Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2021 20:54 - С МОЛБА ДО БЛОГЪРИТЕ С ДОСТЪП ДО ОРИГИНАЛНИЯ ТЕКСТ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1438 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

С МОЛБА ДО БЛОГЪРИТЕ С ДОСТЪП ДО ОРИГИНАЛНИЯ ТЕКСТ НА ПРОТЕСТА НА РУМЕН РАДЕВ ДО КРЕМЪЛ ВЪВ ВРЪЗКА С ТЯХНОТО РАЗВЕДЧЕСТВО У НАС ДА ГО ПУБЛИКУВАТ

 

    От два дни социалните мрежи са като пред експлозия – Румен Радев е изпратил протест до Кремъл във връзка с дейността на руските разведчики у нас, събиращи чувствитена информация за въоръженията ни. Събраната от разведчиките информация засяга националната ни сигурност, а така също и тази на Гърция, ЕС и САЩ.

     Тонът на президента ни е изключително остър. Такъв бе тонът и в протестната му нота до Путин, с  която преди месеци гневно порица арестуването и изпращането на Алексей Навални в трудово-изправителен лагер. Дано докато Навални го изправят там, попадна на текста.

   Всички честни хора с прогресивни виждания в сраната ни категорично подкрепят протестната нота на президента . В цялата страна тече масов подкрепнически процес към действията му,  независимо от етноса на хората, от образованието им. Подкрепа за президента дойде от където никога не е идвала до сега: От Шекермахалите в Пловдив и София, от Асфалтова база, от Тунел №8, от Автогарата, от Нов път и от Надежда. Йото Циганинът, който дава под наем луксозни 12 метрови лимузини написа стихо, с което сега вдъхнови попфолккомпозитор.

    Не за първи път срещам такова затруднение. Още търся протестната нота на президента срещу ареста на Навални и я ненамирам. Сега търся текста на протеста му срещу руското разведчичество в Блгария, за да го публикувам в блога си и го неоткривам. Проследих обаче посещенията в хранителницата, където се пази текста, в облака. От информацията за запозналите се с него за Радостиналасса, е написано: „Посетихте сайта 4 пъти” и още веднаж, „Много често коментирате, опитайте отново!”.

   Прочетох и някои коментари към документа на президента ни, във всичките той бива химнословен. Една критика срещу него няма! В Коментар от с. Багрянка е казано, че протестното слово на президеннта ни прави Путин на мамуна от с. Брусен, Мездренско, в Коментар от Петричко се твърди, че Радев е направил Путин на мат и маскаръ, а банкерът Хърсев е туитнал, че Радев е направил Пути на две стотинки от старите.

  Коментарии много, но текстът го не намирам. Дано някой има възможност да го намери и да ме оправи, като ми го изпрати на л. с. в блога ми.

    Предвалително благодаря. А към президента имам и музикален поздрав.








Гласувай:
4



1. dobrodan - Казано е: търси и ще намериш :):):):):)!
21.03.2021 21:11
P. S. Не е уточнено дали ще намериш точно това, което търсиш....
Както и кога :).
Позволявам си да предположа, че ще е на 35-ти май 30...амнайста година.
Успех! Не губи кураж!
цитирай
2. morskipesni - Ето какъв е (и трябва да бъде!) въпросния текст:
22.03.2021 14:59
Кратък и лаконичен- но съдържателен и дипломатичен.
"Драги ми Вадимка, бързам със писмото. Тук маймун подкара вече през просото. Дрънка та не спира-за дърво напира! Ама да н' ти пука. Немаш грижи- Асан тука! Да си здрав, другарю- царю, государю! "
цитирай
3. planinitenabulgaria - Страхотно, сътворено от бивш поет?
22.03.2021 15:35
Ще ударя един Луникоф, какво говоря - не един от 700 грама а два по литър! То таквоз стихо. Добре, че имам още от резерва си по времето на Амазонка, ГДР, Сингапур и Мизия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183609
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031