Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2019 18:23 - ДА СПАСИМ НИНОВА!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 454 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 18.06.2019 21:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                    С посвещение на знаковите блогъри Радостиналаса и КВГ55,
                    между които съществува силна вътрешна идейна спойка.

                      ДА  СПАСИМ  НИНОВА!

    Това е смисълът на призива на Генерал Радев, който кат
о го явиха по телевизията, рече:
    - Нинова знае какво прави и носи отговорност за своите постъпки!
    Аз не виждам никаква връзка, произтичаща от
срещата между радеВ и руския президент, състояла се в Ленинград преди извънредния Конгрес на БСП, на който ниновА публично се брактиса от желанието си да подаде оставка като шеф на партията. Виждам обаче друга връзка - Генералът защитава всички честни и прогресивни хора по света, като напр. президентът Мадуро, когото световната империалистическа реакция иска да свали от власт. Президентът ни защитава и интересите на хората на Крим /б. м. руснаците-заселилници там/, които вместо в страна с укрофашистки бандеровци искат да живеят в пределите на Голямата страна сред най-щастливите и най-защитени срещу империалистическа агресия хора на света.
   Като човек, защитаващ всички честни и прогресивни хора по земята, радеВ предупреди:
   - Ако изборите за ЕП са честни, ще ги спечели БСП!
   Изборите не
бяха честни, това народът го знае, затова те бяха спечелени от ГЕРБ. Пак е имало недействителни бюлетини, автобуси с двойно дъна и пр. но този път символите на борбата срещу корупция и опитите за изборна измама - другарите маЯ и бюрекоВ бяха държани на разстояне и не можаха да осветлят измамата. Това е причината, БСП да загуби изборите, народът го знае. Тя обаче ще предизвика протестен вот на местните избори, на които според социологическите сондажи БСП ще спечели почти 100% от кметските постове по малките и големи населени места и така ще се създаде предпоставка за революционна ситуация -  изфъргване на ГЕРБ от властта и тургането на власт само на активисти на БСП.   Ако изборите бяха честни, сега щеше да има революционна ситуация у нас, не след местните избори, а символите на борбата срещу корупцията - йончевА и ивО христоВ - щяха да започнат безкомпромисная война срещу корупцията и в ЕП. Реакцията в БСП им стъкмява уйдурми, като участие в офшорки и др. простотии, но това няма да мине.
   В момента политическата реакция излезе с инициатива да махне ниновА, като по този начин бъде задоволено егото на две три изкукуригали бесепарки /Дърева/ и на един-двама изкудкудякали бесепари /станишеВ/. Нинова е желана за председател на БСП от по-голям процент от хората, които по време на избори гласуват за Путин или за Ким Чен Ун, поради което ако има стъпка, крачка или подход към избор на нов прредседател на Столетницата, това трябва да го реши чрез своя вот народът, суверенът, а не няколко изкуруригали или изкудкудякали ненормальники.  Други срещу ниновА в БСП няма.
  Враговете на ниновА биха казали, че тя не са маха, защото или има интереси или прикАз от друга держава да остане. За интересите й, народът знае, че такива тя няма, тя работи за благото на народа. Сега ще смъква ДДС-то на хляба, с което ГЕРБ граби народа.  Приказът да е дошъл от Москва чрез Генерала е антихипототечна фикция на концепция на понятието намеса във вътрешните работи на сувреная держава. Такова нещо Москва няма да направи, колкото и да я обвиняват в деяния, за които тя и хабер от понятие си няма като кибератаки при избора за президент на САЩ, за Брекзита, за жълтите жилетки, за отравянето на Скрипал и Литвининко, за свалянето на самолетта с холандските младежи над Донецк. Няма такова нещо, народът го знае!

   Без нея не само БСП загива, загива страната, защото няма да има опозиция и тия от ГЕРБ няма кой да ги озАпти.  Затова нейни покрепники и поддержники се явяват такива знакови личности като президента ни, много изключителни личности като символа на борбата с корупцията /йончевА/, много уникално умни учени-политолози като Профессор ивО христоВ и като мен, колкото и нескромно е да се оценявам сам, аз съм много фундаментален, не вярвам на Балканский полуостров да има втори като мен.

    Горе ниновА, доле враговете й!

    С настоящият постинг в Кагегория „Политика” давам рамо на президента ни в борбата да бъде опазена ниновА като председател на Столетницата. Туй, дето го искат Станишката и Дърева не прави смисъл….
   Акълът на Столетницата - това са ниновА/радеВ !!!

image






Гласувай:
5



1. apostapostoloff - Оная се казва Радостина Анал Аса, но
18.06.2019 18:37
това само между другото.

Важно е сега ние, психодесните, да създадем инициативен комитет за подкрепа на Нинова, за да загубят бесерастите и следващите избори.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12287717
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930