Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2020 23:36 - БОЙКО БОРИСОВ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1555 Коментари: 8 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

БОЙКО БОРИСОВ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, НАРОДЪТ ИСКА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ !!!

 

   Гледах едно предаване, при което по телевизията бе показан протестът на медицинските сестри, окупирали сградата на бившия Партиен дом. Според Мая Манолова, най-първата българска дама по отношение на културата, а също според председателката на партията-столетница, г/жа Кури и според президента ни, и той интелектник като Мая Манолова и според Мен исканията на тези сестри са справедливи. Само една от петте протестиращи медицински сестри бе доволна от заплатата си, но протестираше от солидарност с колежките си. Солидарността е нещо много ценно. Напомням за социалистическия интернационализъм в действие между Тато и Брежнев и за актуализирания му вариант, неоинтернационализъм, който ни демонстрират Ердоган, Путин и Ел Хименей – Троицата, вярна във борбата, която скоро ще въведе нов ред на земята.

   Този протест е основателен и всички честни хора с прогресивно мислене го подкрепят. Съдейки от социалните мрежи – аз редовно чета сайтовете  /span>овцаnews-bg>  и www.mnogogolemkur.bg, в които възмутени граждани пишат за двореца на ББ в Барселона и за предоставените от него на Борислава 10 млрд. лева да гледа незаконното си дете, което според Генерала от разузнаването атанасоВ, баща му е ББ. Не се ли накраде този човек – от газа, от петрола, от тръбите за газопровода Балкански поток, но сигурно има и неразкрити още от ОВЦАНЮЗ места, от които он крадне. Само той да е! Фандъкова не се ли накраде от метрото? Доказателство, че кражбите й продължават според АНАЛизаторите е доказателството, че метрото още работи.

   Процесът на протести на медицинските сестри ескалира и става неконтролируем, они вече изскокват по прозорците на сградите от отчаяние. Ако тоза ескалация не престане и всичките медсестри вместо да гледат болните, да помагат при операции и да изпълняват обезянностите си ще наизскокнат по прозорците и какво ще стане тогава. Давам за пример една изскокнала на перваза на прозореца на Партийния дом сестра, която искаше да се фърли на тротоара, но от НСО я спираха. За да отклонят вниманието и те и репортери десетки я помолиха да каже какво иска, ще го изпълнят, но да слезе от перваза на прозореца и да се прибере в сградата. На сестрата й писна да я питат едно и също и изкрещя срещу младите снажни мъже от НСО:

  - Я меня ебать хочу!!!

    Желанието на медсестрата промени тактиката на

спасителите, част от които побегнА преди сестрата да е изпълнила заканата си.

   За да се избегне ескалация на протеста на сестрите трябва да се внесе вот на недоверие към правителството. Корона вирус, мигранти, икономиката на страната, пенсиите, осигуровките - това не са важни неща, важното е Бойко да падне от властта, а на негово  място Президентът радеВ да турне Нинова, а за министър на културата - най-културната жена у нас, Манолова. Мисля, че и президента е на моето мнение. Само така България ще се оправи, защото тези две дами с високия си интелект и омраза към корупцията / га не участват в нея?/  ще въведат за дни - какви дни, за часове! - необходимите промени в страната за промяна на геополитическия ни курс и насочването ни натам, дето ни е мястото, ОНД.

   Най-активните в Парламента от БСП в момента са трима -  Симов, синът на една журналиска, дето я заляха с киселина и приятеля и съратник на президента, Жоро /Свиленски/. Хората не ги възприемат сериозно, защото си бръснат главите, в резултат на което главите им замязват на гландиси. Правейки звуци от трибуната на Парламента когато те са възмутени от ББ, в главата им нахлува кръв, както в интимната част на мъжа при определени ситуации. Тогава главите им, обезкосмени до съвършенство, придобиват цвят на биен гъз и само специалист може да определи какво нещо е застанало пред трибуната - цял човек или част от него....

   Ако тия Тримата отворят постинга ми, ще им прещрака в главата, че да се предотврати изскокването на сетрите по первазите на прозорците и да се разкрещят както сестрата от Партийния дом към красивете млади служители на НСО или на полицията, има само един начин – вот на недоверие към ББ и махкването му от властта.

    С този постинг предприемам инициатива към честните блогъри с прогерсивни виждания, към които причислявам и себе си, да ме подкрепят. Има много такива, но ще посоча само трима, с които мислим по еднакъв начин - блогърът Цав12929, блогърката Мерилини1968, Оекеят, има и още, на всеки километър са..

   Не приказки, дела трябват. Протестите на сестрите и опастността те да изскокнат по прозорците е достатъчно основание да се внесе нов вот на недоверия срещу ББ. Този път той ще е успешен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Гласувай:
9



1. 1997 - Изпрати му писмо
11.03.2020 08:16
Няма какво да убеждаваш опозицията, читателите във форума, запознатите с аферите му.
На вотовете в Народното събрание, в които БСП иска свалянето му, все се радвате, че БСП се е провалила. Шантава работа.
цитирай
2. dobronameren - 1997 няма чувство за хумор, Коста
11.03.2020 09:16
Че откъде да го придобие? Той, хуморът ходи по интелигентните хора.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Къкъв ти хумор, статията ми е от раздел Политика, много е сериозна!
11.03.2020 09:38
dobronameren написа:
Че откъде да го придобие? Той, хуморът ходи по интелигентните хора.


В нея съм предвосхитил как ще се развие протестът на медсестрите и предлагам начини той да бъде овладян, или както политиците казваме, канализиран.
Доле Бойко, Цвъко и Фандъкова,
горе Нинова - министър-председател и Манолова - министър на културата!
Терорът долу, искаме промяна!
цитирай
4. planinitenabulgaria - Аз съм така радостен, че Путин остава президент до 2036 г.
11.03.2020 10:49
1997 написа:
Няма какво да убеждаваш опозицията, читателите във форума, запознатите с аферите му.
На вотовете в Народното събрание, в които БСП иска свалянето му, все се радвате, че БСП се е провалила. Шантава работа.


че свет ми се уви /увърте/ ! Не мога да се концентрирам от радост, за да Ви отговоря по същество.
цитирай
5. kvg55 - planinitenabulgaria,
11.03.2020 17:40
Не! Боко трябва да бъде изритан!
цитирай
6. planinitenabulgaria - Оставам с убеждение, че недолюбвате Банкинския бик, както тук е известен Боко.
11.03.2020 19:22
kvg55 написа:
Не! Боко трябва да бъде изритан!


Искам да Ви уверя, че той ще остане министър-председател до 2036 г, когато ще изтече и мандатът на Путин. Народът го иска....
цитирай
7. ok3223 - пасерко купен и подкупен
12.03.2020 15:20
И ПАТЕНТВАН ДУПЕДАВЕЦ... КААК НЕ ТЕ УДАРИ ДЕДО БОЖЕ ПО ГЛАВА С ЕДНА МЪЛНИЯ И ПРАТИ ПРИ СВЕТИ ПЕШО НА ДЪНОТО НА АДО. ЗА ЛЪЖИТЕ КИОИТО КАТО ЯЛОВА КОКОШКА СНАСЯШ И ТУК.
НАРОДО НАШ БИЛ ИСКАЛ ДА ГО ОПРАВЯ КАТИЛО ДЕБЕЛОГЪЗ, С ФИГУРА НА КРЪВНЯК И ИНТЕЛКТ НА ПОЛСКА МИШКА ОТ БАНКЯ. ТА НАГОВИЯТ АКЪЛ САМО С ДВА ИЛИГРАМА ПОВЕЧЕ ОТ ТВОЯ. И ЯВНО Е, ЧЕ КРЯКАТЕ В ЕДНО БЛАТО ОТ ЛЪЖИ.
цитирай
8. planinitenabulgaria - Човекът има три опции за роумняване:
15.03.2020 19:19
ok3223 написа:
И ПАТЕНТВАН ДУПЕДАВЕЦ... КААК НЕ ТЕ УДАРИ ДЕДО БОЖЕ ПО ГЛАВА С ЕДНА МЪЛНИЯ И ПРАТИ ПРИ СВЕТИ ПЕШО НА ДЪНОТО НА АДО. ЗА ЛЪЖИТЕ КИОИТО КАТО ЯЛОВА КОКОШКА СНАСЯШ И ТУК.
НАРОДО НАШ БИЛ ИСКАЛ ДА ГО ОПРАВЯ КАТИЛО ДЕБЕЛОГЪЗ, С ФИГУРА НА КРЪВНЯК И ИНТЕЛКТ НА ПОЛСКА МИШКА ОТ БАНКЯ. ТА НАГОВИЯТ АКЪЛ САМО С ДВА ИЛИГРАМА ПОВЕЧЕ ОТ ТВОЯ. И ЯВНО Е, ЧЕ КРЯКАТЕ В ЕДНО БЛАТО ОТ ЛЪЖИ.


Първата е с възрастта, давам ример със себе си - всеки следващ ден аз се чувствам по-умен от предния.
Втората е ако човекът слуша музика.
Третата опция е ако човек ходи по планините на България.
Ако има някой, който има трите опции, в Центъра то получава званше "Много фундаментален". Ако някой няма ни една от опциите, получава центрово званше "Дурак".
Жените имат само една опция за поумняване - след реализиране на успешни извънбрачни връзки, давам и два тага: Деса Мерцедеса и Мая от с. Берсин. Тези жени получават в Центъра звание "Много пекани", а нямялите никога извънбрачни връзки - "Айрян без кисело мляко".
Горячими маркспутинскими приветами! Он - президент до 1936 года!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12285369
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930