Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2022 12:47 - ПУТИН С "УКРАИНСКАТА КРИЗА" - ДОКСАН ДОКУС КАТО ПРОФ. ПИМПИРЕВ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 2257 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                    С посвещение на Другарят крумбелосвеТ и на Товарищ говедароВ:

 

МЕТОДИТЕ НА ПУТИН ЗА СПЛАШВАНЕ НА НАТО И НА ЕС – КАТО ТЕЗИ НА ПРОФЕСОР ПИМПИРЕВ В АНТАРКДИДА

 

     В момента Путин плаши света с ядрено унищожение, ако Украйна реши да си вземе отнетите от него региони от страната им – Луганск, Донецк и Крим. Тази изява се очакваше, защото напрежението в Русия расте – страната им работи за интересите за олигарсите, на които Путин се явява бащица, а хората, в режим на изолация от света са обречени на откъсване от него, което ще ги доведе до погибел. Това напрежение трябва да избие от някъде, идиотите правят това от вътре на вън и поради това сега се разиграва сценарият със заплахата, надвиснала над  Голямата страна, в която живеят най- щастливоте хора на света от страните, които й и я ГРОЗЯТ с война.

    Поради пичината, че водачите на никоя от демократичните или напреднали в икономически или културно отношение държави избягват да осъществяват контакти с Путин, защото няма база за такова обшуване! - той реши да ги сезира върху себе си...като ги предупреди, че те не могат да победят Русия и че победители няма да има. Бележка моя, без никой да заплашва Русия!!! С една дума, ще ви унищожа с ядрените си ракети. Пак никой не му обърна внимание и той премина към проработката „Украински сценарий”, която съвсем ще срине авторитета му пред света и ще доведе путинова Русия до нови рестрикции, ограничения, санкции и прекъсване на връзките й с още страни.  

 

    На кого ми наподобява Путин по време на прорабоотката „Украински сценарий”?

    На героят от един брой на в/к Уикенд от преди 4-5 години, полярникът проф. Пимпирев, за когого тогава имаше пространна статия за някои негови особености, сега ще ги припомня.

   Към статията имаше негова снимка - професорът стои зад едно бюро и гледа усмихнато-подло. На снимката за сравнение с ръста му имаше изправен дървен метър от рамото му нагоре, на който ясно личаха означенията в см. и в инчове. На 35-я см. имаше удебеление на цифрата, да си проличи отнесено към главата на професора какво означава това разстояние. Белязката 35  бе доста  по-високо от главата на професора.

    След тази заинтригуваща снимка, на която професорът се хили подло, а до главата му - изправен дървен метър, няма как да не се прочете такава статия.

    В нея пишеше, че професорът е много надарен като мъж и отговаря за много висок клас. Дървеният метър с белязката 35 допълва тази информация. Статията обаче не е прецизирана от специалисти, защото не е осветлена информацията за пенис ли става въпрос или за фалос, разликата е голяма. Въведена е обаче странична тема, професорът бил висок 175 см, което означава, че разстоянието от 35 см. на дървения метър е 1/5 от  ръста му, а за коячаст от професора се отнасят тези 35 см. не се уточнява. То и не трябва, ясно е.

   С това си качестно професорът бил известен където четял лекции и поради това се радвал на голям интерес от страна на студентките, които имали желание да отидат с него чак в Антарктида. Но понеже това не ставало, ходели с него на почивка на море и по други места, никога не го оставяли без внимание.

   Какво се оказва обаче основното предназначение на това огромно нещо, с което природата дарила професора според автора на статията в Уикенд:

   При изпълнение на задачите си в Антарктида, често сред снеговете и ледовете професорът бил заобикалян от бели мечки, агресивно пхриближаващи се към него. За да ги прогони професорът им показвал, размахвайки срещу тях туй, с което Бог го дарил, мечките побягвали и той продълавал спокойно научните си набллюдения над ледовете и снеговете там.

 

   Этим пимпиревским подходом сега се прилага ог Путин спрямо НАТО и ЕС, измисленият повод е нападения на Украйна спрямо Русия. Вместо фалос /или пенис?/ той плаши НАТО и ЕС – неговите бели мечки – с ракети и двата си невидими най-атомни самолета. В Антарктида се твърди, че номерът на професор Пимпирев минавал, мечките побегвАли от страх. Само че специалиистите знаят, че в Антарктида има само пингвини, защото там  студът не разрешава мечките да обитават и този полрюс.

   НАТО, към което принадлежат ЕС и най-великата военна сила в света, Америка, в момента се плаши също толкова, колкото белите мечки от размахвания срещу тях фалос на професора. Напомням, че на Антарктида бели мечки няма, така както и Украйна не заплашва с война Русия. С отеглянето на войските си от границата на Украйна Путин наистина ще заприлича донякъде на професора и за рпазлика от него, ще стане за смях - не когато го размахва срещу НАТО и ЕС, а когато започне да си го прибира. Имам опасения, че такова огромно нещо Путин няма как и къде да си го прибере обратно и ще стане за кашмер. Делят ни дни от кашмера.   

    Така хората гледат на поредната отправена заплаха на Путин. Както от РК/орея/ и Япония гледат на заплахите на Ким Чеин Ун, който ги плаши с унищожение и както белите мечки на ужаса, който може да им случи професор Пимпирев ако го доближат...                                                

             image

    
      image







Гласувай:
8



1. 1997 - Някой разбрали нещо от пресконференцията на Макрон след срещата с Путин?
10.02.2022 18:44
А?
цитирай
2. planinitenabulgaria - Доксан докус е турска дума,
10.02.2022 21:11
1997 написа:
А?


означава 99.
цитирай
3. krumbelosvet - Бай Балканджи Коста,
11.02.2022 00:35
Мерси за посвещението.
Как те не домързя толко дълго да пишеш без НИ ЕДНА ДУМА извън линията на поробения Запад.
От бързаш? Скоро ще разберем кой кум, кой сват... Твоите ментори ги води бай Дън, тоя титан на мисълта и делото.
ПП:
Белите мечки са в Арктика, а не в АНТарктида. Това е най-малката ти грешка.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Вие завиждате на проф. Пимпирев,
11.02.2022 22:38
krumbelosvet написа:
Мерси за посвещението.
Как те не домързя толко дълго да пишеш без НИ ЕДНА ДУМА извън линията на поробения Запад.
От бързаш? Скоро ще разберем кой кум, кой сват... Твоите ментори ги води бай Дън, тоя титан на мисълта и делото.
ПП:
Белите мечки са в Арктика, а не в АНТарктида. Това е най-малката ти грешка.


оти е много надарен, но бать Венци пази компетентно мълчание по случая....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12291705
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930