Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2021 17:26 - ПО-НАХАЛЕН ОТ РУСКИЯ ОПОЗИЦИОНЕР АЛЕКСЕЙ НАХАЛНИ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 725 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 

  ПО-НАХАЛЕН ОТ РУСКИЯ ОПОЗИЦИОНЕР АЛЕКСЕЙ НАХАЛНИ?

               ЭСТ ТАКОЙ ЧЕЛОВЕК – ДЖО БАЙДЪН !

 

                         То бива, бива, но и бивол за мезе не бива!

                / Поговорка от Северна България/

 

   При първия си разговор с Путин новоизбрания американски президент, който открадна изборите от Трамп, яко се окака. Джо поиска от Володя да освободи завербувания от чужди служби реакционер Алексей Навални, наречен от руския народ Нахални. Наречен е така, защото се мисли за кадърен колкото Путин и дори иска да бъде избран за президент. Явявавето му на избори обаче не е възможно, защото той има присъда за кражба на дърва от Сибир в много големи размери, а това не е единственото му престъпление. Основал е фондация, чиито средства също е окрал. И като да не стига това, а в момент, когато е подсъдим за обира на фондацията и е пуснат под гаранция, той вместо да се разписва всеки ден в милицията, изчезва за пет месеца. Обявен е от милицията за общодържавно издирване, никъде го няма. С това си укриване за такав дълъг период той носи отговорност пред Закона. Поради това е арестуван на летището и отведен в следствения арест. Толкоз просто и логично..

   И какво иска сега Джо?

   Вовата да го пуснел на свобода, което няма как да се случи. Първо, Вовата нямма нищо общо с конспиративната теория, измислена от международната империалистическа реакция, че Навални е бил отровен, като ненормальники твърдят дори, че той е заповядал да го отровят с новичок. Няма такова нещо, както нямаше с Литвинов, със Скрипал, с Гебрев. Путин да не Борджия? Нахальники набеждамат Путин и за свалянето на Малайзиския самолет, но народа знае, че това строриха укробандеромайданофашистите. Навални не е отровен -  при кацането на самолета в Омск, когато той се е почувствал неразположен, лекарят е констатирал диабетна криза. За какво отравяне става въпрос?

   Байдън изобщо не  познава законите в една правова държава. В нея президентът, в случая Путин, няма власт над съдебната система. И да иска, той не може да помогне. Така бе в Либия при процеса с нашите медици. Това не е Америка, където съдебната система обслужва интересите на президентите. Такова нахалство, като това на Байдън са среща рядко. То надминава дори това на руския реакционер Алексей Нахални.

   Жестоко окакване на Байдън! Да водиш разговор с най-великия държавник на света и да не познаваш законите в страната му. Това показва нивото на новия американския президент. Тръмп като държавник и като интелект бе нива над този...

   Не стига това, но Байдън се окака още веднаж. Изпратил военни корабив Черно море и ето какво се е случило с тях, видно от копипействана статия в блога на ракетчичка Цветанка:

 

  По съобщение на американските ИНСАЙДЕРИ - На 23.01.2021г през Босфора минава, с гордо развят байряк, американския (Donald Cook DDG-75) с цел : показване на партньорите каква сила е. Навлизайки в Черно море, за ДОБРЕ ДОШЪЛ, от Крим излитат два Су-24, два Су-30 и два Су-27. Наближавайки американския кораб въоръжен с ТОМАХАВКИ и ПРО „ИДЖИС“, руските ХУЛИГАНИ се построяват в непозната форма и започват да имитират атака. Екипажа на ръждивото корито Donald Cook се усеща че за пореден път, руснаците ще се гаврят с тях и започват подготовка за отразяване на подобно „посрещане“ Но..........РУСКАТА ЗАБАВА започва с като и предишните пъти - двигателите на Donald Cook спират НЕЗНАЙНО по каква причина. Мониторите на радарите гаснат, а руските самолети едва ли не се приземяват на палубата на кораба. Един от руските самолети остава на височина 2 000м с включен РЕБ, а останалите самолети 17 пъти имитират всякаква атака. Руснаците 25 минути си играят с жертвата. Накрая най безцеремонно правят последен заход на пълна тяга и отлитат в неизвестна посока. След като отлитат руските самолети и капитана на Donald Cook идва на себе си, издава заповед вместо към Крим кораба да плава към добре познатата Констанца. Пристанището на което предишните пъти, екипажите на същия кораб слязоха и никога повече не се качиха обратно. Последното навлизане на Donald Cook в Черно море бе през ноември миналата година. Тогава руснаците го оставиха да стигне до Констанца без проблемно. Сега обаче показаха маневри, че следващото приближаване на американците към Крим, няма да са УЧЕБНО- РАЗВЛЕКАТЕЛНИ, а направо унищожаващи. #navsekikilometar

 

    Лошо започва президентщината си Байдън. Единственото правилно решение на Сената след тези два негови гафа е:

    ИМПИЙЧМЪНТ ЗА БАЙДЪН. НО НЕ СЕГА, А ВЕДНАГА!!!

image





Гласувай:
5



1. petgrig - Хааааааааа!
30.01.2021 18:16
Евала, бай Коста, за хумора ти:)
цитирай
2. planinitenabulgaria - Не разбирам, защо мислите, че ке шегувам.
30.01.2021 20:52
petgrig написа:
Евала, бай Коста, за хумора ти:)


След тези две постъпки на Байдън оставам с убеждение, че съм по-умен от него...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12279665
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930