Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2020 10:44 - ПОЗИЦИЯТА НА УМНИЯ ЧОВЕК – ФУНДАМЕНТ ЗА ФОРМИРАНЕ НА МИРОГЛЕДА НА МАСИТЕ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 758 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПОЗИЦИЯТА НА УМНИЯ ЧОВЕК – ФУНДАМЕНТ ЗА ФОРМИРАНЕ НА МИРОГЛЕДА НА МАСИТЕ

 

   От месеци се говори за инцидент с Алексей Навалний. Руският народ не го обича, дал му е дори прозвище, Нахалний. Напълно заслужено, защото има нахалството да се кандидатира за президент на последните избори, макар желанието му да бе противозаконно, защото е осъждан за кражба на дърва. Неговите нахальности нямат край. Формата на изява за тях е да  пътува и лети тук и там по Русия, за да говори против формата на държавното управление на страната в момента и което е най-нагло, срещу управлението на Путин, избран за президент с над 80% от гласовете на народа. Ще пропусна да отбележа, че наръдът го цени и желае той да остане президент до 2036 г. Нахалний е най-толерираният руски дисидент от страна на Америка в момента.

    Стана обаче нещо много неприятно с Навалний - имаше неуспешен опит за отравянето му. Аз, като човек от народа веднага се досетих, че това е сторил чеченец, както вече двама такива – до днес неразкрити! - сториха с Политковская и Немцов. Затова и не обръщах внимание на случая Навалний.  Чеченци са опитали да го тровят,, никой друг не може да стори такова нещо, до преди ден мислех така.

   Какво обаче се е случило с Навалний, научих от годишната пресконференция на Путин, най-важното събитие в политическия живот на света. Четирите часа, колкото трае изпълнението на Матеуспасион, за мен бяха преживяване, защото узнах какви насоки за развитие на света даде най-великият държавник на планетата, Владимир Владимирович. Тези насоки той оправи с много голяма гросмайстроска сила към държавите, находящи се под прицела на неотразимите му ракети. С осторожно внимание слушах и за обяснението му за отравянето на Нахалний /това име повече му отива!!!/. Путин го обясни съвсем накратко, има го на запис в много електронни публикации. Преразказвам го:

   Алексей Навални е американски шпионин. Това означава, че всичко свързано с него се следи от двета страни. Поради тази причина, в опит да компрометират Русия, американците сами са си го отровили. Путин обаче го изпраща веднага в Германия на лечение и така го спасява. Това е провал на проработката на американските тайни служби – неуспешен опит за отравянето му – но въпреки това поводът се ползва за очерняне на Русия и дори налагане на санкции. Крадецът /Америка/ вика дръжте крадеца. Сега Навалний, който трябва да е благодарен на Путин за спасяването на живота му отказва да се върне в Русия, защото срещу него има изпълнително дело за отнемане на квартирата /б. м. апартамента/ му в Москва заради дългове за над милион рубли и го очаква съдия-изпълнител. За извършени от него нечестни противозаконни постъпки обаче, Путин не може да му помогне,  законът в Русия е над президента, а не както у нас, както твърди нашия президент, че мафията била в прокуратурата. Нека издигна лозунг срещу това, доле прокуратурата, горе Радев!

    Сега, като си разровя паметта си спомням и за други такива уйдурми срещу Русия. Цитирам свалянето на малайзийския пътнически самолет с холандските младежи над Донецката Народна Република. Укромайданобандерофашистки самолет сби с ракета самолета, за да стовари Украйна вината от това престъпление върху Русия. Не пройдет! Ние знаем истината, казана във връзка и с този случай от самия Путин. Така, както научихме сега истината за „отравянето” на Нахалнико от пресконференцията на Путин – Навалний е америански шпионин, който американцзите сами опитаха да си го отровят. Рано или късно, истината се разкрива, тази ни я разкри Путин.

   Да изложа и още един мотив, с който да покажа, че враждебните на Русия сили измислят всякакави уйдурми, за да я очернят. Привеждам за пример вменяването на вина от наша страна на честния руски военен аташе у нас, че бил шпионин. Това е толкова вярно, колкото и че Путин има каквато и да   била връзка с  отравянето на Навалний. Не е Путин, господа кравари, вие самите опитахте да си го отровите, но и за това сте некадърни. А Путин го спаси! Кадърността му във всички области е безрубежна!

   Този постинг помествам за да покажа колко е важна позицията на умния човек при формирането на мирогледа на народа, към който принадлежа и аз. Някъде сред масите съм, само че не знам, къде точно.

   Но пък знам какво ще последва след тази пресконференция. Народите ще изгубят  доверието на американците, защото те са способни за долари да убият дори сътрудниците си, докато Путин е готов да спаси и враговете си, защото обича хората. А народите – след този случай, който им отваря очите благодарение на включването си в пресконференцията на Путин, те вкупом ще се затичат към банките за да си обменят доларите в рубли, ще спрат да се обучават по английски език и ще се запишат да учат руски – езикът, на който бе проведена най-историческата пресконференция за годината. Уточнявам – от 2000 година до сега и така ще бъде до 2036 година!

   Читайте, завидуйте, господа Кравари. АпЕте се, де се нестигате....

                image





Гласувай:
5



1. morskipesni - Как сказал, так и будет- никак не пройдьот!
22.12.2020 10:53
Колкото до "формирането на мирогледа"- то според мен идва с четенето В ОРИГИНАЛ, НА ОСНОВНИТЕ 5 езика (с китайския стават 6, но него не го умея)
цитирай
2. 1997 - Като слушам мнението на умния човек Борисов, у мен се гради фундамент за мирогледа ми
22.12.2020 14:09
Защото Навални въобще не ме интересува. Зная само, че е опозиция на Путин. Ами, добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12285369
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930