Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2021 12:56 - ЕГАТИ НАХАЛЬНИКО!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1147 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 18.01.2021 20:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                          ЕГАТИ  НАХАЛЬНИКО!!!

 

   На по-миналите избори за президент на Русия един осъден условно за кражба на дърва в особено  големи размери, Алексей Навальний, опита да се включи противозаконно в листата за кандидати, макар в Конституцията на Русия да е вписано, че осъдени нямат право да се кандидатират за такъв пост. Комисията по утвърждаване на кандидатте го махна, но случаят доведе до прозвище на Навалний, което му остана – народът го кръсти Нахальний. Всеки честен руснак с прогресивно мислене днес го нарича така. Причината е комплексна – той няма преценка за самия себе си, иска да се яви на избори редом с Путин, комуто той не може да стъпи на малкото пръстче – Путин е с класи, векове, нива, епохи над него, той не е откраднал и копейка, а този – дърва в особено големи размери. Поради това народът иска Путин за президент до 2036 г.  Немислимо е при тези качества на Путин да се допусне такъв като Нахальний дори да се мери с него. Не пройдеть!

    Тая история обаче има продължение. Нахалний е осъден още веднаж, за регистриране на фиктивна фондация, на която след набиране на необходимите средства за да получи съдебна регистрация, он ги окрал. Както дървата на времето в много големи размери. Осъдиха го този път на 3,5 години условно, а за възвръщане на окраденото, което го няма, секвестираха квартирата му в Москва. Условната присъда означава, че Нахальний няма право на пълна свобода както остналите, неосъдени условно граждани на Голямата страна. И какво прави този нахальник? Изчезва. От независимата руска съдебна система го обявяват за издирване, което означава, че намерят ли го, условната му присъда се превръща в ефективна и за бъдат възстановени откраднатите от него средства на Фондацията квартирата му в Москва ще бъде продадена от частните събебни изпълнители, а он – изхвърлен от нея на проспекта.  Така с парите от нея ще бъде възстановено част от откраднатото от Фондацията.

   И изведнаж Нахальний долита от чужбина. Оказва се, че бил в Германия наколко месеца, което не е известно на затворническите власти в страната, като противозаконно е напустнал страната в нарушение на ограничителната му заповед заради условната му присъда. И как да постъпят затворническите власти, освен да го поставят там, където му е мястото – след като си нарушил ограниченията от условната присъда, тя става ефективна. Частните съдебни изпълнители след като имат заповед от Съда да му секвестират жилището заради измама със средствата на Фондацията в много големи размери, как да не му го секвестират.

    Всеки би казал, Путин ще го помилва, защото той обича хората и народа. В Русия обаче съдебната система е независима. Ако Путин реши да им каже как да постъпят, отговорът на Съдебата система към него ще бъде високо вдигат среден пръст.

   Такъв нахальник аз не знаех, че има. Да си с условна присъда и въпреки това да прекараш месеци в чужбина без да си взел разрешение от затворническите власти и те да не знаят къде си, а да те търсят със здаповед за международно издирване - това е нарушение на Закона. Аз, подобно на всички честни руснаци с прогресивно мислене, настоявам Алексей авальний  да понесе цялата отговорност според Закона на Голямата страна заради нарушаване на реда на осъдените условно переступники.
    Доле Нахальний,
    Путин - президент до 2036 година!

 




Гласувай:
5



1. vmir - Дядя Путя, мы с тобой!!!
18.01.2021 13:40
Президент Вселеной до 2136 года и далееееееееее!!!
цитирай
2. krumbelosvet - В САЩ Белият дом е ограден с бодлива тел,
19.01.2021 10:45
Они ни пеят за Навални, тоя ДРЕБЕН ШМЕКЕР, БЕЗСПОРЕН Ч У Ж Д агент.
ТЬКЪВ Н И Щ О Ж Е Н враг, е чудесно измислено унижение за Русия. Още едно след изгонвонето от олимпиадата, от Г8 и от къде ли не. А идиота Горби получи за ПРЕДАТЕЛСТВОТО си Нобел, и пияницата Елцин беше добре приет от Запада...
Но Путин, който спря РАЗПАДА на Русия и даже на нейната армия, който смаза вътрешния тероризъм, тоя човек е пу.ка според наште тролове.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Това е опит на ЕС и на Америка да отвлече внмането на хората от собствените им
19.01.2021 18:52
krumbelosvet написа:
Они ни пеят за Навални, тоя ДРЕБЕН ШМЕКЕР, БЕЗСПОРЕН Ч У Ж Д агент.
ТЬКЪВ Н И Щ О Ж Е Н враг, е чудесно измислено унижение за Русия. Още едно след изгонвонето от олимпиадата, от Г8 и от къде ли не. А идиота Горби получи за ПРЕДАТЕЛСТВОТО си Нобел, и пияницата Елцин беше добре приет от Запада...
Но Путин, който спря РАЗПАДА на Русия и даже на нейната армия, който смаза вътрешния тероризъм, тоя човек е пу.ка според наште тролове.


проблеми, от това, че те умират, като ги занивамат с дурости, както обясни външният министър Серьгей ЛаРВов.
В тълковния речик на БСЭ има тълукаване, превод на името Серьгей, това означава педерас, който се е насрал. Думата е съставна, СЕР на дъветски език и ГЕЙ на американнски.
Анадъмо?
цитирай
4. planinitenabulgaria - Г/жо Цветанке,
19.01.2021 22:00
Поне изложете мотиви защо ми извъртяхте този минус. И Вие и Аз сме против
Алексей Нахальний и пак не сте доволна от мен. С приятеля ми Венци като се позатопли ще пътуваме до Русе, но добре ще си помислим кои дами да посетим...
цитирай
5. krumbelosvet - Г-н Балканджи Коста
20.01.2021 09:01
Постоянно се изявявате ПОД собственото си равнище на интелигентност. Паднахте до сер-гей.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12186341
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031