Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2021 09:00 - АМЕРИКА ТРЕПКА КАТО ПЕПЕРУДКА В ОЧАКВАНЕ ТАЗИ ВЕЧЕР ДА ВИДИ ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 16.07.2021 09:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


    Тази вечер Америка няма да спи. В ефира се очаква появата на политика, спечелил парламентарните избори в България, Станислав Трифонов. Той ще изложи мотиви защо не е доволен от работата на избрания от него министър-председател, Никито Василев и се налага подмяната му. Той не е доволен и от работата на някои от министрите си, като ще изложи мотиви защо трябва да подмени и тях.

   Има и още въпросителни - как да се тълкуват мислите на Трифонов, които той висна на ФБ-страницата си:

 

    „Аз разбирам, че страната няма нужда от нестабилност и нови избори. За мен не е толкова важно какви лъжи изрекоха част от партиите, които не са от статуквото. За мен е много по-важно да се „изчегърта“ моделът ГЕРБ от обществения и политически живот на страната. Защото това е основният враг на държавността и демокрацията. Аз го разбирам, за разлика от някои други. Затова реших да оттегля кандидатурата на един достоен човек като Николай Василев, защото никой не е по-важен от проблемите пред нас като общество".

 

    Според анализатори казаното от Трифонов не прави смисъл – хем хвали Никото, хем никой не е по-важен от проблемите пред обществото – да се изчегърта ГЕРБ от обществения и политически живот на страната. Текстът ще анализира и друг велик политик, Карадайъ. В последно време в България се ценят анализите му, защото той единствен може да прави анализ на анализа.

    Трифонов ще хвърли светлина и върху още един казус – преговорите на упълномощено от него лице с НАСА за включване на българо-северомакедонски екип в програмата й,  който да достигне международната космическа станция. Резултатие са прекратени поради искане на НАСА за този полет да  бъдат заплатени по 10 млрд. долара за всеки космонавт. Без са е преведена тази сума, нищо няма да стане. Ясни са обаче кандидаткосмонавтите  ни – Никито Василев, който е като дялан камък - където го турнеш става, но космвонавт не е бил до сега. Павтньорка в космоса ще  му бъде г/жа Армутлиева, и тя от кабинета, предложен от Трифонов. На техните места трябват нови хора на Слави.

   Това май ще са мотивите на големия победител в изборите на България, да ги смени гия двамцата. Оти ги готви за космонавти.

    Джумбушът ще е пълен!

  





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12187885
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031