Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2021 12:48 - В случай, че смятате, че PCR тестът открива действителен вирус ... грешно
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2554 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 08.01.2021 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    В случай, че смятате, че PCR тестът открива действителен вирус ... грешно  

Дек25от Джон Рапопорт

image

25 декември 2020 г.

(За да се присъедините към нашия имейл списък, кликнете тук .)

В документ на CDC, озаглавен „Коронавирусна болест 2019 (COVID-19) 2020 Временно определение на случая, одобрен на 5 април 2020 г.“, в раздела „Лабораторни критерии“ имаме следното: [1]

„Откриване на тежък остър респираторен синдром коронавирус 2 рибонуклеинова киселина (SARS-CoV-2 РНК) в клиничен образец с помощта на тест за откриване на молекулярно усилване.“

Посоченият тест е PCR. И както ясно можете да видите, той открива не самия вирус, а парче РНК.

Предполага се, че РНК идва от вируса, SARS-CoV-2.

Казвам ПРЕДОСТАВЕН, защото къде е действителният вирус? Къде е изолиран вирусът от всички околни материали?

Ако нямате вируса, не можете да кажете, с каквато и да е степен на сигурност, че имате част от него (РНК).

Както съм описал много пъти, „изолиран“ е термин, който е измъчван от изследователи и служители в областта на общественото здраве, така че означава точно обратното на това, което би трябвало да означава. [2]

Многобройни проучвания, в които се твърди, че вирусът е изолиран, всъщност се оказват: „Имаме вируса в супа в чиния в лабораторията. Супата съдържа различни видове животински и човешки клетки, токсични химикали и лекарства и друг генетичен материал. Вирусът е напълно заобиколен, но той е там. Ние знаем това, защото някои от клетките умират и това умиране трябва да е резултат от инфекция с вируса ... ”

Този аргумент не само обръща на главата си дефиницията за „изолация“, той разкрива след миг, че умирането на клетките може да дойде от действието на токсичните химикали и лекарства; и на всичкото отгоре клетките са лишени от хранителни вещества, така че те могат да умрат в резултат на това лишаване.

Следователно, да се каже „вирусът трябва да е в супата в чинията в лабораторията“, защото убива клетките ... е, това е напълно недоказано и следователно

Няма причина под слънцето да се твърди, че вирусът изобщо е в супата.

Следователно твърдението, че PCR тестът открива парче РНК от вируса, е неоправдано. Защото отново ... къде е вирусът? Къде е истински изолираният вирус?

Никъде.

И само на тази основа, PCR тестът е без значение, безполезен и измамен.

Той е създаден, за да търси и открива парче РНК материал, за което никога не е доказано, че идва от това неизолирано фантомно ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, наречено „SARS-CoV-2“.

Още няколко мига на ясна мисъл и вие осъзнавате цялата поредица от „наука“, която води до блокировки и икономическата разруха изобщо не е наука.

Това е, което в разузнавателната общност се нарича история на корицата. История, лансирана за оправдаване на престъпления.

В случая капитални престъпления срещу човечеството.

ИЗТОЧНИЦИ:

[1] https://wwwn.cdc.gov/nndss/conditions/coronavirus-disease-2019-covid-19/case-definition/2020/

[2] https://www.youtube.com/watch?v=R6-8VRGvNtQ „Разговори с д-р Кован и приятели Епизод 12: Джон Рапопорт“ (17 декември 2020 г.)

Джон Рапопорт

Автор на три експлозивни колекции, РАЗКРИТАТА МАТРИЦА , ИЗХОД ОТ МАТРИЦАТА и МОЩНОСТ ВЪН МАТРИЦАТА , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ в 29  район на Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, чиято цел е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за награда Пулицър, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политика, медицина и здравеопазване за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнесе лекции и семинари по глобална политика, здраве, логика и творческа сила пред публиката по целия свят.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746584
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031