Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2022 10:46 - ПОРЕДНИЯТ УДАР „3 в 1” НА ПУТИН
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 973 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.04.2022 10:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                ПОРЕДНИЯТ  УДАР  „3 в 1”  НА  ПУТИН

 

   Предпоследният го знаем – с високоточна ракета в дните по Възкресение Христово бе поразен жилищен блок в Одеса. Загинаха 8 души, между които една майка  и тримесечното й бебе, а също и нейната майка. Три поколения с една ракета затри тоя идиот.

   Вече има ново идание на путиновата поредица „3 в 1”. Първото от тях в тази тройца е Конкурсът „Чайковски”.
   Кой не знае за Конкурса „Чайковски”, един от най-престижните до скоро в света. По възрастните знаем за журито му, между които бяха Шостакович, Ойстрах и други големи руски музиканти. На този конкурс се изяви Джон Огдън, не пръв между първите, а над всичките участици. Още ми е пред очите видеото, на което той отива и оставя на гроба на Чайковски цветята, които му подариха за победата в Конкурса. Имам на записи всичко, което той изпълни тогава.
    По времето на Путин Конкурсът бе яхнат от музикалната му мафия, начело с Гергиев и Мацуев и така започна неговият залез. Но деятелите по Конкурса имаха корени и в другите престижни конкурси, благодарение на които те също даваха понякога горчиви продове. Напочням за едно издание на Конкурса „Шопен”, където вместо да дадат първата награда на нашия пианист Божанов, я дадоха на една рускиня, далеч-далеч под неговото ниво. След Конкурса тя не е изсвирила до сега и един тон. 

   Второто в тази поредица „3 в 1” на Путин е...спирането на доставките на строително желязо за строителите ни. Това обърка стрителната програма на страната. Основната част от арматурата и профилите за фермите у нас се доставяше от завода „Азовска стомана” в Мириупол. Путин унижожи този завод, за да направи сухопътен коридор покрай Азовско море от Русия до анексирания от него Кримски полуостров. Напомням за такъв аналог от 1939 г. Данцинг и Коридора. На строителите ни он посылает приветы. А те търсят сега нови доставчици от Турция...  

     Третото в тази поредица „3 в 1” се мъти сега. На-големият линеен кораб на Путин, „Москва”, беше потопеен в Черно море. За сега още на се изплували вредни вещества от него, но с течение на времето ще изплуват, а морсото течение може да ги докара и до нашите плажове. Никой не говори за това, но в един ден проблемът ще се появи. Руснаците няма да се хабят да си вадят линейния кораб от морето, това е празна работа. Вместо това, могат за пренасочат средствата напр. за производство на ракети. Когато им гръмна подводницата „Курск” пробиването на корпуса й за да търсят оцелели подводничари и после ваденето й се извърши от норвежци. С такива работи руснаците не се занимават. Те са по ракетите, насочени в мирна закана срещу врага, който иска война.
   Имаше откачили се от котвата си морски мини, които доплуваха чак до Турция. Кога и накъде ще отплуват мръсотиите на линийния кораб „Москва” поне за сега не знаем... Аз предполагам. Тогава в губещи от фашизоидните дела на Путин ще се превърнат не строителите ни, а собствениците на хотели по Черноморието ни.

  





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12317788
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930