Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2020 19:57 - АМЕРИКАНСКИ ЗАПИСКИ - 16
Автор: planinitenabulgaria Категория: Регионални   
Прочетен: 474 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 07.02.2020 19:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                МУЛТИЕТНИЧЕСКИ  ЕТНОС?  ВЕЧЕ  ИМА  ТАКЪВ!

 

   Преселение от света към Новия свят винаги е имало, но е протичало през различни по мащаб етапи. Първите заселници са били бели, местните са били червенокожи, които не са били много, новопредставящите се пред тях бледолики – също.  Бизнесът на преселниците потръгва, защото животът тук тече без да се водят войни с малки изключения, като войните налагат разумни промени. Америка набира мощ, трябват работници за преселниците, превърнали се в плантатори в южната част на страната, трябват и работници по заводите в северната част на страната, където бурно се развива промишлеността, незастрашена от нападение от друга страна-идиот. За целта се внасят роби от Африка, черни, от различни етноси – дребни, едри, сиви, кафяви, сивосини, черни като тръби за печка. За тежките, предимно строителни работи са се наемали китайци. Китайските строители прокарват железницата през Скалистите планини, където всичко се е работило на ръка, напредвало се е със сантиметри на ден.  Скалите са били разбивани с чукове и лостове за да се запазян невероятните скални красоти. Жълти – не само китайци, са работили и на най-тежките работи по заводите, както днес турците в Западна Европа. Те са получавали американско гражданство като благодарност за ужасяващо тежкия труд,  довеждали са роднините си от Китай и са се заселвали постоянно в Америка.

  Войните, които водят помежду си страните-идиоти в Европа с цел да опазят колонииите си /Англия и Франция/ или примати-ограбници на чужд труд и ресурси /Русия/ за да разширят империята си, също принуждава много хора от този континент да се преселят в Америка, наричана Свобдният или Новият свят. Тукфще отворя една скоба, когато Дворжак госува в Америка е очарован не само от техния живот, но и от културата им, от която черпи вдъхновение за Деветата си симфония с песента на индиаския вожд, за Концерта за виолончело и за Американския струнен квартет. Като ги гледам какъв президент си избраха, доста са се променили от тогава до сега, затварям скобата.

    Поради геноцида върху евреите в Европа и те се преселват в Америка, където местят и парите си. Хора от страни в Източна Европа бягат от комунистическата тирания на СССР, натресена им от Чърчил, търсейки нормален живот в Америка. При откриването на златните залежи по Аляска много евпорейци отиват там, за да търсят злато. И те остават там, в Канада много малко, като някои наистина забогагяват. Златотърсаачитеобаче са прпедимно бели.

   След ВСВ Америка става най-могъщата страна на света, пиедестал, на който я издигна преди вдсичко Англия, която Хитлер размаза ведно с Франция и СССР, поради което тя превърна европейската война в световна и утвърди Америка като световен лидер. Така Америка стана още по-магнетична за преселване в нея на хора от целия свят, от всички възможни етноси.

   Какво става обаче с тези хора, които отсядат там?

   Започва смесване на различните етноси, като в началото най-популярната смеска е черно-бялата. Негрите – вече свободни, могат да работят, да се женят, да гледат деца. Доведени насила в Америка, за да бъдат роби, те предпочитат Америка пред Африка. Да не са ги довеждали тук да ги продават. Тук ще уточня нещо – някои сравняват негрите с нашите цигани. Това сравнение просто не прави смисъл – те са векове и класи над нашите цигани. Свободата да се сключват всякакави бракове е довела до това, да се получи черно-бяла смеска различно наситена в черно – мулати, квартерони, октавони, има и такива, за които не може да се прецени степента им на смесване, защото са напр. 90% черни или бели, но имат черти и на още една или няколко раси.

   Робите от Африка не са продавани само в САЩ. Това се е извършвало и в другите държави от Латинска Америка и по островите около Америка, където днес етносът в тях е с преобладаващо черен цвят. Такава е напр. Куба. В Бразилия пък, в която робството не е премахнато до 1950 г. са постъпвали /внасяни са!/ като роби хора от черния етнос, а за работа - от жълтия етнос. Поради това там преобладава жълто-черната смеска, една от най-опасните по света. Това са най-агресивните и немислещи хора. Силни като черните и безразсъдно смели, едновремено не уважавайки живота подобно на жълтите,  техните спорове завършват с пробождане с нож или друг вид убийство. Страна, в която преобладава жълто-черният етнос /Бразилия/ не може да бъде просперираща, културна, в нея ще преобладава престъпността и корупцията. Колкото и голяма да е, колкото и богата природа да има. В момента се рекламира една нова комбинация от дъргави, наричана БРИКС, за всичките тях важи това, което казах за Бразилия, но причините, макар еднакво убедителни са в някаква степен различни..

   Всичките тези раси /б. м. етноси/ ги има в САЩ като две тендении се виждат и с просто око:

1.   Жълтите стават все повече и

2.   БелОто изчезва.

  Да видиш чисто бял човек или дете пред училище, вече е малко вероятно. Поне половината са жълти, останалите са смески, голяма част от етноса в Америка са  евреи. Евреите също се смесват, но по определени критерии.

   Да се похваля сам – видя ли евреин от границата на зрението ми, разпознавам го като такъв  без грешка. Или пък русняк.

 

   Въпреки тези етнически смески, различните етноси в Америка правят каквото могат, за да не се забрави от коя страна произлизат дошлите тук техни предци, да не забравят своите корени, макар да не знаят друг език, освен американския. В това отношение има страни, които правят много, но за съжаление ние, българите, не сме между тях. Вроденият ни нихилъзм се проявава не само в България. Той, наричан от съветските комунистически ненормальники интернационализъм – човекът няма етнос, той трябва да се бори за победата на комунизма в пцелия свят! -  е нацръкан в организЪма ни вирус от Големия брат, който ни бе окупирал 45 години и разруши ценностната ни система, заменяйки я с просташка, агресивна. Един от възпитаниците на онова време, в момента баща на нацията ни, простакисимус, съсипва страната. Има българска общност и в американските градове, но не заради малочислеността си тя не е така убедителна, както напр. гръцката, а заради нихилизма ни. Аз лично съм чувал следното от наши българи:

    - Щом там участват българи, не искам да знам за сдружението им!

    Има всякакви квартали в Лос Анжелес, като се започне от корейски, руски, китайски, японски, индийски, филипински – хора от целия свят. Над половината от жителите на Лос Анжелес пък са мексиканци. Те са някаква кръстоска, в която преобладава жълтото, но имат и малко червено. Вратовете им, особено на жените, са набити между раменете им. Те са останали тук още след откъсването на Калифорния  от Мексико, а след войната заради добрите икономически условия тук са се преселили още милиони мексиканци. Те прииждат и сега ведно с мигранти от Латинска Америка и се стигна до там, че американците замислят да ги спират с гранична стена. Само че днес има техники, които прокопават тунели доста на дълбоко, с тях се строи метрото. Стената ще действа до време, а преминаването под нея ще стане бизнес.

   Жълтите са много видове. От тях различавам китайците, които преобладават. Има обаче филипинци, индонезийци и още много жълти от Далечния изкок, които не различавам. Познавам корейците, защото имат глави с форми на павета. Японци също има доста, като между тях има изключително красиви жени, но без никакво сексуално излъчване. Все едно направена секскукла с всички възмогни екстри, ни нито искрица живот. Не мога да ги разбера тези преселници от Япония. Страната им е била винаги във възход, защто им е да я напускат? Запазват обичаите си и по това се познават. Дъртите японки с характерния си чадър и походка са отвратительници.

   Има много перси, които са евреи, избягали от Иран след установяване на фундаментализма. Индийци също има много, има и много пакистанци.

   Прави ми впечатление обаче, че черните в Лос Анжелес намаляват. В гетото си ли живеят, където те наброяват към 2000000 души или пък поради някакви причини не ходят по града, не ми е ясно. Преди по улиците с велосипед преминаваха момичета черни или кафяви перли, вече няма ни една. Свързвам изчезваането им от Лос Анжелес с вътрешна миграция, на която американците са подвластни. Самолетите преди да кацнат на летището минават над гетото и аз летейки години наред над него преценявам, че то става все по-гъсто застроено с къщи, отстоящи на метър-два една от друга. Бетер облитаме квартал Надежда в Сливен.

    Бялата раса намалява, макар да ми се иска тя да е преобладаващата. За да се запазва все още бялата раса причина са мигрантите от Европа, които все още имат възможността да се заселват в Амерка, но на това скоро ще се сложи край. Америка има 9000000 кв. км. площ, част от които са пустини и арктическа зона, в която живеят към 350000000 души. Според мен да се допускат нови мигранти в страната ще се забрани, защото тези които идват са предимно примати от Латинска Америка, преселващи се тук за да получават социални помощи. Има и други причини, диктатурите на идиотите в страните им, кокаиновите мафиоти, престъпността. Войната, която водят едни срещу други кокаиновите мафиоти е една от най-жестоките, а жертва на нея стават деца, принуждавани да берат мак. Минава един хеликоптер на конкурентната мафия над нивата, където децата берат мак и ги избива както Путин враговете си в Чечня или Сирия, защото не искат повече комунизма му.

    Най- представените етноси в Лос Анжелес са тези от Далечния изток. Белите американци си търсят жълта съпруга, макар понятието съпруга вече да не върви. Сключва се договор, описва се всичко, урежда се как ще се постъпи ако имотите станат повече и белият изгони жълтата. Това става много рядко. Докато са малки, жълто-белите деца са много сладки. Давам един пример, който ми направи много силно впечатление.

    Евреин над 40 години - таково отвратительнище рядко може да се види - с жена /?/ японка към 20 години, ама каква японка. Красива та красива, боядисана, начервисана, с прекрасни дрехи за хиляди долари, очилата й само може би струваха и те толкова, а колата, която ги чакаше с шофьор, сигурно и тя за над милион. Японката – типичен ппример за жена без никакво сексуално излъчване! - стои и гледа, дори и не мърда, всеки косъм на прическата й – сресан. Евреинът с детето прави маймунски номера. Неговата грозота подсилва красотата на японката и обратно.

   Има едни много специални жълти, ще цитирам две случая от срещи с тях:

   Две момичета, вероятно сестри мексиканки, гледачки на малко дете, стана ми много мъчно за тях. Този, който ги е наел е наел две, за да е по-сигурен в детегледството. Двете не отделят очи от детето, пазят го от другите деца като квачки, но и двете много страшни. Предните им зъби растат напред и след това надолу и са доста извън устните им. Бедрата им тръгват напред и после слизат надолу. Вместо задник, по два огромни кокала. Гласовете им приятни, момичешки. Каква ли е била етническата смеска,за да се родят толкова грозни. Стана ми мъчно за тях и дори не ги снимах. Казах си, дано да ги хареса някой...

    Друга една жълта, към 50, но толкова страшна, че умираш ако я погледнеш. Все едно гной вместо кръв по лицето й, сини сенки около очите, абсолютно плоско лице, но как гледа. Такова страшно нещо в женски образ никога не съм виждал. Тази ако се предложи за реклама да се снима с размахваща коса, не би имала равна на себе си по страховитост.

   Корейците са се преселили тук, защото страната им е пренаселена и е под ядрения прицел на идиота на север от тях. Това непрекъснато напрежение на южнокорейците води до психически отклонения сред тях и е един от поводите те да напускат РК. Тук обаче те не се кръстостват с други етноси, защото са много висши според тях, а само с техния.

   Ще се спра на еврейския етнос, който расте експлозивно. Ако някой ми каже, че е видял млада незаплодена еврейка, просто няма да му повярвам. Освен евреите тук, които се размножават докато може еврейката да прихващат прихва, от Израел и от други части на света пристигат още. Благодарение на една спогодба от времето на Брежнев евреите от Русия заминаха за Израел и от тям – в Америка. Те живеят на квартали, едни от най-богатите. Децата, движейки се по тротоарите, което се случва в петък и събота се държат също като нашите цигани – крещят, със самъочувствие като градът да е техен, разфъргват боклуци, по същия начин се държат и по градинките. След тях остава кочина. Къщите на евреите са предимно с тухлена фасада, нещо като униформа, каквато е на нашите цигани, които ходят с качулка и през лятото.

   Нещо много страшно ми се привижда когато в петък или събота виждам тези тумби от облечени в рокли жени и момичета, които отиват по ситагогите, а момчетата и мъжете с различни ямаки на главите, други със специални дрехи.  Виждам във всичко това някакав пасивна агресия. Това са хората с най-висок статус в Америка, те са банкери, а както е известно САЩ е най-голямата банка на света и голяма част от приходите й идват от това перо. Тук са парите на Ндрагетата, на Камората, на Путин, за когото се твърди, че има към 400 млрд. долара, които Америка върти за своя изгода. А вероятността евреите да „отщипят” тези пари в изгоден политичмески вомент от престъпниците с банкови им сметки в Америка е голям. Не се ли вложат някъде тези пари, може да се получи само банковата гаранция при фалит на банката – 200000 долара. Като се извадят от 400 млрд. 200 хиляди се вижда степента на риска.

   Евреите са някак на различни породи, преобладава смеската цигани-араби. Има между тях и интелигентни породи, ще посоча един изключително приятен евреин, Ицхак Рабин, дето евреите си го гръмнаха и още един, Алексис Вайсенберг. И двавата не само са от същата порода, но и си приличат. Със същите черти се срещат евреи и в Америка, които държа да поздравя като приятни хора.

   С русняците положението е много по-зле.Първо, с тях не може да се осъществи контакт напр. в градинките, където идват да играят деца. Опиташ ли се да заговориш с тях, вече си заподозрян. Децата ги гледат мексиканки, но идват и русняци. От суперколата слиза една дебела свинкя да си вземе внучетата, понякога с нея още един два недоправени, гледащи злобно и подозрително русняци. Опитът да се влезе в конаткт с тях завършва в началото, защото това не е възможно. Ако се направи опит за завързване на разговор, техният „отговор” без думи е: Кой си ти, ей ся щти ибъ майкята. Така тълкувам излъчването им.  Моят отговор пък е: Еб свою мать!, което не казвам, но те трябва да разберат. След 100 години култивирани в Голямата лъжа, от тях вече не стеват хора, които да извъшват нормални контакти с другите двукраки по света.

   То и не може а едруго. Това вероятно са мафиоти, успели да си изнесат парите от Русия, други са внедрени като разведчици, за да може да се възейства върху Америка кибергибридно чрез фалшиви новини, дезинформаця ипропаганда. Тия неща тук вървят, защото американците са ограниччени хора - те се вмислят за най-умните, защото имат пари и защото са далеч от страните идиоти в Европа, дето освен да заподмятват ракети нищо друго не могат. Затова и Путин ги прекара с президент с интелект калкото на нашия и то за 8 години, когато му свършва неговия вмандат. Само че тогава Тръмп слиза от сцената, а Путин преминава в Задкулисието, което ще продължи да управлява Русия, освен ако събитията излезат извън контрол. Докато на власт е Тръмп това няма да стане, атой със сигурност ще е до 2024 година.

   Няколко заключителни думи за мултиетническия етнос. Движейки се по улиците на Лос Анжелес аз виждам хора, съвсем различни от тези, които ме обкръжават в България. Те са се смесвали етнически, досмесвали са се, стигнали са до там, че дори най-интелегинтната жена в България, Мая Манолова или най-умният мъж, румеН радеВ ако трябва да определят етноса им, ще се затруднят. Аз още повече, защото хората ми наподобяват и на животни, което прави мисията ми невъзможна. Тези хора наричам мултиетнически етнос. Мшсля си, добре, че съм чиста порода и не съм като тях...

   В Америка сега се прави едно изследване. Постъпваш в клиниката сутринта и цял ден плюеш в едно стерилно съдче. После се прави изследване и се преценява етносът: примерно 40% ирландец, 10% циганин, 5% германец. Като се сълерат всичките проценти се получава 100.

 

 

     





Гласувай:
5



1. rosiela - Коста,
07.02.2020 21:41
а бели българи и славяни, а и италиани - бол. Не са само жълти, черни и смес.
Много ми хареса материалът ти, особено на финала.
цитирай
2. planinitenabulgaria - В различните градове на Америка, та дори и щати преобладават определени
07.02.2020 23:11
rosiela написа:
а бели българи и славяни, а и италиани - бол. Не са само жълти, черни и смес.
Много ми хареса материалът ти, особено на финала.


смески между етноси. Цитирам Джорджия и Алабама, които са доста изчистени от нечерно.
Много поляци има в Щатите, те изат общност, която се подържа. Има и много италианци в Америка, чувал ъм за 40000000. Те се разпросват между другите хора, защото появят ли се заедно няколко италианеца идва един, който казва, че са застрашени и трябва да ги пази от разбойниците, като зе целта си оппеделя възнаграждение. И един по един италианците мигпират на друго място. Това важи и за италианските готвачи по гръцките острови и по целия свят, мафията ги гепва.
Нашата дъщеря е омъжена за етнически белгиец. И двамата са чисто бели, но дъщеря ми не минава за красавица, защото има черна коса. В Америка една жена не е ли руса, не се счита за красавица.
Мъчно ми е, че българите в Щатите нямат утвърдена общност както някои други етноси. Те са азделени и по друг принцип, голяма част от тях са путинисти. На въпроса какво харесват на Путин, след като те са родени в Америка и понятие си нямат от Европа и мястото в него, /ползвам лоша дума/, опростамените наши сънародници казват:
- Просто Путин ми харесва. Това добре, но ппредпочитат Америка.
Други се мотивират:
- Путин крепи света, ако не е той, ще започне война!
Тукфсам дяволът не би могъл нищо да прибави.
Ще пиша още постинги, от къде идва финансовата мощ на Америка и защо Тръмп ще бъде избран още веднаж. Има строга логика така, както тази на половината руснаци, които считат, че Путин е единственият човек, който трябва да ги управлява и винаги ще гласуват за него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184314
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031