Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2021 12:49 - И АЗ ДА ВЗЕМА СТРАНА ПО КОВИДИСТЕРИЯТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1216 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   И АЗ ДА ВЗЕМА СТРАНА ПО КОВИДИСТЕРИЯТА

 

  Напомням, че проблемът с Ковида бе използван от президента ни да раздели по още един показател нацията ни. Той каза, че Ковидът не е страшен, страшно за страната е правителството на Борисов, което трябва да бъде премахнато завинаги. Каквото и правителство да дойде след неговото, то ще бъде по-полезно за страната.

   Поводъът да напиша този повод е деянието на една майка на ученичка на жена ми пиано, която днес в знак на протест срещу /НЕДОСТАТЪЧНИТЕ!!!/ мерките против вируса отива някъде на протест да си гори публично маската. Това не е за първи път, тя има и други съмишленички, които показват по телевизията. Майката винаги подчертава високия си интелектуалитет, запазвам компетентно мълчание. Всичките тези са от ДБ и кумирът им е Пинокио. Пожелавам им да си горят маските с осторожно внимание, това си е огън.

 

   Мъжете не си губят времето с такиви рабооти, само дамите, но те наистина имат основание, взето от ФБ на много американки, жестоко ощетени от третирането им с ковидваксини. Ето в какво се състои бедата им и защо те са възприели като своя задача да предпазят неваксинираните америиканки от същата беда:

   Оказва се, че на голяма част от ваксинираните американки чувствителната им зона, наричана G-точка е изгубила чувствеността си. Така след ваксината те изгубили частично или дори напълно интереса си към мъжете и се ппевърнали в индивиди, които вече не приличали на себе си. Ако са знйаели тези американки, че това ще се случи с тях, биха приели да изкарат Ковида, пък каквото стане, но не и тази ужасяваща беда, да лъдат лишени от нещо, с което природата ги е дарила.

   Тук извън темата допървам, че други американки се борят срещу 5 G мрежите, чиито електромагнитни вълни имали върху тях ефект върху чувствената им точка като този от ваксините против Ковид, но с по-голям преходен период.

   Попрегледах нашите социални мрежи и видях доста оплаквания на дамите ни като тези на отвъдокеанските. За целта се свързах с мой приятел от блога, на 70 години, много вещ по тази тема, имал толкова жени, колкото е броят на звездите по небето. Избрах него, защото той има спекулум и няма случай в практиката му, той да не го е ползвал за да прецени следващите си действия. От него научих, че тази интимна точка на някои дами след като са ваксинирани срещу Ковид я НЯМА!!! Микробрадавиците по нея, чувствителни и причиняващи много пприятно чувство когато жениге биват заплождани са изчезнали но така, че не може да се открие мястото, където те са били, а това място е станало абсолютно нечувствително.

   При тези неопровержими факти, потвърдени от приятеля ми, вещ в тази област, аз не осъждам антиваксерките. Разбирам, че антиваксерките са осакатени от ваксините и в резултат на това, те са станали съвсем различни жени от преди „иглите” им. Затова никога не съм казал каквото и да било срещу тях, защото знам от приятеля ми по блог точно какво им се е случило. Много е ужасно! Дано останалите до сега неваксинирани дами узнаят за опциите след ваксинирането и вземат правилното решение, предлагано им от президента ни и от социалните мрежи.   
  

  

 

   



Гласувай:
8



1. fun1001 - точнооо тъй...полезна Епикриза ,си дал, костя :)))
13.10.2021 13:12
антиВаксърите, са.вампири..и смучат всякаква кръв...
и нямат никакъв Усет за Л'юбов, Емпатия, и сеХ...
а само мерак,за едни дребни...сумички $$$..
диагнозата ,вече ,е предложена от Щаба, да влезе в
Новият Справочник, МКБ 10, за 2021г..

КуроЛипсис, Кинтонемия, и Хронична ПлюскопатиЯ..
К У Х А Л У П А @
цитирай
2. dobrodan - Да бе, една ваксинирана млада булка от входа
13.10.2021 13:14
оня ден си приказваше с приятелка на детската площадка как след втората доза изчезнала G-точката й и сега мъжът й постоянно я търсел у една негова колежка и лошото е, че много лесно я намирал.......
Не на ваксината! Скоро няма да можем да познаем коя G-точка на чия жена е била и ще трябва постоянно да ги проверяваме къде са се изнесли тая седмица!
цитирай
3. nedovolen - По отношение на ковид истерията си ...
13.10.2021 14:46
По отношение на ковид истерията си доста далеч от тъч линията.
Пиши си за Балкана.

:)))
цитирай
4. vencivaleri1951 - :)
13.10.2021 15:12
Да ама Пфайзер и да сбърка се поправя Както чухме, пуснали и дамска Виагра
Така, че и без точка да е дамата направо е в небасата. Стига разбира се да има подходящ перпендикуляр към закърнялата то Г точка
цитирай
5. planinitenabulgaria - Благодаря на разчелите портрета ми на антиваксерките!
13.10.2021 20:30
Професионален е Коментарът под №4, явно писан от много голям специалист с гросмайсторска сила по тази и свързаните с нея теми.
Аз мисля, че кабинетът на Радев след като извади кораба от Яйлата и върне цените от времето на Борисов, ще вземе мерки по този проблем, който съсипва тотално живота ни. Но аз вярвам в доброто - ако не вкарат в затвора за лъжа Кирчо Секса и той направи Партия на промяната с бившия финансов министър, Мягкотиников, всичко ще се оправи. Аз вЕрвам в тях...
цитирай
6. planinitenabulgaria - След малко ще пиша за Софандере.
13.10.2021 20:32
nedovolen написа:
По отношение на ковид истерията си доста далеч от тъч линията.
Пиши си за Балкана.

:)))


Да живее международното положение!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183826
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031