Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2022 00:01 - ВЕЧЕ СМЕ В ОТКРИТА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 3863 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 06.11.2022 00:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                             С мисъл по протестничките на Копейкин пред Парламеннта:            

 

                             ВЕЧЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА СРЕЩУ ПУТИН

 

   Колко пъти пРезидентът ни отправи към нас предупреждение,  че не трябва да помагаме с оръжия на Украина докато продъжава тридневната специална операция на Путин. За да свърши по-скоро войната, изтъква той митивите си - страната ни няма интерес от този конфликт, ние искаме мир. Опитите на Украина с помощта на американците да произведе ядрени оръжия и биоотрови по-силни от Новичок, за да нападне Голямата страна и да я унищожи бяха пресечени в зародиш от проработката на Путин, под наименование  „Тридневна специална операция”. Тя не е

актуализиран вариант на  проработката на Сталин „Голодомор от 1932/33 г. Ненормальники виждат прилика между Голодомора и Тридневната специална операция, която наричат Студомор 2022/2023 г. заради системното унищожаване преди зимата на електроцентралите на Украина.  

    Целта на тидневната специална операция е съвсем различна и полезна за Украина, защото тя прочиства страната им от укробандеромайданофашистите, новата кафява чума на Европа. След това решение на парламента ни не знам какво да очакваме – ирански дронове с кодово наименование Алтафанахалтаебах, северокорейски снаряди Кимченуй или страхотевичните  руски ракети от типа Сармат, Циркон, Кинжал, Базалт, Вулкан, Малахит, Гранит, Двина, Редут, Таня и последната, от преди часове, Многоголемкур. Ракетовият списък е много дълъг. Да не се вслуша НС в разума на пРезидента и да поеме курс на пряка военна конфронтация с най-могъщата страна на света, това е най-меко казано, неразумно. Цитирам една поговорка от Западна България:

    Късмет в гъзо им вкарваш, они си бегат от късмето...

    Мръсната вълна на политическата реакция обаче изхвърли на гребена й нова мръсотия - думите на пРезидента ни се тълкуват, че оставяйки украинците без средства за защита от агресора /б. м. прочиствателя им от кафявата чума /, той искал да помогне на Путин по-скоро да избие украинците, да анексира територията им и да включи останките от географското понятие Украина към ОНД, където живеят най-щастливите хора на света.

   Това са фактите! Разбират ги единствено Копейкин, Нинова, Радостиналасса1948, Венцивалери1951, Краваровговедаров55 и една директорка на лудница. Да не прпопусна и едни социолог, професионално износен и превърнал се в социопат. Няма да го виждаме обаче към две години, защото от Холивуд го избраха да изпълнява главната роля за новите снимки на филма Кръстникът. С този наш социолог образът на дон Корлеоне ще стане още по-убедителен. Марлон Брандо в сравнение с нашия социопат намязва на захарче.

    А сега въвеждам странична тема, ще осветля Категорията „Бракувана курва”.

   След като работят няколко години като проститтутки  по околовръстното или по избрани от тях места, където те не допускат конкуренция, времето им преминава и клиентите им спират да им предлагат. Пояснявам, че проститутката без защита от сутеньор и без участие в професионален съюз не може да упражнява професията си, грози я опастност. Най-малкото, което може да й случи някой клиент е да я пребие, а има и по-страшни опции. По този начин проститутката е регистирана при началниците си и те следят дейността й. Това е валидно и за политпроститутките, наактивирвани по казус от державниките в съответната страна. Ако проститутката, специализирала напр. за „работа” с тираджии се отчита редовно, няма проблеми. Закъса ли обаче с отчитането, тя бива привиквана пред комисия от проституткови специалисти да обясни защо не се отчита. Специалистите я изслушват, но наблягат не на това, което тя казва, а снемат психологическия й портрет. Следва волна програма, където тя показва какво може и обяснява на какво се навива. Същото важи и за политпроститутките. Аз имам зад гърба си три ускорени курса в Центъра по тази тема и съм вещ по нея така, както Мая Манолова и Хубавото Наде по красивите расови мъже.

   Твърде често резултатът от „спявката” може да завърши с препоръка към проститутката, била тя и политтакваз или обикновена е да й се връчи заповед да прекрати деятельността си и да се ориентира към друа професия, което означава, че тя бива бракувана. В Германия на тези жрици на любовта, дето вече не стават, издават документ, на който пише:

                  AUS DEM GEBRAUCH GEWORFENE HURE

   Това е Твърде тежко решение, което /вече/ бракуваната курва не може да приеме. Причината е, че вместо в НОИ тя е инвестирала за охраната си и за годините на изявите й като жрица тя няма да получи пенсия. Поради това бракуваната курва възразява сещу такова решение, твърди, че е на върха на уменията си и започва да се държи по съвсем различен начин, който дава инфорпмация на специалистите без да са уведомени по казуса да знаят точно какво е работила тази жена и какво й е било случено.  Така бракуваната курва навлиза в нов етап от живота си, където е съвсем неоправна. И започва да търси нови начини на препитание, пак проституиране, но без секс, а по казус. Където срещу заплащане се вика по три часа напр. „Доле Гешев!” или „Бойко Рашков – шеф на КПКОНПИ !” или пък „Мутри, вън! Това си е живо проституиране по казус, вероятно поръчано от посланичка Мутрохванова или шефа на Министерство иностранных дел,  товарищ Ларвов.

    Този етап е важен в живота на проститутката, който тя не приема и опитва да прикрие. Промяната обаче води до промени в излъчването й, в психиката й. Така бракуваната курва /работеща на околовръстното или в някое висше ведомство/ бива разпознавана от спецалистите само по дикцията на гласа й. Най-разпознаваеми са политпроститутките, защото те се изявяват по телевизията. Специалистите с много голяма гросмайстроска сила могат да преценят не само какво е случено на явената на екрана бракувана курва /специализирана за работа с тираджии или депутирани/, но да кажат преди колко часа или дни й е случена тази трагедия. Тези жени от жрици на любовта изведнаж променят дикциата на гласа си, който придобива „свински” тембър, държат се нагло, злобно, гледат лошо или мръсно. Бракуваната курва променя дори мелодиката на речта си. Дочувайки този тембър специалистат не се нуждае да изчуе цяло нейно изречеие, за да разбеле за каква „дама” става въпрос.

    Проститутки има и в по-висшите кръгове. Те са присъствали и присъстват във всички нива на живота откакто има хора на земята. Гонени и преследвани, критикувани, те са част от живота. Някои от тях са толкова оправни, че изтряскват двамата най-първи мъже на политически позиции в страната. Има и такива, които работят към разведчеството и получават задачи, напр. от най-високото място, лично от държавовата глАва. Задачите им са основно да правят компромати. Цитирам една балерина, Волочкова, някога финна дама, днес – настоящая украинская белая свинкя. За проститутки, които ще събират  информация за Служибите има висша школа, където те получават звания на основата на личните им качества. Най-ниското звание е „Колибра”, следват „Патица”, „Сърна”, „Кобила”, „Слоница” и най-висшето, „В ее пизду пропала бы конница Чапаева”. Ние имахме само две такива дами, едната от които бе бракувана, но още драпа за шеф на партия, а другата сама се оттегли от занаята. Мъжете, обучавани за политпроститути преминават също през такива школи, но техните звания сега няма да осветлявам.

    Освен болестите, които могат да си натресат проститутките като хехатит, сифилис и др. те получават и травми. Травмите може да са леки, напр. охлузване, претриване, но може да са и по-сериозни – разцепане, прокъсване в най-нежния умастък, та дори разпорване. Ако една проститутка бива разпорена няколко пъти тя преминава в Категория „Разпоретина” /по русский расспоретина/ и подлежи на бракуване от синдиката, който я е охранявал. Това са дами с много специално излъчване, които Ние, Специалистите, разпознаваме сами при разминаване с тях. Джобният генерал от ДБ пази в касата на партията си биологичен материал от една политпроститутка, коята се възбужда от шкафчета с евра или чекмеджета със златни кюлчета. Биологичният материал е къдрав косъм с правоъгълно сечение. Докато не стане ясно кому той прнадлежи, нито НС нито Парламент ще имаме. Ние в Центъра обаче знаем кой е поръчителят на този спектакъл, една държавова, а не некакав друга глАва, името на която няма да осветлявам.

   Има и политичски расспоретини, това са изявяващите се в политиката курви /б. м. проститутки высшего класса/,  изпълненито на задачите на които от най-висшето държавно ниво ги е превърнало в политически расспоретины.

  Повод да напиша този постинг бе преминаването ми през един протест, организиран от Копейки, където  бе гъчкано с бракувани курви. Разбирам ги, остнала без работа, те наблягат пак на проституирането. Чувал съм, че за носенето на плакат с мисълта на пРезиднента радеВ, „Искаме мир” или „Не на войната!” за два часа давали 50. Като специалист в тази област с много голяма гросмайсторска сила аз твърдя, че протестърките на Копейкин не се школуваните и обучени да боряват имащи информация държавници, от които тя в интимен момент да бъди източвана, а най-долнопроблни жрици, отдавна минали през комсия, дала им звани „Изхвърлена от употреба курва”. Не видях нито една брантийка, на която да би могла да бъде причислвена едно от категориите, които цитарах, а нещастнички, комуто никой няма да „предложи”. И като няма вече клиенти, следва запроституирване по този начин, с плата от политическите партии.

  Докато минавах през тълпата протестнички срещу евроатлантическата сбирщина, хрумна ми този постинг. Дано някоя от бракуваните курви, които бяха бол на протеста, прочете постинга ми и открие себе си в него. 

 

   




Гласувай:
3



1. bojil - Не бой се- Путин ще загуби, а заедно с ...
06.11.2022 03:08
Не бой се- Путин ще загуби,а заедно с него и Русия!
цитирай
2. vmir - Моля за разрешение да цитирам част от горния текст:
06.11.2022 03:47
"... очакваме – ирански дронове с кодово наименование Алтафанахалтаебах, северокорейски снаряди Кимченуй или страхотевичните руски ракети от типа Сармат, Циркон, Кинжал, Базалт, Вулкан, Малахит, Гранит, Двина, Редут, Таня и последната, от преди часове, Многоголемкур."

С цитата искам да поздравя Радостинчето и да й обърна внимание на последната от изброените ракети, защото ми се струва, че може да й причини радостно пърхане на пеперудки в стомаха. Ако някоя друга блогерка или блогер изпита същото, моля да не си помисли, че съм я/го пренебрегнал умишлено, просто Радостинчето открито споделя страстта си по ракетите на джуджето.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Най-стопроцентовите мъже усещат високия естроген на Радостинчето и
06.11.2022 10:55
vmir написа:
"... очакваме – ирански дронове с кодово наименование Алтафанахалтаебах, северокорейски снаряди Кимченуй или страхотевичните руски ракети от типа Сармат, Циркон, Кинжал, Базалт, Вулкан, Малахит, Гранит, Двина, Редут, Таня и последната, от преди часове, Многоголемкур."

С цитата искам да поздравя Радостинчето и да й обърна внимание на последната от изброените ракети, защото ми се струва, че може да й причини радостно пърхане на пеперудки в стомаха. Ако някоя друга блогерка или блогер изпита същото, моля да не си помисли, че съм я/го пренебрегнал умишлено, просто Радостинчето открито споделя страстта си по ракетите на джуджето.


и пощуреват по нея. Аз отворих в Архива на Центъра кадровото й досие, където има и медицинска справка за оперативните работници на Центъра. Тя страда от свръхпроизводство на естроген в надбъбречните й жлези, което е причина за изявите й в живота. Затова на 74 тя се изявява като на 17. И аз ако отворя неин постинг, пощуревам, забравям къде отивам, какво имам да правя. Но пък има обяснение, докато другите мъже не могат да представят мотиви защо това им се случва.
Хубаво е да има такива дами, иначе мъжете ще забравят, че са мъже.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Потърсете в нета за експлозията на метан в каналите във Волгоград.
06.11.2022 10:58
bojil написа:
Не бой се- Путин ще загуби,а заедно с него и Русия!


Вече не само говновозите със суровината поради запалване на метана се експлоадирват по московските проспекти, а цяла канализация. Волгоград е залят със сурвина, която тече по улиците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12282976
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930