Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2021 00:42 - ДВА ГЛАСА НЕПОДКРЕПА ЗА ПИНОКИО ОТ АМЕРИКА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 451 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 12.07.2021 00:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                           ДВА ГЛАСА НЕПОДКРЕПА ЗА ПИНОКИО ОТ АМЕРИКА

 

   Доживях да гласувам в чужда страна, Америка. Тук всички наши граждани са за Пинокио. На въпроса ми защо са за него, а не за Боко, те отговарят така:

-       Виж колко много хора от социалните мрежи свидетелстват

срещу него /б. м.Боко/!

  Консулството ни в Л. А. е на бул. Уилшър в една сграда с

това на Израел и поради това много пазено. Служителките ни там са толкова симпатични, че не ми се излизаше. Те казаха, че гласувалите този път са твърде малко. Вероятно това е така заради новите секции, които благодарение на Служебното правителство и лично на Другарят радеВ получиха разкритие на още няколко места в този огромен мегаполис, разпрострял се по брега на Пацифика на разстояние колкото от София до Стара Загора.

   Интересното обаче покрай това гласуване е друго,  резултат на разговора ми с оперативен работник от Центъра, наблюдаващ изборниките.

   От него научих деликатни подробности какво се прави в Америка по време на избори, чрез които мафията иска промяна на статуквото в страната им. Ще опиша казуса, защото каквото се случва там,  то преминава в целия свят.

   В Америка ако мафията е опасява от резултите на изборите или пък иска да свали неудобно за нея правитество, тя се договаря с един много голям боклук, имащ многобройни привърженици /боклуци/ като него и възможности да ги манипулира. Не става въпрос за определени лица, напр. негъра - мъжът с дупкките в мозъка и „съпруг” на Ким Кардашян, говорихме по принцип.  

  Мафията, ако иска промяна в нейна полза в управлението на стрната се договаря с популярен боклук, занимаващ се със шоу или реклама, което означана перач на престъпни пари, защото тези области се ползват от мафията точно с тази цел.  Ще въведа един таг, връзката някога на Франк Синатра с подземния свят.

    Биринджибоклукът получава задача от мафията да оглави партия, движение, сдружение или каквото и да е с цел гласовете на боклуците му да размият вота на хората и така изборите да доведат страната до патова ситуация. Докато траят тези мътните времена, страната ще се управлява от мафията, автор на боклуковия сценарий, известен сред политоведите като „Размит вот”.

   Този процес не винаги е вървял гладко в Америка.  Вече изтъкнах един такъв провал, този със сценария с негъра с дупките в мозъка от наркотици, но всеки боклук е различен и към казуса с всеки биринджибоклук се подхожда специфично. Ако боклукът е с напреднали заболявания и вероятност като тръгне към трибуната да говори да се стрОши заради декалцираните си кости или да падне по вина на дегенерираните му мускули и нерви, ползва се друг, стандартен пенис:

   Неговите пропагндники и химнословника заподмятват в електронното пространство гюдерията му, която представят за ужасяващо страховит пенис, с мощ като ракета на Путин, че и повече. И обясняват, че притежателят на този страховит таквоз няма да се покаже на тези избори, а на следващите и то само при условие, че ги спечели с пълно мнозинство.

   Така правят при избори в Америка. Нищо чудно този сценарий да премине и в други страни по света. За първи път чувам за такъв сценария
й, разработка на мафията с цел промяна. Ако сценарият все пак успее, вместо девизът „Промяна”, скоро се заподмятва един малко по-различен:
   „Балумба промяна!”

                           image





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pipina - pipinana
12.07.2021 04:00
az puk ne se zanimavam s politika, no glasuvah za boiko
цитирай
2. planinitenabulgaria - Недоклатените, с млечница поради тази причина и с претенции, че са интелигентни
12.07.2021 04:10
pipina написа:
az puk ne se zanimavam s politika, no glasuvah za boiko


предпочетоха Пинокио, защото той е интелиигентен както тях. Така предоставиха управлението на страната до края на годината на Путин и Радев. Опростачването, което Радев, Манолова и Трифонов водиха до сега и гласовете на опростачените от тях потвърдиха мисълта на Гьоте:
ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ СИ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184819
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031