Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2023 09:17 - Кето козунак - тесто с моцерела и бадемово брашно
Автор: pizza Категория: Рецепти   
Прочетен: 4968 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 29.03.2023 09:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Тази рецепта за тесто за кето козунак  е с безглутеново, нисковъглехидратно и кето тесто, което се приготвя с моцарела, крема сирене, яйце и някакъв вид нисковъглехидратно брашно. Топените сирена създават дъвчаща текстура, която често е трудно да се постигне при печене с ниско съдържание на въглехидрати.
  image Продукти:

Брашно с ниско съдържание на въглехидрати – можете да направите кето тестото за козунак с бадемово брашно или кокосово брашно.
  • Яйца – Те помагат на кето тестото за козунак  да остане заедно. Използвайте едно яйце за версията с бадемово брашно или две яйца за версията с кокосово брашно (тъй като кокосовото брашно абсорбира повече влага).
  • Сирене моцарела – настърганата моцарела е звездният компонент на тестото за дебела глава. Има неутрален вкус и имитира глутена в бялото брашно, за да създаде дъвчаща текстура. За най-добри резултати използвайте частично обезмаслена моцарела с ниско съдържание на влага и купете предварително настъргана за удобство, но можете да я настържете сами, ако желаете. Избягвайте да използвате прясна моцарела (снежнобялата, която идва като топка), която има твърде много влага. Други полутвърди сирена са подходящи за употреба, но текстурата обикновено не е толкова добра, колкото моцарелата и коричката ви ще има по-сиреневи вкус, поради по-силните вкусове на повечето други сирена.
  • Крема сирене – Помага да направите вашата подходяща за кето тесто за козунак  по-малко плътно.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pizza
Категория: Рецепти
Прочетен: 66592
Постинги: 26
Коментари: 3
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031