Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2022 16:52 - Обезлюдяването е дългосрочна глобалистка цел
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1706 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Обезлюдяването е дългосрочна глобалистка цел

17 септември 2022 г

https://www.youtube.com/watch?v=PPE-JqrzSAc

   
Джордж Хънт присъства на „Четвъртия световен конгрес за дивата природа“ през 1987 г. и забелязва, че това има малко общо с движението за околната среда, а повече с дневния ред на ООН за световно правителство и обезлюдяване.



Нашите национални лидери не са нищо друго освен момчета по поръчка на Ротшилд.  На конференцията на ООН "Срещата на върха на Земята" през 1992 г. те ни продадоха по отношение на национален суверенитет, демокрация, лична свобода и геноцид. Под прикритието на „опазване“ те приеха програма за обезлюдяване , което всъщност означава опазване на планетата за хората, които я притежават. Измамата и „ваксините“ са резултат от този дългосрочен заговор за обезлюдяване на илюминати. Вижте Makow Какво е комунизъм?

 
Източник

Както показва тази презентация, техните намерения са не само да направят огромни суми пари (от въглеродни кредити), но и да впримчат населението в нова мрежа от социален контрол. ...Имплицитно във всичко по-горе е, че нациите трябва да бъдат подготвени да подчинят, до известна степен, някои елементи от своя суверенитет на тази световна инициатива...

Лидерите на това движение се застъпват за тиранично световно правителство и масово обезлюдяване. Това е илюстрирано от смразяващ документ, написан от магната на ООН Морис Стронг, агент на Едмънд де Ротшилд, който е взет от конференцията, на която Хънт присъства.

Откъсите са както следва:

„Времето натиска. Римският клуб е основан през 1968 г.; Граници на растежае написана през 1971 г.; Global 2000 е написана през 1979 г., но не е постигнат достатъчен напредък в намаляването на населението.

Предвид глобалната нестабилност, включително тази в бившия съветски блок, необходимостта от твърд контрол върху световните технологии, оръжия и ресурси е абсолютно задължителна. Незабавното намаляване на световното население, съгласно препоръката на Дрейпър фонд от средата на 1970 г., трябва да бъде засегнато незабавно.

„Сегашното огромно пренаселване, сега далеч надхвърлящо световния капацитет, не може да бъде отговорено чрез бъдещи намаления на раждаемостта поради контрацепция, стерилизация и аборти, но трябва да бъде посрещнато... чрез намаляване на съществуващите в момента числа. Това трябва да бъде направено с всички необходими средства....

imageЗадължителното сътрудничество не е спорно със 166 нации, повечето от чиито лидери са нерешителни, обусловени от локалистки „култури“ и без подходящи представи за Новия световен ред. Дебатът означава само забавяне и загуба на нашите цели и цел.

Действията на ООН срещу Ирак доказват категорично, че решителните действия от наша страна могат да накарат други лидери да се придържат към необходимата програма. Действието в Ирак доказва, че аурата на властта може да бъде проектирана и поддържана и че вълната на историята се носи напред. ...

Ние сме живите спонсори на великото завещание на Сесил Роудс от 1877 г. ... Подкрепяме кредото на лорд Милнър. Ние също сме „патриоти на британската раса“ и нашият патриотизъм е „речта, традицията, принципите, стремежите на британската раса“. Страхувате ли се да заемете тази позиция в последния момент, когато тази цел може да бъде реализирана? не виждате ли, че провалът сега трябва да бъде съборен от милиардите лилипути от по-ниска раса, които се интересуват малко или никак от англосаксонската система? (Makow – Очевидно това е временна обосновка. За британците, четете сатанисти и сатанисти евреи.)

...Съветът за сигурност на ООН, ръководен от англо-американските големи нации, ще постановява, че отсега нататък всички нации имат квоти за НАМАЛЯВАНЕ на годишна база, които ще бъдат наложени от Съвета за сигурност чрез избирателно или пълно ембарго на кредит, храна, лекарства или военна сила, когато е необходимо. ... остарелите представи за суверенитет ще бъдат отхвърлени и Съветът за сигурност има пълна правна, военна и икономическа юрисдикция във всеки регион по света, която трябва да бъде наложена от големите нации в Съвета за сигурност.

Съветът за сигурност на ООН ще обясни, че не всички раси са равни, нито трябва да бъдат. Тези раси, доказали превъзходство чрез превъзходни постижения, трябва да управляват по-низшите раси, като се грижат за тях с търпението, че сътрудничат на Съвета за сигурност. ...

Всичко може да бъде загубено, ако противопоставянето на по-малките раси бъде толерирано и колебанията на онези, с които работим, нашите най-близки другари, са причина за нашите колебания. Откритата декларация за намерение, последвана от решителна сила, е окончателното решение."
Последващият документ на Cobden Clubs съдържа следните думи: „Всеки, който присъства на тази конференция, знае, че Земята е пренаселена. Хората изтласкват други форми на живот, които имат правото да съществуват. Дойде време да се направят ефективни предложения за намаляване на населението и да покаже на обществеността, че продължаващите усилия за намаляване на населението са били ефективни и социално хигиенични. Начинът за преодоляване на остарелите и вредни морали е да се покаже, че определени поведения и стилове на живот ефективно насърчават каузата за намаляване на населението. Докато някои може да се противопоставят на хомосексуалността или секс между поколенията, те могат да бъдат накарани да разберат колко полезни могат да бъдат те за намаляване на населението,







Хомосексуалността, например, има ясното предимство, че не дава потомство. Сексът между поколенията, особено ако започне рано, може да отвори детето за възможности за сексуалност, които не е задължително да доведат до създаване на потомство.

Въпреки че някои може да се противопоставят на трафика на наркотици, трябва да се подчертаят положителните му черти. То не само елиминира определен брой хора, но създава здравословно безпокойство сред населението, което намалява желанието им да генерират потомство.


След като наркотиците бъдат легализирани, правителството може да обмисли добавянето на химикали за контрол на раждаемостта към лекарствата, което, като се има предвид широкото използване на наркотици, би намалило сериозно раждаемостта.

Алтернативна мярка, която е била предлагана преди и за която е писано в детските книги, би била да се добавят химикали за контрол на раждаемостта към водоснабдяването или към често поглъщаните храни като бира, сода или мляко.

Но какво да кажем за настоящия излишък на населението? Бившият губернатор Лам на Колорадо беше мъдър и смел, когато каза, че възрастните трябва да се отдръпнат, за да позволят на по-младите да просперират.

В Съединените щати най-добрият начин да се направи това по справедлив начин би бил балансирането на бюджета. Тази мярка, която е популярна както сред данъкоплатците, така и сред законодателите, би намалила няколкостотин милиарда от федералния и щатския бюджет.

Програмите за възрастни и физически неспособни ще бъдат значително намалени. Социалните разходи на хората, които смятат, че трябва да живеят вечно, ще бъдат премахнати.По-възрастните хора биха били склонни да разберат, че тяхното време е дошло и да приветстват възможността да помогнат за решаването на демографската криза.

imageСКРОМНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА СТРОНГ

Най-острата ни грижа е Третият свят. Там раждаемостта все още е извън контрол, въпреки хигиенните мерки за контрол на храните, ограничаването на лекарствата и общите икономически свивания, които вече бяха приложени от Международния валутен фонд и Световната банка, и двете агенции на ООН.

Ние предлагаме предложение, което значително ще промени демографията в тези най-многолюдни нации в света. Нашето предложение не само би намалило броя на потомството (което иначе би могло да оцелее и да създаде още повече потомство), но би подобрило платежния баланс на тези нации, в съответствие с условията на МВФ.

Световният недостиг на месо с високо съдържание на протеини може да бъде разрешен чрез консервиране и износ, под хуманитарната егида на ООН, на здравите деца на тези нации. Ще се прилага строг контрол, за да се гарантира, че гладно и болно месо няма да навлезе на световния пазар. 
(това наистина ли е? хм)

Един процъфтяващ експортен пазар от Третия свят би помогнал на тези нации да изплатят своите международни дългове и ликвидност към международната банкова система.

Необходимостта от създаване на вкус към този конкретен вид месо може да бъде създадена чрез иновативни рекламни и промоционални кампании. Говорителите на ООН и агенциите за опазване на околната среда биха могли да подчертаят ниското съдържание на мазнини в месото. Готварски книги, водещи на токшоу и медийни личности могат да популяризират продукта или да дадат лични препоръки.

Страните, които откажат тази експортна програма, могат да бъдат подложени на хуманитарна блокада от ООН, както днес са Ирак и Хаити. Тези страни може да се квалифицират като тестови случаи за новата програма, ако има достатъчно месо, останало за децата."
  Продължава

  Свързани - Бомбата за обезлюдяване   -- Икономика и население 2030-------Демографски предизвикателства и възможности за
планиране на устойчиво развитие

https://www.un.org/en/development/desa/population/publications/pdf/trends/Population2030.pdf

------------Covid ваксините пречат на женската репродукция --------------    Обезлюдяване по всякакъв начин   DR. БРАЯН АРДИС, Д-Р. РАЙНЕР ФЮЛМИХ И Д-Р. ВОЛФГАНГ ВОДАРГ.
---------------- Промяната на климата е измама за задушаване на развитието и растежа






Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39760653
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031