Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2022 22:31 - ИСТИНСКИ ЖЕНИ И ГЕННО УВРЕДЕНИ ТАКВИЗ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 995 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 13.01.2022 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ИСТИНСКИ ЖЕНИ И ГЕННО УВРЕДЕНИ ТАКВИЗ СЛЕД ПРЕБИВАВАНЕТО ИМ В ГОЛЯМАТА  СТРАНА, ИЗВИНИЦИ  В НЕТА

    Кой мъж не изпитва уважение пред жените, не се прекланя пред техния разум и талант, ако те притежават такива или остава равнодушен към женската красота? С мисълта „Вечната женственост ни възвисява!” Гьоте завършва своето произведение Фауст, писано по време на целия му живот.

  Върху това се замислих, като прочетох в нета „статия” на една „дама, според мен откровено менте. В нея тя химнословеше хиперзвуковите ракети на Путин, а състоянието й напомняше на това, което наричаме делириум. В Западна България когато жена изпадне в такова състояние, селянките казват за нея: Она получИ колос! В това превъзбудено състояние „дамата” предупреждаваше Европа, че при започване на война, Путин в рамките на 15 минути щял да унищожи електроцентралите на Англия. А като видят това, останалите страни от алианса щели да напуснат „играта”. Дано еврогейците, както ги наричат други като нея, да са прочели статията й...

   На жените им отива да пишат за красиви неща от живота,  които са ги развълнували, защото имат богата душевност и емоции, да поместват свои стихове или такива, които да допълват техните мисли, а също и размисли в стремежа си за един по-съвършен живот. При всеки нормален човек ако е свободен в него се проявява стремеж към съвършенство според даденостите му. Но жени да поместват идиотщини аз считам за абсолютно абсолютно недопустимо, считам ги за тотално сбъркани нещастници – комбинация от дефектна яйцеклетка и болен сперм.  Жена, да не се радва на това, че е дала живот напр, а че идиот можел да унищожи света е твърде далеч от Божият модел за нея. В случая става въпрос за нещо /обидна за другите жени е да кажа, жена, затова я наричам нещо/ без ценностна система, което означава без морал и цел в живот, поради което обладана от пълна безпросветност, не разрещаваща й да различава дигитус от фалос и още нещо – в Голямата страна промили ее мозг. В „статията” си тя помества снимка на един изрод, когото представя за полотолог и експерт, цитирайки, що он е казал.

   Чудя се обаче, ще се намери ли на такава „жена” някой да й предложи? Разбира се, че не и поради това тя ще става все по-злобна. Аз отправям пожелание тъм тази нещастница – да сънува мокър сън с Путин в най-атомната му подводница.

    Истина е, че като точност ракетите на Путин бяха модернизирани и сега притежават 10-пъти по-голяма точност. Преди максимално отклонение на немодернизираните, които поразяваха целта с отклонение под 30 см, сега то е сведено под 3 см. – точност, която смразява кръвта на враговте на мира и прогреса.  Новите свръхсуперхиперракети на Путин вече не са разположени в постоянни бази, а са монтирани в невидими подводници, всяка от които е съоръжена с 96 установки с по 10 самонасочващи се бойни глави. Една бойна глава е достатъчна за да превърне земята в прашна комета, а подводниците на Путин са толкова на брой, колкото звезди има по небето. Пише го във ФБ.

   Мисля че „статията” на това нещо е само част от истината, коато сигурно е многопо-страшна - подводниците му са повече от звездите по небето, а ракетите – още по-точни.

  Помествам „статията”:

    Русия и без ядрени оръжия ще обезглави саксите.
   „Русия може да неутрализира НАТО с конвенционални оръжия. Един залп на подводница от подводно положение с конвенционални ракети "Циркон" може да унищожи всички електроцентрали във Великобритания. Обединеното кралство ще бъде изключено в рамките на 15 минути. Всичко. И няма държава", каза политологът в ефира на YouTube канала ITON-TV.
Според Кедми, Русия в случай на заплаха може и да не използва ядрени оръжия. За да неутрализира силите на НАТО, Москва може да задейства своите хиперзвукови оръжия. Така например, може да бъде нанесен удар на главния съюзник на САЩ – Великобритания. Експертът смята, че след залпа британците ще напуснат играта, а след това и останалите от алианса.

Източник: voennoedelo.com Снимки: voennoedelo.com
Превод и редакция: pan.bg


image

               Ракета на Путин в мирна закана - към врага, който иска война.



Гласувай:
3



1. petgrig - Разсмяхте ме:)
13.01.2022 22:45
Благодаря!
цитирай
2. vmir - Радостинка отдавна е престанала да прави разлика между пенис и ракета.
13.01.2022 23:24
Потому что она оченЪ срамежлива.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Разликата между фалос и пенис
13.01.2022 23:46
vmir написа:
Потому что она оченЪ срамежлива.


е много голяма. Затова нЕкои се бъркат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182454
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031