Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2019 23:04 - КРАТКА ЦЕНТРОВА ИНФОРМАЦИЯ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 558 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

           КРАТКА  ЦЕНТРОВА  ИНФОРМАЦИЯ

 

  От миналата седмица разполагаме с още една база на Центъра, която получи името „Кушла”. Първоначално бе замислено тази база да възникне между селата Горски извор и Кушла в прекрасната гънка на рекичка, спускаща се от дясно на пътя, с изворна област под монументални скали, подобни на тези до с. Каялоба. Аз не бях съгласен с този избор на мястото, защото населените места остават далече от базата и като родополог предложих по-атрактивно място за нея - след с. Кушла, високо над селото, където до 1989 г. имаше гранична застава. Мястото е още по-красиво -  има обилен извор с кристална вода, дъбова гора, през лятото е прохладно, зимите на тази надморска височина 715 м. н. в. са меки. Мястото на базата избрах за да бъдем ние, центровите оперативни работници, по-близо до помаците, етнически българи, останали след Берлинския договор от южната страна на Родопа в Гърция. Преобладаващата част от тях са в Гюмюрджинско, където гърците преселиха много цигани от вътрешността на страната, но наблизо има и помаци-турлаци по голите върхове над Драма. Близо до тези етнически българи, които знаят български език ние ще можем ефективно да проучваме и управляваме мисленето на тези наши сънародници в посока, указана ни от Центъра. Уточняю: Говорим Центр, понимаем Путина. Говорим Путин, понимаем Центра.

    Базата ни е изградена върху бетонна основа от сглобяеми съвършено изолирани срещу топлина и студ декоративни сандвичпанели от Турция, с всички удобства за постоянния персонал и за гостите. В аулата имаме монтиран от Центъра руски суперкомпютър 35-о поколение, разработен и произведен в Улан Уде, какъвто не притежава дори НАСА. При задаване на въпроси на компютъра, поставяне на задачи или изискване за АНАЛиз на събития, сработват едновременно три програми, които се следят взаимно. Ако отговорите на трите програми, всяка от които резултат от работата на един блок на компютъра са едни и същи, това означава, че истината е точно тази, която компютърът дава като информация, друга не имало, няма и неможе да има.  Предстоят ни курсове за работа с този компютър и запознаване с програмите, които ще ползваме. Вече имаме връзка със стационарния спътник на Центъра, който обслужва информационно своите бази по света от тук до Венецуела на запад и до КНДР на изток. До дни започваме работа по същество след получаването на сертификат от Центъра и насоки за работата ни.  А дотогава ще се забавляваме с тази суперсъвършена хипертехника, ето как:

 

    С цел демонстрация на възможностоте на компютъра въведохме в него запис от дебатите в Парламента по повод покупката на изтребителите Ф 16. Поставихме изискване програмата да извърши АНАЛиз на словото на нЕкои депутати, които бяха против закупуването на самолетите, но към АНАЛиза изискахме и мотиви, които да подкрепят заключението на суперкомпютъра.

   Първият депутиран, което въведохме да му проникне в мислите компютъра бе внукът на Радой Ралин. Изненадващо той направи компетентно изказване, макар да е въздух под налягане, в което посочи обстоятелството, че тези самолети са твърде стари, от 1974 г. и ако се наложи, те ще се ползват срещу суперсамолетите СУ 57 на водещата в тази област страна, Русия. Като слушахме записа с мотивите на депутирания защо не трябва да е така, както е логично да се мисли по казуса, установихме, че освен блоговата ракетчичка и самолетовложка Цветанка има и други,  можещи да правят разлика между остарялата техника от 1974 г. – американските тенекии Ф 16 - и самолетите към ВКС на Русия, един от които стига да унищожи безброй американски ескадрили с по 16 от тези таралясници, които тия /от ГЕРБ/ искат да купят, ама президнът ни ще ги отреже като краставици. Неговият висш ум и недостижим интелект няма да разрешат да мине този грабеж, окачествен от депутираният г/н Магарашки като най-големия в историята ни.

   Само 0, 43 сек. след въвеждане на запитването отговорът от супуркомпютъра бе налице, еднакъв от трите му блока, подкрепен с мотивите за него. Ето какъв бе отговорът на компютъра:

   Димитър Стоянов не разбира от самолети, да се изявява орално по този начин причината е Сидеров!

   А ето и мотивите към преценката на компютърната програма последно поколение:

   Майката на внука на Радой Ралин е осъществявала през период от живота си, указан с точност до секунди, интимни контакти със Сидеров, които суперкомпютърът дава в приложение към мотивите си като място на извършването им, продължителността им, честотата им през зимния и летния период, и снимков материал, който е засекретен.  Известно е, че момченцата когато разберат, че майката има отношение към някой друг мъж, който я израдва /уважава/, се радват на тази нейна връзка и търсят контакт с този мъж, с децата му, с жена му, с майка му, а като благодарност, че той израдва майките им му поднасят подаръци, оказват му внимание, правят му услуги. Извън отговора на програмата привеждам още един факт – момиченцата като разберат, че майка им има връзка с друг мъж отиват при свекървата и настояват тя да уведоми баща им. И стават едни работи, ни ти да си жив, ни аз да съм умрял. Друго е майката да си има момче, то работи за нея.

   Контактите на майката на Стоянов със Сидеров са били много силни, изгарящи - обстоятелство, което е причината връзката Сидеров-Стоянов да се изгради така крепка и нерушима. Поради това ВИНАГИ /!!!/  Стоянов пита Сидеров правилно ли мисли, какво да каже от Високата трибуна.  В сводка от наблюдаващият го оперативен работник има информация, че Стоянов пита Сидеров обича ли пилешко месо, дали е гладен, има ли време да отиде до тоалетната в парламента и да се върне преди важно гласуване, как се осъществяват контакти с момичета и др.

     Това са мотивите на програмата, която е намерила връзка между изказването на Стоянов и някогашните щастливи интимни отношения на майка му с обилно надарения като мъж Товарищ сидероВ. В работното, кадровото, служебното и личното му досие той е в един клас като даденст с този на проф. Пимпирев, покриващ изискванията за Клас 35. По същество мислите, изказани от Стоянов за старите американски въздушни таралясници, неспособни да се бият с хиперсъвършените руски самолети са мисли на Сидеров.

    В мотивите на суперкомпютъра има и снимки на двете гълъбчета, майката на Стоянов и мъжът, с когото тя е била щастлива докато нейният го нема у дома. Те будят у мен насмешка, защото като ги гледам двамата прегърнати, тя ми прилича на един едър кон, а той – на едно дребно магаре. За любовта обаче предели няма, това го твърди и Апостол Павел, това е въведено като команда в програмата на суперкомпютъра.

 

     Вторият депутиран, който въведохме бе Товарищ магарешкИ. Той твърди, че е по-разумно тези пари да се раздадат на бедните - многодетни, неграмотни, социално слаби, никога не работили, а когато държавата стане богата, тогава да си купи самолети и то евтини, което означава руски. На програмата бе необходима /span>1/1000 от секундата, за да даде отговора с мотивите към него. Отговорът бе:

    Глупости на търкалета и отгоре две кюфтета!

    а мотивите:

    Връзки на депутирания безнесмен с руските петролни и фармацевтични мафиоти, заради които той се изявява сторонником на руските интереси в България. Тези руски интереси не са от вчера, те са причина Русия да се изявява в историята ни като наш двоен освободител и от 1878 г. до сега да не ни оствавя нито ден на мира.

   Отговорът на трите блока на компютъра е един и същ, мотивите – също.

 

   На въпроса защо Товарищ ниновА също е против самолетите, програмата даде различни отговор, явно суперкомпютъра се затрудни.

   І-ви блок – защото е симплицитасничка,

   ІІ- ри блок – защото е симплицитасница,

   ІІІ-ти блок – „В програмата няма заложена оценка за такава величина на простащината”. Поради това вместо оценка тя даде това текстово пояснение.

 

    На въпрос за предполагаемата причина защо Угоеният Овен /Пеевски/, наричан още Думузът отсъства от залата, отгворът и от трите блока на компютъра бе:

  „Защото има опастност да се зарази с вируса на африканската чума, който в момента поразява думузите по страната”. Вероятността да прихване този вирус е голяма, защото между него и думузите поне по тегло има много общо.

   Като проследи пътя на Думуза след констатиране на чумата по думузите,  компютърът даде информация, че той е в изолаторното срещу вируси и бактерии в сараите в Бояна, където специално за него са поставили подсилена тоалетна чиния №5 от чугун и се следи много стриктно за наличие на африкански чумови вируси.

 

   Оказа се обаче, че пак в Бояна, но в резиденцията в изолаторното, на една ръка разстояние он Думуза е и наподобяващата бяла украинска снинкя вецепрезидентка г/жа Илияна идиЙотова. От Центъра са преценили, че докато не премине чумата по свините, добре е тя да стои в изолаторното, защото може, както и Думуза да прихване вируса и да се наложи да избираме нова вецепрезидентка. С физическите данни, които има вероятността някой чумов вирус да я вземе за бяла украинска свинкя и да я порази е голяма.

  

   На въпроса към съперкомпютъра в кое изолаторно е сега г/жа Фидосова получихме отгвор, че тя е в нотариата в Монтана, печели по 4000 лв. на ден и вероятността да прихване прасешки чумов вирус е нищожна. Когато се появи обаче чумов вирус по биволиците, тя е първата, която я тургат в изолаторното, защото чумовия вирус по биволиците може да се заблуди и да атакува г/жа Фидосова.

  

    Имаме още въпроси към хиперкомпютъра,  но ще ги зададем ако човеко на Путин, Генерал радеВ, наложи вето където не требе. Ще питаме компютъра защо, ще изискаме и мотиви към оттговора му.

 

   И накрая към тези, които подценяват делата на Центъра. Нека си спомнят как шахиншахът на Иран, Мохамед Реза Пахлави бе свален от революционните гвардейци. Тогава от Центъра внедриха „балерина” в състава на императорския балет, в която  той бе влюбен и издаваше намеренията си за действие. Тогава, за да докладва какво става в Иран, бе изпратен Георги Трайков от позицията му на много активен от БЗНС. Оказали му внимание персите, танцувал за него и императорският балетен състав. Една от балерините била страхотна, Трайков не се въздържал и я хванал за най-интимното й място, но се облещил. „Балерината” обаче го скастрила и рекла:

 

    Не делай дурое лицо,

    немедлено пусти яйцо

    и в Центре передай:

    Я жив, здоров,

    разведчик Иванов.

 

     Тази кратка центрова информация няма да е последната, защото базите ни в страната никнат като гъби....

      В момента обработваме един материал за Чернопръцко и Цветанка – такива джумбуши, че човек не може да си ги въобрази...

 

   








Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ok3223 - ДА ТЕ...
25.07.2019 18:09
ДЪЪРТА КУРВО ДЕСАРСКА, КОЯТО ДО...БЕ ОБРАЗЦОВ КОМУНИСТ И КАДЪР НА ДС ИСЛЕД ...ВЕЧЕ, Е КАДЪР НА ТОЗИ, КОЙТО ДАДЕ ЛЕВ ПОВЕЧЕ.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Писаното Ви слово звучи като на дама,
25.07.2019 20:34
на която специалст с гросмайсторки умения борави най-интимното й място...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12189586
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031