Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2019 17:45 - ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД ПРЕЗИДЕНТА НИ!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 851 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 19.10.2019 17:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Каква ли не кал, помия и плювни се изсипаха върху шефовете на независимата БФФ. Единственият от най-първите, който ги защити изцяло бе президентът ни. Той е против уволненнието на Борислав Михайлов, против вмешателството на правителството в работите на БФФ. Такава намеса е недопустима. Ако такава намеса имаше якога, направи паралел той с миналото, нямаше да бъдат спасени 50000 евреина по времето на ВСВ. И втори паралел появи  президенто - туй, което става във футбола става по вина на Бойко Борисов в цялата ни дъжава.
   И аз мисля, че има уйдурма в цялата тази работа, като целта й е да махнат независимия от Бойко президент, г/н Михайлов и да турнат и там негов човек. За да краде и той както Бойко учениците и болните хора чрез ДДС-то на учебниците и лекарствата или както Фандъкова от метрото. Уволнението на Боби е акт на безсилие от страна на Бойко, който така иска да избегне отговорността си за не добрите резултати на българския национален отбор, за загубата ни от Англия, за расистките скандирания, след като на всички честни и прогресиви хора в България е ясно, че отговорнотта е лично негова и че трябва да подаде оставка. Ама се не сеща...
  Нека всички, които имаме прогресивно мнение го виснем в нета и така помогнем на Боби и на подалите поради обидата на Бойко останали биринджии на Федерацията оставки да останат на постовете си, както призовава президента ни - единственият, който винаги постъпва не само като пръв държавник, но и като най-умен от всички.
   Чудя се обаче как още не се е обявил президенто за спиране строежа на метрото, където подобно на Бойко с ДДС-то се  е разбръмчала Фандъкова. На негово място отдавна щях да го сторя и да върна метростроителите по страните им, но също така да махна Фандъкова и до сложа на нейно място издит.гнатата и подкрепена от народа Мая. Чий го дирят тук!
  Мафията възниква в Палермо, по време на стоителството на града. Има ли строителство, не може да няма мафиоти....
   Разумното е да върнем Боби на поста му  и да спррем строежа на метрото. И още нещо - да махнем Бойко и да турнем на неговата място Нинова...




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Метрото требе не само да се спре,
19.10.2019 19:36
то требе да се напълни с пръст догоре, за да не може да се влазя в него да се краде.
Слава на Прециденто, който е най-умнийо от сички най-умни!
цитирай
2. apostapostoloff - Бихмемогли да кажем, че
19.10.2019 20:42
президентът на БФС е като президента на България, но не го казваме, за да не обидим Боби Михайлов. Той все пак има някакви заслуги към България...
цитирай
3. bdenkov - bdenkov
21.10.2019 01:03
Не, днес не сме колониална държава, нито сателитна като (Н)РБ! Днес сме постсоциалистическа държава, чиито политическа и икономическа "касти" произлизат от БКП И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, и продължават да са свързани с Москва, но имитиращи проевропейска политика! Затова само в Русия и България (и Сърбия) от всички бивши тоталитарни социалистически диктатури, днес има див олигархичен капитализъм и имитация на западна демокрация!!!
цитирай
4. bdenkov - 2
21.10.2019 07:09
България е руския троянски кон в ЕС и трябва да бъде отстранена от ЕС за да се спре източването на Европа в посока кремъл! Всичко до тук е план на русия за източване на европейски пари и същевременно анти-европейска пропаганда лансирана от русия! България не е била по-зависима от русия от през последния перион на 30-те год. "демокрация"! Проектът "Белене" е един от фрапиращите примери за източване на пари от Европа - т.е. България получава пари от Европа, но и плаща .....неустойки за белене! Най-скъпата газ от русия плаща .... кой, кой.... кой бе, кой.... Разбира се - губернията България! златото на България не се краде от канадци, китайци или тамзанийци, а от русия, под прикритие на офшорни канадски фирми! Най-голямата перачница на руски пари е България, това си беше така и запланувано, кражбата на народа чрез пирамиди, фараони и КТБ-та беше иЪршено от народноте предатели на ДС - лакеите на кремъл (всички до един с хвърлен пъп на кремъл)! Системата на управление, ако щете дори и ландшафта и градската архитектура - досущ по руски! Всички вие, които смятате това за някаква измислица или русофобилизъм - за вас едно време Тодор Колев беше казал ..... скъпи... жертви!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184382
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031