Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2020 22:12 - ЗА НАРОДНИЯ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ, ИНИЦИИРАН ОТ БСП
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1749 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 11.06.2020 22:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

    С посвещеньем Товарищами борН-а,

                                                                        КВГ55, тоже

                                                                                              крумбелосвеТ-а

                      для политпоученье, оти са много зян в тази област. Читайте, завидуйте!

 

 

ЗА  НАРОДЕН  ВОТ  НА  НЕДОВЕРИЕ  КЪМ  БОРИСОВ  И НАРОДЕН  СЪД  ВЪЖДЕЛЕЯТ  НАРОДЪТ  /БСП/  И  ПРЕЗИДЕНТЪТ  НИ...

 

    По предвидим политически цикъл в страната ни узряват революционни ситуации в строга последователност така, както една жена на 16 години узрява яйцеклетки. Всека една от тези ситуации може да се ползва за разклащване и подготовка за махкване от властта на Борисов и Фандъкова, но липсва разумна хипотетична фикция на концепция по този казус от страна на БСП, оти Нинова е тъпа като политик. Силата й е в приватизирването на недвижимости. Налице обаче е зов на на народа /б. м. честните хора в България с прогресивни виждания/ за ново правителство, този път не на тия /б. м. организираните престъпници, които управляват сега/ а на народа, олицетворяван от БСП и лично от Корнелия Нинова с всичките й недостатьки. Този зов се отправя и от видни, уважавани от народа бизнесмени и политици, някои от тях в момента подложени на репресии.  Такъв призив дойде от Белград от Цветан Василев,  наш банкер на годината в изгнание там. Подобен зов чухме и от Дубай, където в изгнание е друг наш виден бизнесмен, Васил Божков, сред приятелския му кръг известен като Черепа. В социалните мрежи той описа как е бил изрекетиран от Борисов да му даде 60 млн. лв, уж да си ги дЕли с министъра на финансите, а се оказва, че министърът на финансите изобщо не знае за това, той е свил всичко. Черепът изнесе и друга полезна информация, за задоволството на Борисов от него от неподкрепянето му на Манолова, кандидатката за кмет на София, предложена от народа. Борисов от благодарност към Черепа го е прегърнал, нещо, което никой не знаеше до сега.

   За други такива действия, свързани с насочване на парични потоци към Бойко говори бившият зам. финансов министър Георги Кадиев, една много уникална личност. За незаконната дъщеря на Бойко в двореца му в Барцелона данни изнесе генерал Атанасов, главен разведчик на ДБ, респективно на Иван Костов, друга много филигранна личност, специалист по приватизирването.  Подбони корупционно-рекетьорски данни по линия на политиката на правителтвото на ГЕРБ изнесе Тома Томов, една много феноменална личност. Ужасяващи данни срещу ГЕРБ / говорим ГЕРБ, разбираме Бойко/ поместиха във в/к Уйкенд много фундаменталният политжурналист Кеворкян, както и ювелирния футболов  журналист Георги Атанасов. Във вестниците за пенсионери изключително активна е вдовицата на поета Дямян Дамянов веднаж тя играе на въже, по друг казус заподскачва степ.  Четейки аз разбирам, че неудачите в живота на г/жа Надежда се дължат единствено на ГЕРБ и лично на Борисов, но като дойде на власт БСП нещата ще си дойдат на мястото. Да не говорим за социалните мрежи - колко хора в тях също свидетелстват срещу него и партията му, виновни не само за провала на правителството му, от което президентът ни сне доверието си, но и за провала в собствения им живот - цитирах една такваз -  вината за което те приписват лично на Бойко. По време на изборите за кмет на София узнах и за други съдби на хора и  жени, те пък не успели в живота по нейна вина. Може би половината от поместеното във ФБ е насочено пряко или косвено против Борисов, гаче ли някой дирижира тези изяви, а те са спонтанни, идват от народа. Спестявам подробности за корупциите на Фандъкова, с изключение на метрото, покрай което тя „влачи яма” от години. Ама такава яма като нейната, едва ли има друга. Последната е от квартал Хаджи Димитър до Красно село. И другите кметове „влачиха ями”. Пред очите ми са двете къщи на Междуречки тип прогимназии в Бояна, но такава яма като нейната – не е имало, няма и няма да има. Хак им е на софиянци, които не избраха за кмет некрадящата почтеница Мая Манолова! Щеше да осигури паркоместа за всички коли в София, безплатни детски градини за всички деца. Плащайте сега, мои съграждани, като не знаете кой можеше да се погрижи за Вас...

    Към всичко това абсолютно безразлична и дезинтересирана остава главната прокурорка на ЕС, г/жа Кьовеши. Предвосхищавайки това от БСП бяха против нейния избор -  тя по същество се оказва тургаща чадър над организираната престъпност в една държава на ЕС. Това е едната версия за ненамесата й в престъпленията на Борисов,  другата е, че тя не става за такава длъжност. За мен най-подходящата за този пост е Острието на БСП, Мая Манолова, която има диплом за правистка.  На мястото на Кьовеши аз бих се самосезирал върху изнесените материали от Черепа /Васил Божков/ срещу Бойко, от Цветан Василев, от Тома Томов, от Георги Кадиев, от Кеворкян, от Атанасов, от народа. Това не се получава, но на основата на доказателствата на Черепа срещу Борисов г/жа Нинова магери народен вот на недоверие срещу него. Възмутен от опровержението на Борисов срещу Черепа, президентът ни каза, че данните, изнасявни от  Черепа са много по-достоверни от опроверженията на Бойко, което показва, че Черепът в неговото съзнание би бил по-важна личност на съвремието ни от министър-председателя ни. Това е индиректна подкрепа към Черепа за навлизане в политиката,  за новия му политически проект ведно със Златев, Цветанов, Нинова и други, които он сам си посочи като поддержники да регистрира нова партия, която да работи за народа според оралната изява на президента ни по телевизията.

 

   Това са важни за страната ни събития – народът не желае повече ГЕРБ и Борисов, но надеждата ни, че махкването му ще се извърши по линията на ЕС, като се самосезира по материали на Черепа и другите върху пррестъпната му дейност главния прокурор на ЕС се изпаряват. Остава ни да се оправяме сами. Като нетов изявявач, аз имам идея как това да стане – народът сам да си махне правителството чрез внасяне на народен вот на недоверие към него от БСП и после даване на ГЕРБ и Борисов на Народен съд с назначена от президента тричленка. Имам идея  как да се подеме такава инициатива, която ще завърши успешно:

   Ще се организират два митинга, но на такава тема, че в нея да отекне актуалното международно положение – жестокото убийство на черния негър Джордж Флойд, борец срещу погазването на правата на народа в Америка.  За целта от два срещуположни квартала на София ще се отправят към Парламента две групи, към които ще се присъединяват нови и нови протестники, сторонники на БСП. Единият лъч предлагам да се събере от жителите на улиците Лайбниц и Карл Маркс, а генералното придвижване да се извърши по бул. Стамболийски. За предводач на протестниките аз предлагам блоговия поет и много извесетен покрай постингите си в това електорнно пространство г/н ОК3223. Той е много пръв в Категория „Интелектност”, сравним е само с тази на Мая Манолова. Маршът срещу Бойко по този лъч ще преминава под девиза „Не на расовата сегрегация!” Постепенно гневът на тълпата срещу убийството на чернокожия негър трябва да се пренастрои срещу правителството, преди протестниките да са достиганили Парламента, където трябва да пристигнат едновременно с протестниките от втория лъч.

   Вторият лъч с протестники предлагам да тръгне от ул. Летоструй, от където ще се наберат недоволните от Борисов, а тържественото придвижване да се извърши по бул. Ботевградско шосе.  Маршът ще има девиз „Не на расовата дискриминация!” Сценарият ще е същият, като протестниките ще се движат по Ботевграско шосе. Към тях ще се присъединят още, напр. български граждани от кварталите Жак Дюкло и Битака, други от улиците Воднянка и Пет могили. Човек с потенция да поведе масите на борба за правата им считам блогъра Блекпредатор, владельщик прекрасным болгарским языком. Той е много пръв в Категория „Умност”, сравним е само с тази на Румен Радев. Този преход ще е доста по-дълъг от другия, започващ от първата спирка на трамвай №10. Според скоростта на придвиването и дължината на двата марша на протестиращите, тези по бул. Ботевградско шосе трябва да тръгнат 45 мин. по-рано. Така двата лъча на протестниките ще пристигнат едновременно пред Парламента. За да се предизвика международен интерес, първите два-три възгласа ще трябва да са срещу расовата дискриминация и сегрегацията, а след това ще се премине по същество – искане за народен вот на надоверие на правителството, внесен от БСП и подкрепен от президента ни, а именно: Сваляне на правителството и народен съд за всички министри, заместниците им, подчинените им, за членовете на партията ГЕРБ, какъвто се състоя след повторното Освобождене на България през 1944 г.

   След като Кьовеши, на която разчитахме да постави на място организираната престъпност в България и да ги махне тия, се оказа айрян без кисело мбяко, трябва да си ги махнем сами. Представих моята концепция, как да стане това.

 

    Преди финалния акорд на постинга ми, раздразнен от бездействието на главната прокурорка на ЕС, считам че съпругът й - адвокатът в Първа Букурещка юридическа консултация г/н Валнаре Дупеску е бил прав да поиска прекратяване на брака си с нея, ако и във връзките си с него е толкова „инициативна”. Толкова неща говори Черепа против Борисов, тя – нищо!

   Доле Борисов!

   Нинова да си оди в Крушовица!

   Горе Радев, Манолова, Трифонов!

 

     Статья написал Товарищ костЯ, ежезаведущий Катедр „Култура” к Центре, сейчас политАНАЛизатор всех базы Центра в Болгарии. И просветитель всеми глупыми людями...

 

                       image

                                 Румен, Мая, Слави,
                                       верни във борбата,
                                            скоро ще въведат
                                                  нов ред във страната!  

image

Секретният път от Брюксел до Кремъл и обратно през София. Кой  ли ще да е на въжето - приносителят на папките с рекомендации, требованьа, закази и прикази?






Гласувай:
5



1. batogo - batogo - !!!:)))
12.06.2020 10:36
Когато мафиоти и измамници от ранга на Васил Божков, Цветан Василев, Баневи, Арабаджиеви и подобни на тях станат знаме на БСП, герои на деня и народен кумир, лансирани от московците и верните им червени слуги у нас, като Радев, Нинова, Манолова, Трифонов, работата става бозук...

Това говори, че на народа повече му приляга далаверата, пиянството и престъпността, отколкото осъзнаването на Истината и почтеността.
Безнравственото множество, което пиянстваше по цял ден и теглеше бързи кредити, за да търка билетчета, да препълва игралните зали и така, безобидно да пълни гушата на хазарта, докато плачеше, че не му стигат парите и обвиняваше държавата за това, сега е в цайтнот и е готово на всичко, за да си върне хазарта.
А това, както и да се погледне, си е трагедия за нацията, макар все още да не се осъзнава. Опростачените винаги виждат свлачището на пътя, когато са катастрофирали в него, защото носят глава на раменете само като закачалка за шапката.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Благодаря
12.06.2020 15:20
[quote=batogo] Когато мафиоти и измамници от ранга на Васил Божков, Цветан Василев, Баневи, Арабаджиеви и подобни на тях станат знаме на БСП, герои на деня и народен кумир, лансирани от московците и верните им червени слуги у нас, като Радев, Нинова, Манолова, Трифонов, работата става бозук...

Това говори, че на народа повече му приляга далаверата, пиянството и престъпността, отколкото осъзнаването на Истината и почтеността.
Безнравственото множество, което пиянстваше по цял ден и теглеше бързи кредити, за да търка билетчета, да препълва игралните зали и така, безобидно да пълни гушата на хазарта, докато плачеше, че не му стигат парите и обвиняваше държавата за това, сега е в цайтнот и е готово на всичко, за да си върне хазарта.
А това, както и да се погледне, си е трагедия за нацията, макар все още да не се осъзнава. Опростачените винаги виждат свлачището на пътя, когато са катастрофирали в него, защото носят глава на раменете само като закачалка за шапката.[/quote

за интелигентния коментар!
цитирай
3. vladtepes - За хазарта
12.06.2020 16:15
Част от хазарта има положителна роля - примерно залаганията върху спортни състезания помагат да се развива интуицията и въображението на съдиите и да се развиват правилниците. Примерно при голям брой залагания за даден резултат във футболен мач съдията се стимулира да прояви интуиция и въображение за да насочи развитието на срещата в правилната посока и се стига до велики нововъведения в правилника.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Плучилось очень конфузно для тремя мужчинами...
12.06.2020 20:58
Когато на мен някой блогър ми посвети постинг, аз съм като с крица - горд, ще фръкна. Ако посвещаващият на мен постинга си е много изключителен, благодаря му от сърце.
Този постинг посветих на трима съблогъри, които имат по промил нещо качествено в себе си, за да се азвият оше. Они обаче запазват компетентно мълчанье. Вярно е, че с постинга си ги поучавам, путканвам да мислят аналитично, което ако сторят ще придобият над промил по нещо, което правии смисъл в постингите им. Не са прави: И Говедров, и впутинения българин, и белосветнатият. Чакам по едно берекет вересим от тех, они мольчать като таквоз. В Западна и Северна България съм чувал една мъдрост - късмет в гъзо им вкарваш, они си бегат от късмето...
В търсене на истината за молчаньето им отворих техните агентурни досиета, а също кадрови, ралотни, лични и тези на хората, с които те осъществяват контакти, мужду които Радостиналасса/Цав, Черпръцко, ОК3223 и все остальные гимнословники Путина, Гуендяева и Радева. Допълнителна информация имам и от личния ми хакер, проф. д/р г/жа Хурензоон от Манхайм. Тя завежда " връзките им в електронното пространство.
Центровият ми анализатор е на мнение, че между тях има спор кой да се изкоментира пръв и понеже се страхува, че изкоментираното под постинга ми няма да прави смисъл, задържа го...
Както при момичетата някой се осмелява да е пръв, да видим сега кой ще е най-първият!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12284891
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930