Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2022 11:16 - За ДиБи Купър, Борисов и Нидерландия(Холандия)
Автор: gardener Категория: Политика   
Прочетен: 1029 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 04.12.2022 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДиБи Купър е митичен престъпник, успял да придобие, чрез престъпление 200 000 долара през 70-те години на 20 век (днес са около 1 000 000 - 1 300 000 долара). За да достигне до парите, Купър се качва на пътнически самолет (закръглям цифрите за по-голяма яснота на текста и не влизам в дребни подробности със същата цел) с около 40 пътници в това число и екипажа, заплашва да взриви самолета(с предварително подготвена имитация на бомба в "дипломатическо" куфарче - това за имитация на бомба е според ФБР, все си мисля, че бомбата е била истинска, но това е друга история) и когато получава откупа, самолетът излита, а той скача с парашут/и в едно с парите и се изгубва в небитието. От него остават 8 броя фасове, 1 брой черна вратовръзка с клипс и макет на бомба в куфар). Всеки интелигентен българин с определен тип мозък, знае за този случай, а по Света е известен като мистично престъпление и се знае от около 500 мил. души (предполагам по "логиката" 10% от всички които имат достъп до добър живот и време за губене с "глупости") в детайли, предимно от "образователните" канали на телевизиите. И до днес тази история е презивикателство за всеки любознателен ум. Поставят се няколко въпроса - кой е ДиБи Купър, как е успял да се скрие от Закона и какво е станало с "имането", което е отнесъл. В годините са се появявали няколко имитатори в областта на извършване на подобно престъпление, разбира се - неуспешни, винаги са залавяни за няколко дни, както и няколко самопризнания, целящи да откраднат славата на митичния престъпник ДиБи Купър, надиграл ФБР и всички законоохранителни органи на САЩ.
В РБ си имаяме премиер, който спи до шкафче с пари и злато. Парите в шкафчето са около 2-3 милиона евро, защото снимките и видеата са от различни дати и месеци, основно три пъти е сниман, веднъж върху шкафчето има използван презерватив и пистолен и няколко пъти има само пистолет, мисля, че има и снимки без пистолета. Шкафчето в с различна степен на пълнота с евро и злато, всеки път. На някой от снимките, Борисов спи, явно сексът с "дамата", го е направил морен жребец или нерез, а всички по-възрастни се сещат за изморените коне и какво се случва с тях.
На лице е една краварска държавност, която е безкомпромисна към престъпниците и една местна кочина в която нерези с милиони от престъпна дейност не получават възмездие, по причина, че нямаме правоохранителни органи - няма нито съд, нито прокуратура, които да се разправят с нашите си престъпници, а от там и нямаме държавност в полза на Българския народ.
Какво общо има Холандия? Нищо общо, но само от тази държава, за сега, изискват от България мерки срещу корупцията и престъпността.
Да са живи и здрави холандците, а ние ще поискаме и пълна и незабавна лустрация на всички днешни съдии, прокурори, милиционери, военни, бизнесмени и разбира се комунисти и министри (държавна и общинска администрация), считано от 09.09.1944 година до наши дни и т.н. и т.н., но това гарнирано с конфискация и национализация на имуществата им, за които нямат възможност да докажат, от къде и как са ги придобили.
Ще ме запитате, кои сме ние, че говоря от името им - Дааа, ние сме никой, но сме Българи и ако ви е готино да живеете в такава кочина, трайте си и очаквайте да станете част от затворената общност на доволниците. Още от сега ще ви кажа, че няма как влезете в това общество, то е затворено с много врати и ключалки и само единици се промъкват през тях - Доган, Копейкин, Радев, Борисов, Нинова, Кирчо..., а за вас е оставено място на гробищата, а напоследък и това 2 на 2 парче го няма, но пък има кремация и прах, прах от мечтите ви да живеете добър и честен живот. Та, ако ви се живее вечно така, ако искате децата ви да са част от робите в РБ, продължавайте да не търсите истината и да се примирявате с престъпленията и кражбите от Вас.
И за да отговоря на завишените ми музикални изисквания Зиновий Бабий (СССР), изпълнява "Целувката на Анна" в оригинал, демек на талянски, Това е поздрав и за тиквата, Бог да го прости.(04.12.2022г.)
image




Гласувай:
7



1. marana69 - многоо харесвам, как пишеш-те, напоследък )
04.12.2022 13:35
премерено,силно, но културно настоятелно,философски, и логически, издържано..
аз, така, не бих могла. да пиша за..полит и полит. сФини /поардоонн ))
поздрави..страхотен стил @
Джули


а за вас е оставено място на гробищата, а напоследък и това 2 на 2 парче го няма, но пък има кремация и прах, прах от мечтите ви да живеете добър и честен живот. Та, ако ви се живее вечно така, ако искате децата ви да са част от робите в РБ, продължавайте да не търсите истината и да се примирявате с престъпленията и

кражбите от Вас.
цитирай
2. gardener - Благодарим за комплиментарното Ви изказване мара-на, родена през показателната 69
04.12.2022 20:37
година, която освен, че е многосказателна е и една от любимите ми ... реколти, бъдете все така усмихната за да си възхищавате но публицистичния ми нюанс в писането, напоследък. Благодарим от сърце.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 446910
Постинги: 213
Коментари: 597
Гласове: 1896