Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2019 21:14 - ДА ПОДКРЕПИМ ПРЕЗИДЕНТА В ИНИЦИИРАНАТА ОТ НЕГО СРЕЩА ПО СЛУЧАЙ ЧУМАТА ПО СВИНЕТЕ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 595 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 31.07.2019 21:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

  Невъзможноста на правителството да се справи с чумата по свинете стана причина лично президентът ни да излезе с инициатива как да бъде овладяна тя. Лошото управление на държавата е виновно за тази беда, сполетяла държавата ни, счита той. На срещата стана въпрос и за други подобни казуси на правителството, при които то не може да се справи със ситуацията и задълбочава кризата в страната, до която то я доведе и която се задълбочава с всеки изминат ден. Президентът посочи още три проблема, като компетентно премълча хилядите други, за да не унижава до крйна степен настоящото неспособно да ръководи страната ни правителство, довело ни до такава криза и възникване на революционна ситуация. Първият от тях е покупката на американските самолети, които бяха окачествени  от депутатите на БСП като летящи тенекии. Освен това нямаше всенародно обсъждане на сделката и всенародното й одобрение според президента ни. Цената за тези самолети е много висока, въоръжението към тях - почти никакво, твърди президентът ни летец, изпълнявал сложен пирует със суперизтребителя МИГ 29 над квартала Коньовица в София.  По този казус в нета и пресата  взеха отношение библогърката Радостиналасса/Цав12929, журналистите Георги Атананосов и Кеворкян и др. ведущи в тази област специалисти,  които споделиха опасенията на президента. Президентът бе подкрепен от всички честни и прогресивни хора в България. Между тях съм и Аз. Ако за нещо съжалявам, това е, че изборите за ЕП бяха нечестни не само според президента, но и според Мен и поради това БСП ги изгуби. Затова и тези беди в страната, а толкова е просто: Терорът долу, съюз със ОНД!
   Президентът сезира правителството ни върху още два негови провала - пробивът на данните в НАП, предлаганата абсолютно неподходяща фигура за гл. прокурор. По този сценарий с Новата Бухалка / кандидата за поста гл. прокурор/  се действаше и с избора на американската оферта с летящите им тенекии вместо евтините и най-сигурни самолети на Русия, водещата страна в света в тази област.
  Да подкрепим президента!
  Призовавам за подкрепа на апела ми най-изключителните блогъри Крумбелосвет, Окей-ят, Варг-овете, КГБ 55 и всички, които сподлят апела ми. Да не забравя и най-продуктивните блогово и винаги първи в блога, докато имаше Първа страница, Чернопръцко и Цветанка.
   Президентът тези дни не трябва да бъде оставен сам, зад гърба си той трябва да има подкрепа! Само Аз, мисля, съм му недостатъчен...
   Да подкрепим президента в инициираната от него среща по случай чумата по свинете!

image





Гласувай:
3



1. planinitenabulgaria - Не крия, че съм изненадан от липсата на подкрепа за каузата на президента,
01.08.2019 11:55
който се бори за народа. Само ненормален не би го подкрепил в борбата му срещу чумаата по свинете, пробива на данните в НАП, покупката на скъпите играчки - американските тенекии Ф 16 от 1974 г. и предлагането на Новата Бухалка за главен прокурор, която кандидатура няма всенародно обсъжване и всенародно одобрение. Тези, които считах за подкрепници и поддержники на президента явно са възприели ползата вместо истината. Защо ли си времето тубех в молба към тях да ме подкрепят, а не треснах една бутилка убава рикиа? Само с моята подкрепа, без тяхната, президентът няма да успее в блогордната си кауза по четирите направления, които цитирах - да пребори чумата по свинете, да запълни дупката от пробива на данните в НАП, да развали покупката на тъпите самолети, да предотврати назначаването на Новата Бухалка за главен прокурор. Май ще му се наложи наново да инициира среща, ако с тая чума по свинете не се престане, пък и с другите работи.
Аз не съм нии видел ни чувал правителство да прави такива щуротии и да се налага президентът да ги поправя на иниициирани от него срещи. Нека не се учудваме, че процесът на инизициизация придобива нов смисъл и става водещ в страната ни, политолозите го въведоха като термин, а причината е ясна - правителството не може да управлява страната, това е по силите само на президента ни и министри на нивото на г/жа Нинова, Димитър Стоянов и Кирил Добрев. Има и още няколко, но те не притежават толкова голяма гросмйсторска сила в сравнение с цитираните.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Явно президентът ни губи популярност.
02.08.2019 22:53
Вероятно Нинова е снела доверито си в него или заради него мисли да подаде оставка. Загова предложеният от мен екип, воден от мен да го подкрепим, няма да сработи. Президентът е против африканската чума, против закупуването на американски тенекии за милиарди, против назначаването на Новата Бухалка за гл. прокурор и против изтичането на данни от НАП.
Явно екипът, който предлагам е решил да работи среещу него. Така виновните напр. за африканската чума - правителството на ББ - няма да понесат отговорността си и остават на власт. А чумата създаде революционна ситуация. Пропуснем ли я, президентът ще чака следващата, напр по птиците или пък трипс по тютюна. Чак тогава ще махне ББ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181462
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031