек за руснаците. Те благодарение на путинизъма остават далеч-далеч зад развитите страни, с които те просто няма да могат да осъществяват и съвсем нормални контакти. Западът, якои страни от Изтока - те се развиват технологично и информационно експоненциално, а руснаците остават затворени в страната си и лъгани за всичко, което става с тях и по света. Как тези руснаци ще се присъъединят към другите хора по света един ден, след като путинизъма ще остави милиони промити мозъци, бетонни глави, не можещи да мислят, агресивни примати. Нима апараратът на Путин от неговите сътрудници,  отговарящи за задържанато му на власт както ЧК/НКВД/КГБ преди него, ще може да преустрои мисленето си?

Тези хора ще продължат борбата си срещу необходимите промени в Русия. Такива има и в България, обединени под знамето на президента ни Радев, наактивирал боклуците от цяла България по софийските улици да съборват прокуратурата, за да бъдат спасени олигарсите ни. Докато са живи, тези подвидове с вкаран вирус на злото в организма им ще пречат на нормалните хора да живеят нормално, а не командно-административно, с насоки за развитие, давани им от примати.

  

   Поддержники на путинизма и желатели да го внедрят и в България, която се отскубва от него, имаме доста. Те са заели огневи позиции по медиите, социалните мрежи, където поместват „статии”, подмятат компромати срущу определени лица, на първо място главия прокурор, замерват несъгласните с тях с фекалии, казано съвсем накратко, ползват методите на Голямата лъжа, с която са закърмени, но пропускат обстоятелството,че времето на Голямата лъжа у нас преминава. И в блога има желаещи да върнат времето на Голямата лъжа, цитирам няколко биринджии:

ИВ69, Блекпредатор/ОК3223, Радостиналасса/Цав12929. Добрсъвестно ли сторват това или са рубладжии, такъв въпрос не поставям. По делата им ще ги познаете.

   По случай Коледа и Нова Година им пожелавам интелектно израстване до степен, разрешаваща им да различават дигитус от фалос – да станат нормални хора - и ги поздравявам с една песен, за която мисля, че им ареши.

  

 







Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Лъжеш за пари, балканджи-троле
27.12.2020 22:36
Лъжите ти са на много по-ниско от собственото ти интелектуално равнище.
Не знам дали наистина си по-стар от мене, но си достатъчно стар за да помислиш за съвестта си.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Вие не пишете за пари, но герои на нашето време като Слави Трифоов
28.12.2020 10:56
krumbelosvet написа:
Лъжите ти са на много по-ниско от собственото ти интелектуално равнище.
Не знам дали наистина си по-стар от мене, но си достатъчно стар за да помислиш за съвестта си.


и следовника му и негов ученик, Блекпредатора, са промили мозъка Ви. Имате обаче проблясъци, ето един:
Вие сте стигнал до нивото да разбирате, че човек поумнява с годините, но за да върви по този път човекът има още две опции - да ходи по плаините и да слуша музика. А жената поумнява по един единствен начин, от извънбрачните връзки.
Дано да вникнете в дълбочина на това, с оето се опитвам да Ви поуча...
ЧНГ. Путин - президент до 2036 година!
цитирай
3. krumbelosvet - Бе май си прав
01.01.2021 04:19
Макар че имам поне 10 постинга против Слави-политикана, а убий ме, не знам кво пише предатора.
И освен това:8
Нашият ББ е по сичко над Путин. Пожарникар, а не кагебешник. Не самбо а японски пояс. Ледения Ленинград а не Банкя с топлите басейни. И нашият не врагува с НАТО, а напротив, харизва им милиарди за ОБЕЩАНИЕ за самолети. И нашия прекрасни жени му гостуват в Боянския Кремъл, а Путин го е ударил на пост и молитва. За килограмите ръста да не говорим. Само в чуждите езици му отстъпва нашия, ма то и Слънцето има петна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12189837
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031