Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2021 03:25 - НОВИТЕ ПРОГРАМИ ПРИСТИГНАХА!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 457 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 23.07.2021 03:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

  Миналата вечер имахме конферетнта връзка с База на Центъра „Малкоч/ево/”, Крумовградско.  В момента не съм в България, но участвах, защото имаше представяне на нови програми, които със 100% определят коя от статиите в нета е на троль и коя не е. Тази програма разчита на словореда и на опорните точки. Нека някой напише „Не мога да го дишам!” или „Който и да дойде след ГЕРБ, ще сме по-добре, отколкото сега!” или пък „Ако напуснем НАТО и ЕС, към които и да се присъединим, ще бъдем по-добре!” възможно ли е по тях един дори необразован човек да не може да разбере закодираните послания в тези две изречения и от къде идват те.

  Програмата отдели три статии от нета, на които при подаването й за АНАЛиз са премахнати имената на авторите, за да бъде анализът на компютъра напълно обективен. Двете статии копирам, а третата е много дълга и ще я разкажа с мои думи. Ето първите две статии, според програмата, с която вече разполагаме и можем да разпознаваме трольите не с процент вероятност, а 100% сигурност:

        Обект №1, разработван с идея да влезе в клас 122, но видимо от статията, едва ли е достигна 36:
   
   Да изучаваш САЩ по етикетите и обявленията за работа
е възможно, но не до там нужно. Още повече когато  ти липсва експертизата и анализата
   Да в Щатите е възможно да купиш стек за долар , при това стек от говедо шампион-станало тон за 7-8 месеца.
Е , "глупаците " си купуват за 20, при това от бавннаддаващо говедо-аутсайдер
Да, в Щатите си купуват паста за долар пакета, при  това паста обогатена с глутен и множество Е-та, а "глупаците"  "постна" паста за 20
долара пакета.
Разбираме и защо БМВ и Мерцедес криза не ги лови. То е заради руските паркетчии
и разнонационалните козметички, чиито предпочитания са тези марки.
Всеки паркетчия в БМВ, всяка маникюристка в Мерцедес
И стекове, паста....пълни багажници
И  какво разбират статистиц
ите на щат в Щатите, които алармират, че средностатистическия американец , все повече съкращава асортимента на услугите 
които ползва-тоест по редко , или въобще е забравил услугите на козметика, все по редко цикли дома си и все по често се реди на опашка/наистина често в скъпа кола/ за безплатна храна и ваучери за помощи.
Разбира се, че катадневните престрелки са показател на свободолюбивия  американски дух. Дреболия е и, че янките се изтеглиха безславно и с хиляди жертви от поредната започната и недовършена война, оставайки местните си съюзници на поредното клане
Така беше в Корея, Китай, Куба, Виетнам, близкия Изток. Разрушени държави, Милиони жертви, трилиони разходи, трилиони печалби за 100тина фамилии.  Гова е истинският етикет на САЩ. Запуши устата на когото и да е със стек за долар и прави каквото искаш и с него и с децата му...
Три руски военноморски подводници пробиха своя път през масивния морски лед в Арктика, за да изплуват едновременно на няколко стотин метра една от друга. Това е един от първите случаи, когато беше осъществена такава сложна военноморска маневра.Видео, публикувано от руското министерство на отбраната, показва че кулите на трите подводници пробиват огромен плътен слой от плаващ лед близо до архипелага Земя на Франц Йосиф, в Северния ледовит океан на север от Баренцово море.
Подводниците участват в Умка-2021 (което означава „бяла мечка“ на сибирския чукотски език) – експедиция до региона, в която участват 600 военни и цивилни служители, включително служители от Руското географско общество, неправителствена организация, основана през 19 ве
к. Трите подводници едновременно пробиха лед с дебелина поне 1,5 метра, за да изплуват на 300 метра една от друга, „за първи път в историята на флота“, според доклада на командващия руския флот адмирал Николай Евменов до президента Владимир Путин в телевизионно видеообръщение.
Климатичните условия в региона бяха между -25° и -30°С, с пориви на вятъра до 110 км/ч, съобщи адмиралът.

          Обект №2, с много по-малки възможности от първия като анализ и синтез, но пък с поетични заложби:

                            ПРАВИТЕЛСТВОТО НА П П ИТН

ВСЯКО НАЧАЛО Е ТРУДНО, ИЗГЛЕЖДА ТРУДНО

ЖЕЛАЯ  УСПЕХ  НА   НАЙ
-ЧАКАНОТО  ПРАВИТЕЛСТВО
СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПРОТЕСТИ    СЛЕД  ДВА ИЗБОРА
СЛЕД  ТОЛКОВА  ПРОБЛЕМИ , ОТ  ПРЕДИШНИТЕ  НАТВОРЕНИ   УСПЕХ

НАЙ  СЕТНЕ   ПРАВИТЕЛСТВО  НА   ПАРТИИТЕ  НА  ПРОМЯНАТА  
СЪГЛАСУВАНИ  ПРОГРАМИ  НА  ПАРТИЯ  "ИМА ТАКЪВ НАРОД"    С  ПАРТИЙ:
ДЕМО"КРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ,
ИЗПРАВИ СЕ, ИДВАМЕ; 
БСП  И  ДСП

УСПЕХ  , ЗДРАВЕ   СИЛИ  ЗА  ГОЛЯМАТА РАБОТА   КОЯТО ВИ  ОЧАКВА
!

 

 

   Обект №3, тук „бръмчи” гимнословник на Путин. Тоя обаче е много зле?!!!!!!

   /Предавам написаното от него със свои думи/

 

  „ 2014 г, Русия мрак, Русия гнет. От всякъде я притискат със санкции за аншлуса на Крим, валутата й губи 50% от стойността си. Допълвам, че има и по-тежки случаи, на Турция валутата загуби 75% от стойността си.   
    Най-великият човек на земята обаче, Путин, какво направи – той превърна планираните срещу него загуби в печалба, а тези, които замислиха санкциите срещу Русия, те понесоха загубите. Ето как:
    Малко преди 2014 г. американски компании срещу огромни суми взеха на концесии газови кладенци, нефтени полета, мини със злато и диаманти, с които РЦБ спечели девизи за много десетки години напред.
     В отговор на санкциите обаче Путин така направи, че условията за концесионерите от много изгодни бяха променени на невъзможни за работа и така, с жълти копейки, той изкупи обратно обектите, които бяха дадени на концесия на чужди държави.    Концесионерите, които се готвеха да грабят руските богатства останаха с пръст в жоп.”

     Бележки към постинга ми:

    Първите два трольи, са се опитали да направят нещо, но възможностите им са много минимални. Третият троль обаче е написал такива глупости, че класираме дирактно постинга му директно за награда на Центъра. Не вярваме до края на година да се напише по-неправещ смисъл постниг, а това означава, че той може да получи и годишната награда в тази Категория.
   Другата седмица получаваме нови програми, които откодират казаното от политиците в момент, когато се съставя правителство. Ще бъдат представени в База „Градсковски колиби, Видинско. Аз ще участвам в курса, защото всичко ново и прогресивно ме интересува. С пъмощта на тези програми най-първи ще разберем какво иска ДПС от партиите идиоти, за да им кандиса да направят правителство с техните 29 гласа. Без тях Славичалгаджи има 118 и сметките не излизат, проваля се сценарят на Радев.

 

   

 

  





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12303116
Постинги: 4573
Коментари: 10803
Гласове: 18381
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930