Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2022 20:41 - МНОГО ГОЛЯМО РАЗКРИТИЕ НА ЦЕНТЪРА – ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗВОРА !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 964 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 10.04.2022 20:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

         МНОГО ГОЛЯМО РАЗКРИТИЕ НА ЦЕНТЪРА – ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗВОРА !!!

    Новината бе прехваната преди минути от нашия центрови хакер с агентурен псевдоним BLACKFURZ. Разшифровано бе кодирано съобщение на електронния носител на длъжностното лице от изпълнителната власт, осъщесвяващо непрерывни контакти с президентството. Подчертавам, че всяко решение на изпълнителната власт за да стане факт, то първо трябва да бъде одобрено от президента. Само след получаване одобрение лично/!!!/  от президента, то може да бъде оповестено пред суверена чрез медиите или по друг, напр. законов ред.

    В момента се води спор за гуверньор на БНБ. Натискът от страна на ИТН е много голям, защото техният кандидат е символ на интелигентността, която днес е характерна за младите хора, включително и за тези в изпълнителната и законодателната власт. Такива ярки интелектни /итънъ/представители са министърката на външните работи, една замечательная женщина, шефът на Комисията по култура към парламента, дваж по-замечатеьный мужчина, има още много, всичките без един-два. Така се вълнувам като ги явят в ефира, че не запомням имената, нито тези на техни майки.

   Конкурентът за гуверньор на БНБ на хиперинтелектника от ИТН е от ПП. Възраженията срещу него са че, вероятно дипломата му е фалшива, освен това в момента най-първата партия по одобрение от суверена е ИТН. Твърди се още че, ПП изобщо не е партия, защото още няма съдебна регистрация, като може и въобще да не получи такава, а членовете й са само едни  /П/резидентови /П/одкрепники /ПП/.  Новият политик и опитен композитор, Светослав Трифонов,  никога няма да се съгласи с избора на кандидата от ПП за шеф на БНБ така, както началничката на политическия кабинет /ГПУ/ на Кирчо Секса с бухалката на мафията – Специализираният съд и Прокуратура, от които тя не е довола и иска закриването им. Освен това, тя не е доволна и от работата на шефа на НСО и настоява за подмяната му. Настоява и за махкване на главния прпокурор, от когота също не е доволна, но интересното е, че всичкото това го сака и президентът.

   За да бъдат изгладени споровете между управляващата коалиция, днес имаше неделна спявка между тях и бе изготвено проекторешение с две продложения. То не може да бъде публикувано обаче ако за него президентът не каже „Да!” Ето какво е било предадено на президента според нашия центрови хакер, агент Фурц.

   Точка първа:

   Да бъдат изтрити от списъка за гуверньори на БНБ и двамата кандидати и за такъв да бъде турнат опитният банкер Цветан Василев, носител на титла „Банкер на годината”. Това е човекът, който ще оправи и БНБ, но той се крие в Сърбия, защото както президентът обясни, мафията е прониикнала в прокуратурата и кадърните българи са по чужбина за да се спасят от бухалките на прокуратурата.

   Точка втора:

   Да се уволни Гешев от поста главен прокурор на РБ и на негово място да бъде турнат Васил Божков. Това е човекът, който ще оправи прокуратурата, но и той се крие в Дубай поради същите мотиви, като тези на Цветан Василев.

   Наблюдаващият президента оперативен работник на Центъра не е могъл да прецени тези две предложения одобрени или отхвърлени са били от президента. В сводката му е описана само първичната реакция на президента след запознаването му с тях. След прочитането на всяко от предложенията президентът е сернувал по малко, но при прочитането на второто той го е и нализвал.

   Какво решение е взел президенът ни по предложението, постъпило при него за да го одобри липсва в сводката на наблюдаващия оперативен работник на Центъра. Ще го научим тази вечер в извънредните новини. Но за да постъпи президентът по начина който описах и да редуцира и класифицира двете предложения – напомням, че след запознаването му с второто, той въвежда още една екстра /опция/, трябва да има нещо. Предстои да разберем какво.

   И още една центрова новина:

   Във връзка с допускането на Македония до ЕС изказване в Брюксел пред Байдън е направил харвардника Кирчо Секса. Какво е казал на президента на САЩ Кирчо е обяснил после на журналистите. Поради огромните му лингвинистични познания и усложнен словоред, на сувурена ще е трудно да  разбере какво он е казал на журналистите. Поради това публикувам отговора му в оригинал и в компютърен превод на словото му за да бъде то разбираемо и за суверена, а не само за най-образованите интелитентники, цитирам тези от ИТН.

 image   

    Компютърният превод: 
  
"Вижте сега, аз съм толкова тъп, че не разбирам какво ме питате. Нямам представа къде ходих и с кого се видях. Не помня нито какво ме питаха, нито какво съм отговорил. Не ми пука за вашите съседи и за добросъседството помежду ви. Изобщо за нищо не ми дреме. Крада колкото си мога и това ми е по-важно от цялата ви родина. Ще продължа да работя по този въпрос с педерастка помощ и майната ви.
Благодаря за вниманието".


image




Гласувай:
4



1. dobrodan - Коста, тоя постинг трябва да влезе в учебниците по родинознание:).
10.04.2022 21:12
Колкото до Радев, той блесна в областта на ЕЗИКОзнанието и ЕЗИЧеството.
Мисля, че там се крие истинското му призвание.
Разбира се, това не го прави подходящ за президентската длъжност, която заема по някакво недоразумение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12248861
Постинги: 4561
Коментари: 10785
Гласове: 18362
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930