Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2021 21:59 - ДИЛЪРИТЕ СА ЗА "ОПРАШВАНЕ, НО КАТО ЗА НАКАЗАНИЕ!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 923 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                        С посвещение на блогърите Венцивалери, Радостиналасса и ЦАВ12929:

НА „КОКАИНОВА ГЛАВА” ДА НАБУТАШ ДА СМЪРКА КОКАИН-МЕНТЕ Е МНОГО КОФТИ...

 

   Кокаинът е доста скъп наркотик, достъпен за богатите – шоумени, перачи на пари, продалите душата си. Не се дупчиш с игла, не пиеш или ядеш разни храни, в които укрит,  наркотикът достига до наркомана. Давам пример с такъф гаф на Софийските централни гробища. Една от приятелките-баби в някакъв блок починала. Погребали я, след което имало „раздаване” в памет на починалата в барчето на Гробищата веднага в дясно от входа му. Роднините на починалата, бедни хора, пръчали само газирани напитки и няаколо вида сладки, при това директно от цеха, за да са евтини. Какво станало обаче:

   Бабите като опитали от единия тип сладки се развеселили, разпяли се, искали музика за танцуване, на някои прилошало. За починалата тяхна приятелка забравили въобще. Служителите в барчето се усъмнили, че има нещо нередно и извикали и полиция и Бърза помощ. Те пристигнали бързо, но част от бабите вече станала още по-весела, друга вече спяла по скамейките. Полицаите прибрали бутилките с газираните напитки и сладките. И какво се установява – от цеха, където произвеждат сладките, тези, които им изпълнили заявката разменили по грешка няколко кутии, които вместо със стандартните сладки имало такива с прибавен наркотик в тях. Добре все пак, че бабите не дали разход в жива сила, след два дни сън те се освЕстили.

   Същото вероятно се е получило с един наркоман, чиято гюдерия се заподмятва в публичното простанство на една държава, представяна за страховит фалос. Само че при неговия казус набутването му на кокаин-менте вреоятно е станало на два пъти, за това вината е на дилърите му. При първият път след смърканета на кокаина-менте е последвало назначаване на правителство-фантом от недоправени министри. Във вторшия случай правителството е било преструктурирано  по начин, какъвто само „кокаинова глава” може да стори. Предният ден глАсеният за премиер-минстър казва, че по-подготвен за такъв пост никога не се е чувствал, на следващия „кокаиновата глава” го махква. И плаши с гюдерията си / че ще им скъса гъза!/ доста от министрите, които преди дни е назначил.

   Причините за тази „изпълнения” според мен са две – назначителят не е доволен от работата на министрите си или са му набутали кокаин менте. При смъркане на кокаин-менте мислите в една „кокаинова глава” не ползват най-удобните гънки на мозъка, а пропадат по дупките му. Кокаинът има свойството да прави дупки по мозъка,  като в някои сучаи мозъкът заприличва на швейцарско сирене.

  





Гласувай:
1



1. notfun - :-))))))))))
15.07.2021 22:04



костаа, уникален си....Гепи 5 ))
и поздрави на Американско.
Чудесно лято, ти пожелавам..
цитирай
2. krumbelosvet - За Слави изглеждаш прав
16.07.2021 03:38
Но защо набърка Венци?
цитирай
3. planinitenabulgaria - Зашо ми е да го "набърквам?"
16.07.2021 04:34
krumbelosvet написа:
Но защо набърка Венци?


Тази година след дни той навършва кръгла годишнина. Подсещаме го от Центъра за екип, с който може на планина да осъществи изпепеляваща емоционална връзка.
Всички дами във връзка с това се държат като кокошки, "газени" от петел, ни един обаче от съблогърите му го непоздравява, та дори и гурото му. Някой да вижда нещо лошо в това? Аз напр. съм му избрал маршрут по Девинско. Ако прояви интерес ще му разряботя програма по минути.
А и дамите са класни...
цитирай
4. planinitenabulgaria - Каква според Вас е разликата между уникален
16.07.2021 04:39
notfun написа:

костаа, уникален си....Гепи 5 ))
и поздрави на Американско.
Чудесно лято, ти пожелавам..


и много изключителен.
Америка няма да спи една нощ, точно в 3.00 ч. ще говори Светослав Трифонов. Америкаците искат да научат защо той не е доволен от работата на назначения от него премиер министър, а също и от кои други от кабинета му не е довелен от работата им.
Остава с убеждението, че не разбирате от кокаин...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12290909
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930