Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2020 20:49 - ГОСПОД ЩЕ НАКАЖЕ ИЗРОДИТЕ, КОИТО БЕТОНИРАХА ЧЕРНОМОРИЕТО !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Регионални   
Прочетен: 1062 Коментари: 16 Гласове:
3

Последна промяна: 06.11.2020 20:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

     С посвещение на г/жа Радостина/Цав и г/н Венци/1951 с пожелание да изминат прехода Ком-Емине и да нощуват на прохода Вратник до изворите на р. Камчия

  

ГОСПОД ЩЕ НАКАЖЕ ИЗРОДИТЕ, КОИТО БЕТОНИРАХА ЧЕРНОМОРИЕТО !

 

    След 1989 г. това, което притежаваше страната бе разграбено от управляващиите я по предварително изготвен план. Т. н. „преход” бе използван като параван, зад който се извърши грабежа. Ограбени бяха и разните фондове, като пенсионният, валутният резерв е и др. Думата ОГРАБЕНИ  може би е неточна, ОТКРАДНАТИ е точната дума за спестяванията на хората по схемата на експлозивно раздутата девалвация на валутата ни. Отново нищо случайно и в този банков грабеж, и той протече в строг порядък. За всичко тези престъпления бе обвинен Луканов, но не само той е виновникът. За да останат шашмите по лукановото време скрити, мафията си го гръмна.

     Ще посоча един от многото ограбници, Милен Велчев, който направи невъзможното, немислимото - ограби огромния ни по онова време външен дълг поперфектна схема. Този хубостник принадлежи към юпита, деца на ченгесари, учили на Запад. Млад професионалист - чиито „умения”, придобити на запад стигнаха до там, да се роди роди в главата му идеята за този грабеж и как да бъде реализиран, като отгворността падне върху други, в случая депутатите.  Мисля, че юпитата, които още веднаж ограбиха България бяха един от обръчите на мафията, която в онези мътни години ограби страната и сдобилите се с ограбеното днес са или в управленето на страната или зловещи фигури в задкулисието.  Вместо да изплащаме външния си дълг както си беше, със слабия по онова време долар, М. Велчев с мотиви, че прави дълга атрактивен, промени схемата на изплащането му, като то започнна да се извършва с най-силната валута тогава, еврото. Това престъпление бе узаконено и от Парламента, където по времето, когато той бе финансов министър депутати бяха само ченгета и няколко заблудени интелигенти, които въобще не подозираха как ги ползва мафията.

     Свързано с промяната на дълга или не, изведнаж се пръкна един строител высшего класса, братът на Милен Велчев. От къде толкова пари се оказаха у него, та положи основите на бетонирането на Черноморието, този въпрос не му зададе никой прокурор нито на него, нито на брат му, издънка на стар комунистически род. Последният от този род на важен пост в държавата от него остава председателят на КС, Борис Велчев. Напомням, че мафията в Италия възвиква по време на строителния бум в Палермо, Сицилия. Днес строителите са едни от най-големите крадци. Въвеждам едно име на пръв измежду тях от нашите, името на строителя на Града на мечтите, Анжел Вагиналенщайн. Днес богат и влиятелен човек в САЩ, тук не търсен от прокуратурата да върне откраднатото от завлечените от него.

   Четиридесет и пет годишния период на ненормални сношенияя между хората доведе и до тяхното ненормално мислене. Поради това след „прехода” с левия прочит в главата на тези, които станаха за една нощ богати, бяха извършени много простотии. Откраднатите пари от държавата и хората попаднаха в прости хора, които не можеха да сторят нищо с тях. Давам за пример един умен милиционер, Кюлев, който получавайки куфара с мангизите, не знаещ що да прави с тях ги дал на сина си, по-умен от него. Синът му стана банкер, но чрез банката си ограби други като него, поверили му да пази куфарчетата им и го последва съдбата на Луканов. При Кюлев е играл куфар, но при други за връчване на мангизите им са били ползвани тирове, а за някои в чужбина – вероятно кораби. Попаднали при най-простите хора, с деформирано мислене и вкарани грешни команди в главата им, тези пари бяха заключени или в разни банки или офшорки, за да се вземат от тях лихви или в строителство на хиперлуксозни мутробароци или в строителство на хотели. Ако тези хора бяха умни, щяха да инвестират парите на държавата и хората, които окрадоха в производство, което дава работни места, продукция, която да продаваме по света, щяха да закупят високи технологии. Никога не ралотили, никога не носили отговорност, те избраха най-лекия, но и несигурен начин да инвестират парите си в простащини, от които се печели най-бързо, в случая хотели. Тази инвестиция е силно зависеща от много фактори и вероятността да се загуби всичко, вложено в нея е реална. Давам за пример друг тип инвесттиция, тези на банкерката Цветелина Бориславова, която излезе от банката, получи си дела и инвестира парите си във  фотоволтаици. Закупи тя изоставени земеделски земи по Видинско, нагъчка ги с панели, сега прави и продава ток. Простаците, разполагайки с власт, умеейки да маневрират и имайки връзки, се ориентираха да строят хотели на атрактивните места, бетонирвайки Черноморието. В Септеврийското въстание Мъглиж /градът днес са най-много ромове на глава от населението му/ бе пръв, по бетонирането на Черноморието пръв бе Георги Велчев. Сдобил се отнякъде /неизвестно от къде???/  с толкова милиони, той ги вложи в строителство на огромните си хотели. Външният дълг – направен по-атрактивен от брат му, послужи на брата като идея да строи на атрактивни места по Черноморието. Големи атрактивници, на които нито един главен прокурор не поиска проверка за произхода на парите. Може би заради рода им, издънка от който бе главен прокурор, а сега шеф на КС. Страхотники...

    Какво стана по Черноморието не съм много компетентен, защото не съм запознат лично с казуса, а само от това, което съм гледал по различните предавания. Спомням си обаче как изглеждаше някога Слънчев бряг и какъв ужас е днес това красиво природно кътче в резултат на презастрояването му, гарниратно през лрятото с изродените дебели пияни английски свини. Какво градче бе някога Приморско, днес наричано Приморскоросиийск заради живеещите там постоянно роднини на руските мафиоти, които имат тук имоти, за да пътуват свободно в ЕС. Без всякякво съмнение, те имат тук още две задачи, едната е мафиотсвуване, а другата – разведка. Това е най-вероятната причина, заради която те не работят, но имат средства за живот подобно на циганите от детските.  Евреин или циганин не знам да работят като миньори, както и не знам и руснак, който да упражнява в България някакъв обществено полезен труд.

    В екологически аспект обаче какво се получава:

    Получава се едно наконцентрирване на населението през летния сезон по Черноморието, най-необходимата стока за което е водата. Консумацията на вода през лятото по Северното Черноморие е ужасяващо голяма. Водата не достигаше за околностите на Варна, пък и за града през лятото още при туристопотока по времето на соца. Вилните зони извън Варна бяха на кладенци или друго водоснабдяване, водоизточник нямаше. Чакаха виладжиите вода с надежда, че ще дойде от яз. Камчия и я дочакаха. Но стана друга беля. Канализация нямаше, имаше помийни ями, каквито са имали вероятно съществата, обитавали земята 3000 години преди маймуните. Тези помийни ями пробиваха естествените пластове на земята и така между пластовете проникна вода и започнаха свлачищата в Златни пясъци и не само там. Задължиха хората да си направят ями септик с гумена изолация, после въведоха неколкотонни съдове от пластмаса, които обаче трябваше да се изпомпват с фекалки. Но дупките, посредством които вода навлиза между земните пластове и те се плъзгат един върху друг останаха, а с тях и опастността от свлачища.

   Междувреминно се построиха водопроводи от язовирите Камчия и Тича към Бургаско и Варненско. На пръво време проблемът бе решен, но че Черноморието така ще се застрои и толкова хора ще се нуждаят от вода по хотелите, едва ли някой е очаквал. Тези два язовира решаваха проблема с водата, но до определен брой хора, което означава и за определен период, изтекъл може би преди около 10-15 години. След това стана ясно, че проблем с водоснабдяването на региона на Северното Черноморие ще възвикне. През зимата вода в двата язовира се събираше, през лятото се ползваше, но водата в язовирите започна да намалява. За да хвърлят димна завеса, водолази започнаха да търсят дупки в карста в чашата на язовирите. Едната причина ва намалява водата нв тях обаче са мутрохотелите, които са огромен консуматор на вода, , друга причина е експлозивното нарастване на населението на Варна и на второ място на Бургас. Третия фактор обаче е неспасяем, ЗАСУШАВАНЕТО. То е Божия работа и тук ние нямаме думата. Господ е този, който пълни язовирите, а ако не ги напълни ще стане много страшно за Варненско и Бургаско.

   А сега за водоподаването към Бургас и Варна:

   То се осъществява от двата притока на р. Камчия, Луда и Голяма Камчия. Луда Камчия извира изпод вр. Разбойна, не по-висок от 1200 м. н. в. по моите спомени и „вградения” ми висотомер.  От него Балкана се дели на три рида и започва да слиза към морето. Тук в буковата гора над Котел са изворите на Луда Камчия. Имам емоционален спомен от тях, когато една вечер в тъмнината по шума на водата трябваше да ги открия. Тази река преминава между северния и средния рид на Балкана, като на едно място разкъсва северния рид подобно на р. Искър, но проломът е доста по-скромен. Там са красивите Камчийски скали. От тук реката тръгва на север и се събира с другата Камчия, Голямата. По поречието на реката има два язовира, Камчия и Цонево, като само първият е с вода, годна за пиене. Водата на втория също ще се ползва, но казвам нещо важно – този язовир се пълни с вода тогава, когато има излишна такава в яз. Камчия. Освен това той е с нечиста вода, притокът в него е по-слаб, необходим е и водонапорен водопрповод и мощна помпена станция, а също и пречиствателна, за да се ползва водата му като питейна.. И всичко това, защото хората не са равномерно разпределени по територията на страната, а живеят в големите градове, които нямат достатъчни водоизточници и защото мутрохотелите са огромен консуматор на вода. Включването на яз. Цонево като допълнителен водоизтобник в този регион няма да реши проблема, всички други регионални възможности обаче са изчерпани. София напр. има алтернатива,  защото Софийското поле е върху водна възглавница. Под други градове напр. Чирпан, тече огромна подземна река, Текира.

   Реката Голяма Камчия извира северно от гр. Сливен. Тя събира водите на  много потоци, а също и карстови извори като този под Шуменското плато. Този регион е бил дъно на море преди милиони години, карстов е, с каверни в него, пълни с вода, с подземни реки, но ограничени по дебит.  Водата по платата се стича по подземни пътища, затова горе  я няма, цитирам гр. Добрич. Под Добруджа също има вода, но е много на дълбоко. Тези подземни реки и пълни с вода каверни зависят както и дебита на реките от валежите. Ако се засуши времето за дълго, намалява и водата и по подземните реки. Този проблем го има и в Стара Загора, където водата се добива от огромни кладенци. Ако Тунджа почти няма вода, вода няма да има и в тези кладенци, защото реката ги зарежда. Като дете помня каква бе Тунджа през Калофер. Днес Тунджа едвам осигурява питейна вода за Калофер.  Страшно става с водата, а без нея няма живот, следва разселване. Където още има вода.

    На р. Голяма Камчия също има язовир за питейна вода, Тича. Това добре, но притокът в язовира е Божия работа. А протитв този приток работят други мафиоти, дърводобивните мутри, с чадър над тях много на високо, защото от този сектор се печели повече от бизнеса с наркотиците и проститутките.

   Акумулирането на вода в изворните области на Камчия се извъшва/ШЕ !!!/ в горите, най-голямата от които се нарича Темната, най-голямата по площ гора в България.а. Тя е между хижа Чумерна и прохода Вратник. Тази гора от Темна днес е просветлена, като голяма част от нея е изсечена, друга част е проредена. Този огромен акумулатор на вода вече не е същият. Многократно съм минавал през тази гора и знам промените в нея – дърводобивни мафиоти я посякоха. Същото важи и за горите около Мургаш над София и Ботевград.

   Освен Темната гора, предимно букова, но не с големи буки, водоакумулиращи са и другите огромни гори покрай долината на р. Голяма Камчия. Аз съм свидетел на унищожаването на гората на Върбишката планина. За първи път там бяхме през 1983 г. След Върбишкия проход започваше една букова гора с много по-разлчини буки от тези по другите места на Балкана. Короната на тези буки бе като на боровете – едно право стебло, насочено към небесата, високо, високо, високо, с клони, започващи от височина над 10 м. Уникална гора!

    При друго наше пътуване там се извършваше санитарна сеч, което означава пълна. Намерихме горския, който отговаряше. Помолихме го остави буките с туритичиска маркировка поне. Беше го направил човекът. Но...След няколко години преминавайки отново, буките с маркировката старчаха като жалони, но да се премине по пътеката бе невъзможно  - тя бе превзета от подраста, до който вече достигаше слънчева светлина и бе започнала конкуренцията.  Посичането на тази гора бе начаолто на края на прехода Ком-Емине, защото достигналите до тези подрасти туристи се отказваха от прехода и се спускаха във Върбица или Котел. Колко държавата държи на този край е видно от факта, че шосето през този проход се ремонтира вече почти 40 години и още остава недовършено. Между Котел и Върбица се пътува нелегално, на своя отговорнист заради едно свлачище. А е толкова красиво тук, има и минерални извори.

   Всеки турист е срещал феномена бука с извор под нея. Ако буката бъде отсечена, изворът изчезва. Хората казват, има ли гора, тя привлича облаците и пада дъжд, няма ли гора, няма и дъжд. Спомням си един старец в Странджа след наводнение, който се вайкаше: И преди са валяли така силни дъждове, но наводния намаше, а сега има, защото осякоха гората. Точно го каза човекът, водоакумулиращият ефект е унищожен. На още едно такова унищожение на прекрасна гора станах свидетел, на тази около и под х. Амбарица. Там буките са други, не стават за бичене на дъски над 2 м, но пък от една бука излизали по 10-15 куб. м. метровици. Този регион е възлюбен от мен, а любимият ми преход от всички, които съм изминал през живота си е този от х. Амбарица до х. Плевен по Северния Джендем. Виждайки натръшканите буки все едно видях не посечена гора, а избитите от джелатите на Сталин и още незаровени в приготвените за тях изкопи полски офицери в Катинската гора. Гората на север от вр. Амбарица представлява вододайната зона за Ловеч, мисля че има и водопровод и за Плевен, но не съм сигурен. Долу пазачи пазят да не навлезат туристи покрай реката и да я замърсят, а също и защото това е резерват и всякакви дейноти в него са забранени. За мутродърварите обаче предели няма – по същество те са осушители на поречието на р. Черни Осъм. Мен не ме пускат да мина, но едни дебели мутри с джиповете си минават свободно, а също и камионите с циганите секачи. При това унищожаване на горите как няма да има безводие, как няма да се промени климата, а с това и поминъка на Хората. Не само градините на хората, селата им останаха без вода. Давам за пример махалите по долината на р. Батулийска, изсичането на горите където причини пресъхване на изворите им и хората ги напуснаха.

 

   И по Ивайловграско изпосякоха гората, като метровиците заминават за Гърция. Там дърветата са дъбови.

   Тия мутри, дървободбивните, ще разкажат играта на едни други мутри, между които Георги Велчев /б/е пръв, дето бетонираха морето. Простащината е сила, казва Оруел по друг начин, казвам го и аз. Идва момент обаче, когато простаците си пречат един на друг и вероятността в следващите години да остане Северното  Черноморие с недостатъчно вода е реална. Тази година от безводие го спаси Ковида, но ако туристопотока там се възстанови, за мутрите, окрали парите на банките и хората и построили с тях хотели и разни заведения за пиянищата, ще го закъсат много яко. Какво ли би станало ако мутрата е продала местата  за почивка в хотела си, идват почиващите от чужбина, но вода в мутрохотела няма. Този казус в Западна/ла/ българия го наричат, „Ни ти да си жив, ни я да съм умрел!”.

   А бедата, тя никога не идва сама. Затова се сезирах още от времето на големия грабеж след 1989 г. в какви като качество хора преминаха откраднатите от държавата и нас пари,  неразумното им ползване от хора, за които твърдя, че са с УМСТВЕНА ИЗОСТАНАЛОСТ. Как един не се намери между тези т. н. необизнесмени с УМСТВЕНА НАПРЕДНАЛОСТ, който да направи нещо срещу постепенното унищожаване на водоизточните към хотелите му, мутродърварите...

    Между тези, които изсичат горите не се спрях на бракониерите, но и те имат съществен принос водоизточниците към градовете да стават все по-оскъдни....

   Завършвам, както започнах – Господ ще накаже престъпниците, които окрадоха държавата и хората и построиха огромните си хотелски комплекси чрез делата на унищожителите на природата, други престъпници, изявяващи се в друг сектор, дърводобива. Посочих как ще стане това. Наказаните обаче няма да са само тази категория хора, крадците, а и много други, които нямат думата, дори да им отнемат водата. За това огромно престъпление е валидна мисълта на Хайтов: „Тоя възел много отдалече се заплете”.

   Един от героите на Хайтов, прост човек, израстнал сред природата, видял масовата сеч на горите, започнал да ходи тук и там и да крещи без да се показва от гората:

-       Хора, не кърдисвайте гората, лошо ще стане, хораааааа!!!

  Нека го допълня, защото той се обръща само към хората.  Така е, защото тогава мутри с хотелски вериги още не е имало....

   





Гласувай:
4



1. born - Всичко, което сте написал тук, е ...
06.11.2020 21:09
Всичко, което сте написал тук, е абсолютна и неопровержима истина. Втренчен обаче в братята Велчеви, пропускате патрона им - Мадридския Крадец, както и тези, които го докараха на власт !
цитирай
2. planinitenabulgaria - Аз като по-възрастен от Вас имам по-голям жизенен опит,
06.11.2020 21:33
born написа:
Всичко, което сте написал тук, е абсолютна и неопровержима истина. Втренчен обаче в братята Велчеви, пропускате патрона им - Мадридския Крадец, както и тези, които го докараха на власт !


а като бивш профессор в Центре имам пропуск клас 6А за допуск в Архива на Центъра. Писал съм за Симето, като го свързах с бившия шеф на КГБ и по едно време министър председател на Русия. Поровете в блога ми, за да сте наясно по този казус, за голямата измама и за голямата заблуда, че Симето било крадец. Истината е много по-различна, става въпрос за гигантска измама на хората в България, която доведе един от приятелите ми, проф. Абрашев в гроба...
цитирай
3. born - За голямо мое съжаление,
06.11.2020 21:54
Не разполагам с достатъчно време , за да търся в доста обемистия /не в отрицателния смисъл на думата/ Ви блог , по които неща бихте могли да внесете яснота с няколко изречения или линкове. Пък и моят достъп до Центъра е с доста виртуални , но действащи реално ограничения, поради което не ми е възможно да достигна до всички тайни документи, подобно на Вас.
Да разбирам ли, че "Симето" е резидент на КГБ и френд на руски премиер, поради което е назначил брат Велчев , фактически извършител на мизериите спрямо дълга ?
цитирай
4. radostinalassa - Та кой ти постави задача да ме...
06.11.2020 22:11
дразниш, Скало. Скоро съвсем ще се Цафнеш. Дрът човек си, ама на такива чернъовци акълът им не идва, защото няма откъде.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Вие сте на фалшив кон по този казус,
06.11.2020 22:28
born написа:
Не разполагам с достатъчно време , за да търся в доста обемистия /не в отрицателния смисъл на думата/ Ви блог , по които неща бихте могли да внесете яснота с няколко изречения или линкове. Пък и моят достъп до Центъра е с доста виртуални , но действащи реално ограничения, поради което не ми е възможно да достигна до всички тайни документи, подобно на Вас.
Да разбирам ли, че "Симето" е резидент на КГБ и френд на руски премиер, поради което е назначил брат Велчев , фактически извършител на мизериите спрямо дълга ?


за да Ви го разясня мога да сторя това на среща когато идвате в София. Не съм опасен, не хапя...
цитирай
6. planinitenabulgaria - Аз ти указвам внимание, ти се дразниш.
06.11.2020 23:00
radostinalassa написа:
дразниш, Скало. Скоро съвсем ще се Цафнеш. Дрът човек си, ама на такива чернъовци акълът им не идва, защото няма откъде.


Не е нормално. Все едно не ти правят впечатление красивите мъже, а .....ракетите на Путин.
И не съм скала, на планина не съм стъпвал. Имам мои активники, които ходят по планините и правят снимките, аз ги публикувам.
Да се посетят изворите на р. Камчия е нещо много велико, пожелавам Ви го.
цитирай
7. morskipesni - Бравос. И к'о прай'м с'я?
07.11.2020 13:52
Народний Суд и завой налево? Амо жабетата, оти ги ручайме?
цитирай
8. born - Не разполагам с достатъчно време, ...
07.11.2020 19:56
planinitenabulgaria написа:
born написа:
Не разполагам с достатъчно време , за да търся в доста обемистия /не в отрицателния смисъл на думата/ Ви блог , по които неща бихте могли да внесете яснота с няколко изречения или линкове. Пък и моят достъп до Центъра е с доста виртуални , но действащи реално ограничения, поради което не ми е възможно да достигна до всички тайни документи, подобно на Вас.
Да разбирам ли, че "Симето" е резидент на КГБ и френд на руски премиер, поради което е назначил брат Велчев , фактически извършител на мизериите спрямо дълга ?

за да Ви го разясня мога да сторя това на среща когато идвате в София. Не съм опасен, не хапя...

Предлагам среща на неутрална територия. Казвате, че не сте опасен /може би за жените/-майтап// и не хапете, но кой може да даде гаранции ?!
цитирай
9. born - Един страничен благопожелателен френдски съвет:
07.11.2020 20:04
Не дразнете Ратка- нивата ви са много несъотвествующи . Тя е МНОГО Голяма Бяла П/а/тица . При нея ефектът на Дънинг-Крюгер е достигнал потресающи размери !
цитирай
10. born - Кой по-точно Мирослав или Божидар /Абрашев/ ?
07.11.2020 20:09
planinitenabulgaria написа:
born написа:
Всичко, което сте написал тук, е абсолютна и неопровержима истина. Втренчен обаче в братята Велчеви, пропускате патрона им - Мадридския Крадец, както и тези, които го докараха на власт !

а като бивш профессор в Центре имам пропуск клас 6А за допуск в Архива на Центъра. Писал съм за Симето, като го свързах с бившия шеф на КГБ и по едно време министър председател на Русия. Поровете в блога ми, за да сте наясно по този казус, за голямата измама и за голямата заблуда, че Симето било крадец. Истината е много по-различна, става въпрос за гигантска измама на хората в България, която доведе един от приятелите ми, проф. Абрашев в гроба...

цитирай
11. radostinalassa - Именно ХЕ Борний е клоун
07.11.2020 22:18
Не знае какво иска, а хората не щат да го признаят за умен. И това го терзае твърде много и плюе жлъчка. Нещастник.
цитирай
12. planinitenabulgaria - Става въпрос за професора по композиция, проф.
07.11.2020 22:27
born написа:
planinitenabulgaria написа:
born написа:
Всичко, което сте написал тук, е абсолютна и неопровержима истина. Втренчен обаче в братята Велчеви, пропускате патрона им - Мадридския Крадец, както и тези, които го докараха на власт !

а като бивш профессор в Центре имам пропуск клас 6А за допуск в Архива на Центъра. Писал съм за Симето, като го свързах с бившия шеф на КГБ и по едно време министър председател на Русия. Поровете в блога ми, за да сте наясно по този казус, за голямата измама и за голямата заблуда, че Симето било крадец. Истината е много по-различна, става въпрос за гигантска измама на хората в България, която доведе един от приятелите ми, проф. Абрашев в гроба...



проф. Божидар Абрашев, германофил като мен.
цитирай
13. planinitenabulgaria - Мъжете, които харсвате в блога и желаете с тях контакт по същество
07.11.2020 22:31
radostinalassa написа:
Не знае какво иска, а хората не щат да го признаят за умен. И това го терзае твърде много и плюе жлъчка. Нещастник.


са вписани по важност в агунтурното Ви досие от наблюдаващия Ви чентрови оперативен работник. Пръв е Венци, следва Рустама, трети е Борн. Чудя се, аз съм по-красив от тримата заедно, Вие - Венци, та Венци.
цитирай
14. radostinalassa - Аз съм неутрална
08.11.2020 08:22
Вие залитате , като глупави мъже вляво или вдясно. Надявам се да е от глупост, а не от продажност като соросоидите в блога.
цитирай
15. planinitenabulgaria - Ich ziehe vor
08.11.2020 20:24
morskipesni написа:
Народний Суд и завой налево? Амо жабетата, оти ги ручайме?


Lunikof...
цитирай
16. born - Благодарности за пояснението.
10.11.2020 21:03
planinitenabulgaria написа:
born написа:
planinitenabulgaria написа:
[quote=born]Всичко, което сте написал тук, е абсолютна и неопровержима истина. Втренчен обаче в братята Велчеви, пропускате патрона им - Мадридския Крадец, както и тези, които го докараха на власт !

а като бивш профессор в Центре имам пропуск клас 6А за допуск в Архива на Центъра. Писал съм за Симето, като го свързах с бившия шеф на КГБ и по едно време министър председател на Русия. Поровете в блога ми, за да сте наясно по този казус, за голямата измама и за голямата заблуда, че Симето било крадец. Истината е много по-различна, става въпрос за гигантска измама на хората в България, която доведе един от приятелите ми, проф. Абрашев в гроба...


проф. Божидар Абрашев, германофил като мен.

ПП. Тъй като не владея езика на патиците, моля Вас като по-възрастен и ерудиран красив и умен мъж, да обясните на Ратка, че в цирка, в който е примадона, клоуни като мен не участват поради ниското ниво на цирка й.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183876
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031