Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2022 22:30 - САТАНИ В ЦЪРКВИТЕ ПО СЛУЧАЙ ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1896 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 24.04.2022 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

             САТАНИ  В  ЦЪРКВИТЕ  ПО  СЛУЧАЙ  ВОСКРЕСЕНИЕ  ХРИСТОВО ?

   Гледах по телевизията предаване, в което показаха Путин - шефът на ФСБ -  на воскресенско боогослуженье,  водено от патриарха на Русия, полковник Гундяев,също от ФСБ. Полковникът каза в проповедта си, че искал войната в Украина да свърши. Само това. Такъв сценарий на богослуженьето са му написали вероятно във ФСБ.

   Путин по-имаше нужда да бъде на богослуженьето, което възвествява възкръсването на нашия Бог, Исус. В днешния ден негови свръхточни ракети удариха жилищен блок в Одеса, който бе  запален, а при нальота бяха убити 8 души – тримесечното бебе на Валерия Глодан, самата Валерия и майка й. Три поколения наведнаж, с една високоточна ракета затри този изрод. И отишъл на църква. Сатана е малко да се каже за него. Преди да започне тази война изби 500000 сирийци, причини миграция и разрушения за един трильон долара, но пък запази властта на Башар Асад. Сега иска да върне в Украйна мекерето си Янукович и да анексира половин Украина.

   Ще напомня подобен случай у нас преди години, свързан с големия ни бас, Борис Христов. Аз го считам за най-великия бас на света, но по времето на соца учехме, че най-големият бас на света е комунистът Шаляпин. Веднага след него тургаха Гяуров, и той комунисит. Лично Т. Живков посещаваше изявите му в Бългаприя, може би като първи интелектник на страната ни. Борис Христов тогава избяга от България, като отбелязвам истината за него:

   Ако Борис Христов не бе избягал от България, той нямаше да бъде Борис Христов. Тук по политически причини той можеше да пее само в хор, на Запад той стана известен артист от суперкласа. Мисля да напиша  постинг да него.

   Дойде „демокрацията”, Борис Христов можеше да се връща в страната, но той отказваше да пее по сцените ни. Съгласи се да пее в катедралата „Ал. Невски” църковни песнопения. И какво стана:

   Тези, които го изгониха от България и заемаха най-високите постове отидоха на църква. Между тях бе и Луканката, който основа българското задкулисие, просъществувало без проблеми до бъркане н гнездото на осите от Гешев и ГЕРБ, когато те бъзикнаха Черепа, Цветан Василев и още няколко много първи олигарси. Нахалството на Луканката, включително и това, че отиде на богослужение бе като това на Путин, което е обяснимо - той е роден и отрасъл в Голямата страна, а също и потомствен комунист. Олигарсите, които той създаде го гръмнаха за да прикрият пътя на забогатяването си.

   Друг апап, който се подвизаваше снощи в катедралата ни, застанал точно зад патриарха бе пРезидентът радеВ. Той възстанови задкулисието в България в изпълнителната власт и в парламента, не можа в съда. Сега се бори да ни извади от НАТО и ЕС, но ще посоча още по-пресен негов грях, който не може са бъде изкупен – не разрешава да изнасяме оръжие на Украина, а да им предоставим на нещастниците само каски и бронежилетки. Като застрелват джелатите на Путин украинците, те да са с каски и жилетки. Такъв цинизъм! И отишъл на църква, застанал зад патриарха...

   Още една нахальница видяхме на богослужението, Кури. Тя се застъпва за убийствата на руските войски над украинците, като заявява, че е против войната и затова не трябва на жертвата да се дава оръжие, за да се пазят. Което означава смърт за тези нещастници. Не разбрах в коя църква е била Кури, сигурно не в с. Крушовица. Мисля, че най-подходящата за нея е тази, в която бе Путин, а службата водеше полковника от ФСБ Гундяев.

  Как няма да се объркат хората, та и светът, след като тези сатани безсрамно спекулират с всичко свято на този свят, включително и с Възкресението Господно на нашия Бог, Исус. Тези хора срам и страх нито пред себе си нито пред Господа имат, но защо се допускат САТАНИ В ЦЪРКВИТЕ ПО СЛУЧАЙ ВОСКРЕСЕНЬЕ ХРИСТОВО?

                   
                           image

                            Комунистически интернационализъм в действие!

image  


 









Гласувай:
3



1. dobrodan - Бай Коста, комунистите не правят разлика между Ленин и Христос.
24.04.2022 22:37
Опашките пред мавзолея бяха километрични, сега едва ли е по-различно.
Няма защо да се чудиш, че след разрушената вяра в комунизма на горепосочените индивидиуми всичките се редят в църквата.
Ако Евгени не беше гътнал мавзолея на Гочо Тарабата, още щяха да ходят там след черкуването.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12320326
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930