Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2021 11:03 - СКЕРЦО ОПУС 3462
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 411 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                          СКЕРЦО  ОПУС  3462

 

 ЧАСТ ПЪРВА,

 истината за случилото се в Дубай с Делян Пеевски.

    Доста измислици се появиха в социалните мрежи за Делянчо в Дубай - били го, пострадал бил. Състрадатели се намериха, завистници, клеветници. Това ме подтикна да проверя каква е истината, отразена от наблюдаващия го оперативен работник на Центъра. С пропуска си влязох в Архива на Центъра и намерих следното:

   Делянчо е бил отседнал в апартамент на 13-я етаж в хотел „Небостъргача” на Дубай - малко по застроена площ хиперлуксозно хотелече на 25 етажа с вид на кула, високо точно сто метра. Цените в него са фантастични. Там обаче се оказва и една разкошна дама, съпруга на руски газов бизнесмен. Уредили си гълъбчетата да се срещнат когато бизнесменът излезе на делова среща и Делянчо й отишъл на гости. Внезапно обаче руският бизнесмен се върнал, защото си забравил телефона. За да спаси честта на съпругата му,  Делянчо излязъл от прозореца и по улука се спуснал при входа на хотела. Понеже е доста едър вероятно е притиснал до някоя скоба на улука фалоса си, от които му се е появила синина, която разгледах на снимките. Синината обхваща предната лява половина на гландиса му. Тя е с виолетов цвят досущ като този на венците на зъбите на Иван Костов. Делянчо се притеснил, поръчал си частен самолет и отлетял в Швийцалия да го лекуват. От там му казват, че нищо му няма, той обаче не им вярва и лети до частна болница в България. Отново му казват същото, но той иска лечение и докторите му правят компрес от счукан лук със сол и му препоръчват да изпива поне 3 л. боза на ден, за да се предотврати образуване на хематом.. И така – три дни.

  Делянчо обаче, който има организъм на младенец и е палавник высшего класса, оздравял за ден и заедно с мераците си по руската красавица отлетял отново до Дубай. Така станало, че още същия ден те сторили нещо много красиво, което става само между расов мъж и красива чужда съпруга.

 

                     image

 

    ЧАСТ ВТОРА,

    Музевирите на Кури стрямо Непорочница Татяна и Фертильница Мая:

     БСП ще мине на четвърта позиция след изборите на 11. 07. т. г. Кури чертае стратегии да предотврати това падение на партията, която тя ръководи. В една от тях, т. н. широка лява коалиция, по същество разработка от преди стотина години, носеща тогава кодовото наеменование „Широки социалисти” тя иска да привлече към партията си и други партии.  За целта е опитала да откъсне от партия „Мутри, вън?!!! Движение 21 на Непорочница Татяна. Ама не се е получило. Татянчето й е отговорила, че е вярна на Майчето и че не недолюбва широките социалисти, предпочита тесняците от малките отделни партии. И я е отрязала. Така на следващите избори с този актив от проявените от нея достоинство и постоянство,  партията на двете дами ще отиде толкова напред, че е възможно да получи мандат за съставяне на приветелство „Мутри, вън!!!”, което съмвестно с Тошоко Афприкански – вероятният следващ министър-председател, ще изчегъртват ГЕРБ, ще се противопоставят на Истанбулската конветция и на 5 допускането на G мрежи в България. От тая бимбарица /това е кюстендилски термин/, мобилната мрежа, навлезе Ковида в България, който вече две години ни лишава от посещения по плажовете на Гърция....

                   image





Гласувай:
5



1. radostinalassa - Идиот
28.05.2021 21:36
Това е радостта на м......те.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Решително отхвърлям обръщението,
28.05.2021 22:46
radostinalassa написа:
Това е радостта на м......те.


аз съм неидиот!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191229
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031