Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2021 21:14 - ЕДНА ОТ ДВЕТЕ НАЙ-ВАЖНИ ЗА СВЕТА НОВИНИ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 976 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.02.2021 21:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   ЕДНА ОТ ДВЕТЕ НАЙ-ВАЖНИ ЗА СВЕТА НОВИНИ БЕ ОПОВЕСТЕНА СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ....

 

   Светът очакваше обявяването на важни решения на велики държавници през 2021 и 2024 г. и още очаква едното от тях. Голямото очакване - ще  се кандидатира ли Путин още два раза за президент през 2024 и 2030 вълнува народите по света от много знаменателния ден, когато Конституцията на Русия бе променена по начин, предоставяща му тази възможност.  Светът тръпне да узнае решението на най-великия мъж и политик на планетата. Аз също тръпна, но така, че и зъбите ми изтръпнаха и тия четири години да ми преминат така, в очакване на решението на Путин ще се кандидатира ли за нов президентски мандат или не,  ми се чинят много. Не е прав Путин, ползвам думите на Иванчо, когато от училището му бяха забранили да пцова на майка. И майка му на Путин не е права, и баща му, а Путин и в ушите не е прав...

   Малкото очакване, следено с осторожно внимание от народите по света бе насочено към нашия президент, ГРУшника радеВ - ще се кандидатира ли той за президент отново или не. Колкото пъти го попитваха, толкоз пъти той отговарваше:

     -  Рано е да се каже!.

    И накрая реши: Ще се кандидатира за още един мандат като президент. Хората, тръпнещи в очакване на вестта оттръпнаха след благата президентова вест, освЕстиха се, успокоиха се, спокойно и съсредоточено се върнаха се към нормалното си ежедневие. Отпуснат от напрежението, довело му пред експлоадирване, аз ремонтирах електрическото табло на вилата ни, направено с много екстри и възможности да се изключва захранването когато не сме там по начин, който нито може да бъде отгатнат, нито може да се намери необходимата нестандартна част, за да се подаде напрежение. Таблото ми е сложно като ракетите на Путин.

   Специалистите от Центъра, отчитайки всички аспекти на решението на президента ни да се прекандидатира, нещо, което той стори като се самопредложи считат, че времето, през което бе оповестено това негово намерение е неподходящо, защото остана в сянката на едно друго събитие в президнтщината, което постави „новинката” му в пълно затъмненние. Ето защо:

    Дни преди това историческо за развитието на страната ни решение на президента, което се очакваше от честните хора с прогресивни виждания у нас и по света се случи нещо друго в президентщината ни, което фокусира върху себе си цялото внимание както на политиците, така и на лекарите, заети с борбата срещу ковида и последствията от него, та дори и на културолозите. То засенчи „новинката” на президента, която отекна с мощ не само в най-далечните крайчета на страната ни, но и по света. Това събитие бе разболяваннето на вецепрезиднетката ни Илияна идиЙотова от ковид.

    Политиците пресметнаха всички ходове на партиите и интересите, които стоят зад нея и изготвиха мрежов график в случай, че ковида я победи летално. Вецепрезиденткта ни е фигура, която не е за пренебрегване. Тя е потенциален кандидат на БСП за президеннт и ако болестта й завърши летално, БСП няма друга силна кандидатура за поста президент на РБ. Да й пожелаем да оздравее, защото ако  загуби битката с болестта, Столетницата остава без кандидат за президент за следващия мандат и ще трябва да подкрепнува радеВ.

   Лекарите също са се сезирали върху заболяваннето на вецепрезидентката и са я поставали под тотален мониторинг. Лекарите по света, а вече и у нас следят последствията от ковида върху момичетата и извършват пълни изследвания на жизнените им функции и на жлезичките им ако краят им не е летален. Последствията от вируса  те разделят на две категории.

     При първата категория странични явления след преболедуване от коронавирус сред момичетата е установено е, че на  93, 25 % от тях започва да им закъснява, докато на останалите им остава като часовник. Това е много важен показател и лекарите ще следят този фактор в случая с разболялата се държавничка много стриктно.

    При втората кагегория момичетата имат проблеми с прихващането. Около 8% от преболедувалите прихващат без проблеми от първия път и нямат усложнения докато износват приплода. Другите, към 92%, не само, че не прихващат от първия път, но и имат трудна бременност, през която наподобяват на хормонални бомби.

   Интересът на лекарите към тази важна особа е особено силен - първо дали ще започне след като изкара вируса да й закъснява и второ, на кой път ще прихване след оздравяването си от този гаден вирус.

   Социолозите се интересуват от тези проблеми на госпожата повече отколкото от казуса, ще се кандидатира ли радеВ за президент или не и това засенчи обявяването на решението му да се кандидатира сам, което той взе без да се съветва, в одиночество. 

   Има обаче още един тънък момент свързан с културната изява на болната ни от ковид вецепрезидентка. Тя като външност, като артистичност, напододобява абсолютно на куклата Пиги от Кукленото шоу, макар да не сме я виждали да пее и танцува както оригинала. Които не са запознати с турските табихети пояснявам, че артистките, които пеят и танцуват биват наричани гювендии. Спомням си сцената от шоуто с Пиги, която танцува с Кермид, пеейки му в лицето, напомням и за танца на патицата Дейзи в едно от филмчетата Мики Маус. Артистичното излъчване на тази велика наша държавничка, което може да бъде сравнено само с това на Пиги, провокира интересът и на културолозите върху протичането на заболяването й.

    Във връзка с този факт, заболяваето на вецепрезиденткта ни се получи нещо много нежелано за президента ни, който вероятно поради този проклет вирус ще загуби изборите – вместо въху него, към заместничката му са се сезирали политици, лекари, културолози, наактивирани са и няколко наши оператвини центрови работника, които са я въвели на тотален мониторинг. А от башата на нацията ни никой се неинтересува точно преди изборите.

   Нека някой, макар и неспециалист  каже, какъв ще е резултатът от предстоящите избори за президент. Ковидът стана причина Тръмп да изгуби изборите в САЩ, при нас косвена причина, също ковидова - казусът с вецепрезидентката му, в момента на мониторинг - ще изходи с трясък нашия президент от поста му.

    Кофти работи прави този вирус, казват пловдивчани, отаналите ги наричат шибани...    

  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12312732
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930