Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2022 17:43 - ПОПРАВКАТА НА ТАНКОВЕТЕ НА УКРАЙНА В НАШИТЕ ЗАВОДИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 3392 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.06.2022 17:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
   ИЗПЪЛНЯВАМЕ ЛИ СИ АНГАЖИМЕНТА,  ПОЕТ КЪМ УКРАИНА ДА РЕМОНТИРАМЕ ТЕЖКАТА ВОЕННА ТЕХНИКА НА АРМИЯТА Й В НАШИТЕ ЗАВОДИ ?

    когато научих, че ще ремонтираме танковете на Украина се усъмних,  че това ще се случи. Останах с убеждениие, че ги "сапунисваме", но не се оказа така. Вместо оръжие ще им даваме каски и лични предпазни средства, а ще ремонтираме тези тежки машини!  Как ще ще дойдат до нас, за да ги поправим, питах се аз и отгвовор намерих едва вчера.
  С пропуска си, който имам от Центъра, влязох в Архива и намерих сводки по казуса на някоко оперативни центрови раотници, писани като от един човек. Това е гаранция, че информацията е истинска. Ето какво се случва с тежките машините, които пристигат у нас за ремонт.
   Има създадена много строга организация за ремонта им, за която е сътворен мрежов график. Надзорници за тази дейност са пРезидентът ни, Кури и Копейкин. Те са много стриктни и благодарение на тях машините стават по-сигурни след ремонта, отколкото когато са били произведени. Допълвам, че при ремонта ние ги модернизирваме, давам ппимер с w. c. тоалетните, които монтираме в тях. Така украинците не излизат от танкавоте по естествени нужди и руските агресори не могат да си ги гръмнат.
   На черезвичайни прповерки по време на нощните смени в ремонтните заваоди идват и остават през нощта пРезидентът и Копейкин, Кури идва по-рядко. Благодарение на тях се постига това високо качество на ремонта и експедитивност, защото воините на братска Украина не могат да чакат. 
  За да не бъдат  забелязани от разузнавателните спътници танковете пристигат вечерта, а ремонтираните /б. м. модернизираните/танкове се връщат на бойното поле също вечерта, като при приземяването танъкт работи и украиците за секунди го отправят в боя.  Възможностите на страната ни са да ремонтираме по 30 машини на денонощие, но ще има надгражнаде, за което има програма и отговорник Костадин Копейкин. 
   Не помествам цялата информация, напр. как пристигат и как отллитат танковете, които се стоварват направо на бойното поле, защото е конфиденциална.
   Завръшвам постинга си с благодарност към пРезшдента, Кури и Копейкин за усърдието им в изпълнение на тази братска задача, която на враговетефна Украина мамето им че поебне. Тая Тройца фане ли се с нещо, знае само "Вперед!" Ако се наложи не вражеска армия, а цяла страна могат да сринат...

                                      image

                          Долу укронацистките фашисти, освободеният град Крематорск -                                                         крематориум за кафявата чума!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12307644
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930