Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2019 22:29 - ГРЪЦКИЯТ НАРОД ПОБЕДИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 553 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 12.07.2019 22:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                              Вдъхновено от постинг на КГБ55:

      Народът на Гърция каза стоп на популистите, на корупцията и на кликата на СИРИЗА. Народът ликува. Мицотакисввнук обещава да повиши пенсиите, заплатите, да преструктурира дълга на Гърция към ЕС, които означава Гърция да бъде освбодена от задълженията да изплаща дълговете си, а също така, понеже те живеят зле, да им се отпусне перманентна помощ от ЕС, към която да участват и по-бедните страни в ЕС, напр. балтийските. Гърците имат нужда от помощи, много помощи,  за да се изправят на крака след грабежа на страната им от Меркел.  Освен това Мицотакис обещава да вземе още кредити с презумцията и те да бъдат преструктурирани и после оше.
    Аз проявих интерес към личността на този велик политик, любимец на гърците и благодарение на паролата ми да влизам в Архива на Центъра узнах следното:
    Мицотакис-внук не е само с картонче, а с обемисто досие в Центъра. Посоочени са негови снециални качества, които други оперативни раотници на Центъра нямат - той може да предизвиква процеси, да случва събития, да сбъдва пмечти, да предизвиква узряване на яйцеклетки и да лекува всякакви стерилитет, окончателно премахва косми, пъпки, брадавици и др. където и да се намират те по женското тяло. Знае всичко за Путин, както аз знам всичко за Ленин.
    Неговата партиа Неадемократиа вече има два български клона, основани от негови сподвижнички. Първият клон на нашите дами в Гърция е бил открит веднага след избора му в курортния град Неа Плагиа. Като партийни членки за сега в него участват само дами, а партията бе наречена "Неапарантиа, клон на Неадемократиа". Втори клон на наши млади политички, подкрепящи Мицотакис-внук бе открит в град Неапаралиа. Докато в първия наш клон в Неа Плагия партийките са зрели дами с различни висши образования, то в Неа Паралия партийните членки са по-ниско образовани и работят предимно в сферата на обслужването, а етносът им е предимно ромски. Те обаче са с ясна политическа насоченост - безрезернво подкрепят Мицотакис-внук, изключително честен, символ на борбата с корупцията като нашата Елена милЙончева. Тази партия на учредителното си събрание прие името "Неауруспиа, клон на Неадемократиа". С почти еднаквото звучене на основната партия - Неадемократиа и на двете нейни партии подкрепнички/поддержнички на Мицотакис-внук  се декларира политическата линия, която ще провеждат тези три партии ъвместно, които за не повече от 800 дни ще направят хората в Гърция щастливи и няма да допуснат Меркел да ги ограби още веднаж. А гърците постепено ще разберат единствената истина, че не ЕС, а Путин е техният приятел.
    Viva Товарищ кГБ55! Osanna!



Гласувай:
6



1. eva666 - :-)))) Отличник!!!
10.07.2019 22:32
Гърците имат нужда от помощи, много помощи, за да се изправят на крака след грабежа на страната им от Меркел. Освен това Мицотакис обещава да вземе още кредити с презумцията и те да бъдат преструктурирани и после оше.
цитирай
2. raders - Те изплюскаха милиардите, които ...
10.07.2019 22:44
Те изплюскаха милиардите, които германците им дадоха, а сега обвиняват германците, че ги били ограбили. За да не връщат заемите. И ще искат още помощи от ЕС.:) Доста нагличко нали?
цитирай
3. germantiger - +
11.07.2019 07:30
гръцкия народ е кал и гмеж

това е нагъл народ, който иска да яде германски пари и да му работят българи

левичарски боклук народ, освен това православен скот по руски
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12187566
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031