Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2019 23:39 - ВЕДЬМИ НАДО...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 2799 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

               СТАРТИРАМЕ  НОВ  КОНКУРС  НА  ЦЕНТЪРА
    

  Залележка:
  Това е първият постинг в блога ми от Категория "Политика", в която се вече съм готов да се втурна. Това е само началото, "искра, от която ще се разгори пламък".


  На последната ни сбирка в база „Кистермесикиш”, която функционира във възстановена 300 годишна турска каменна къща-крепост срещу водопада Бубалъ, инструктори от Центъра ни познаха с последната уйдурма, имаща за цел да срине престижа на Путин – опитът за отравяне на Гебрев от негови конкуренти българи, които искат да вземат бизнеса му. Путин няма нищо общо с това, според документите, които ни представиха инструкторите. Подобна уйдурма бе и свалянето на малайзийския самолет с холандски младежи над Украйна от укрофашисти, които сбиха самолета за да вменят вината на Путин в опит и тогава да сринат авторитета му. Истината за опита за отравянето та Гебрев е в сърцата и умовете на членовете на Клуба за Руско-българска дружба на проф. Захари  Захариев. Напомняме /ние от Центъра/ на съидейниците му, че преди две години в Лос Анжелес той бе определен за носач на приз Мистър свят – най-красивият мъж на света за 2017 г. Това е причината появяването му пред телевизията да предизвиква в извънцикловите му ТЕЛЕзрителки навлизането им  отново в цикъл, докато при цикловите му ТЕЛЕзрителки страничните явления са по- различни – виждайки го, те мислено го пожелават и получават разкритие, при някои покриващо изискванията на Клас 152.  Други, съвсем ощурели се нахвърлят върху телевизора. Такова е отношението на ТЕЛЕзрителките-комунистки към красивите мъже от БСП.

   Инструкторите от Центъра ни изнесаха информация за рода на Гебреви, който още преди Освобождението се е занимаал с търговия. Дядо му е закупувал гебри от селяните и ги е продавал на турци коневъди. Гебрето представлява ръкавица от свинска кожа с най-грубата козина на прасето,  с която след като конят за продажба бъде изкъпан той се изтрива и сресва за да има търговски вид. От там идва и фамилното име на този род, Гебреви, за да достигне до върха си днес, когато вместо с гебри търгува с оръжия. Старши инструкторът на Центъра има предложение към Гебрев – да актуализира фамилията си, като я промени на Товарищ Оружьев.

   Тези уйдурми, науйдурдисани с цел сриване авторитета на Путин не са достойни за вярване, на тях ние гледаме само от към веселата страна. Важната тема този път беше друга – нашият президент наистина го закъса, трябва да му помогнем…

    Откакто той е турнат за такъв до сега от него се сипят орално от канцеларията му и от медиите неправещи смисъл изводи, заключения, никаква логика няма в това, което като прави звуци слушаме. Последното, което навъртя с подкрепата си за латиноамериканския Саддам Хуссейн - лайновозът Мъдуро - той съвсем се окака.  Ако така продължава, противниците на мира и прогреса в България ще поискат уволнението му, което Центърът няма да одобри, защото той следва неотклонно линията на Кремъл. На въпроса, няма ли президентът ни някакъв личен живот, не се ли отклонява от линията за секунда, той дава единственият отговор от всичките до сега, който прави смисъл:

-         Отклонявам се понякога, но заедно с линията.

Толкоз мъдър отговор в Центъра чухме само веднаж от един циганин в „Господари на ефира”, който обясни защо взел парите за да гласува, а не гласувал. Той отговори:

-         Исках да гласувам, но нямах желание.

Аз съм раздвоен – циганинът ли е по-мъдър или президентът ни. Клоня обаче след АНАЛиз на казаното от тях към циганина.

През новите програми на Центъра прокарахме всички негови изяви пред телевизията - какво е казал, къде е правил звуци – това са случаите, при които нищо от казаното от него не е било разбрано от никого, къде се е издънил, макар да има до себе си двуметрова пиарка във всеки момент. Каква подкрепа в момента би била ефективна за него научихме като запитахме три независими един от друг руски суперкомпютри, най-бързите в света. С тях работят само операторите на хиперракетите и кибергибридниците, в света те нямат аналог. Според центровия ни инструктор тези компютри са 5000 пъти по-бързи от американските.  Отговорът и на трите бе един и същ:

    -  Надо подкрепники-ведьми!

   Има прости хора, които не знят какво означава думата ведьма. Думата ВЕД, прибавена след съществително означава, че някой е много запознат в определена област, давам примери – гинековед, политовед, музиковед, социовед, фекаловед. Има обаче една по-висша категория ВЕДИ от тези тесни специалисти, за които още на времето Маркс пише статия: „Тесният специалист – пълен кретен!”. Универсалният ВЕД ако е мъж се налича ведьмак, той може да пророкува. Жените с тези качества се наричат ведьми, което се превежда вещици. Те с вълшебни заклинания и магии могат да променят хода на съдбата на всеки човек, дори тази на президенти, независимо те нормални ли са или лишени от разум. Точно от това се нуждае нашият президент – от закрильники-ведьми, а примерът идва от Москва. По едно време Путин го бе закъсал с имиджа си в страната и за рубежом, но след няколко сеанса на ведьмите /вещиците/ това статукво бе променено и той бе удостоен с най-високата награда - носач на приз „Най-първият президент на света”.

  Ето с какво слово започва проповедта на вещиците в Москва:

 

   "Който със зло идва при нас, който със зло си отива, който вреди и говори лошо, на векове вечни и безконечни - проклети бъдете, врагове!"

 

   Краят на сеанса на ведьмите носи послание към хората, което само най-умните могат да разберат. Избира се най-дебелата ведьма, която пее, а останалите припяват при подаване на сигнал от нея следния текст:

 

   „Поука вам се дава, едно на десет става, и две пусни даа бяга, щом станат три, веднага богат си ти без мяра, на четири нямай вяра, а с пет и шест отново, тук седем е готово, ще бъдаат осем твои, а девет пак едно е, на десет дръж юздата, тъй ведьмата смята!”

 

    Ето какво може да  помогне на президента ни в този момент – ведьмите, но не тези, които помогнаха на Путин, а наши, собствени, които да открием и изберем, преминали през девет сита. Това вменихме като задача на Центъра и заработихме усърдно върху нея. Само ведьмите, с познания по всичко на света, носещи това престижно звание /Ведьма/ въоръжени с вълшебните си заклинания и отдаването на магия могат да помогнат в случая на президента ни. В противен случай той ще остане айран без кисело мляко и враговете му ще поискат той да бъде уволнен, което не се харесва на Центъра…

 

    За определяне на качествени ведьми отново ползвахме специализирани програми. Стана така обаче, че или програмите са щибани или просто нямаме жени с данни на ведьми. Компютърът определи само четири, две от които бяха изхвърлени от следващо участие преди второто сито. Първата от тях, оператвчичка, е с агентурен псевдоним Милйончева. На милиметър над летвата мина, но става за ведьма. Втората, която програмата на компътъра отсея бе отново оперативчичка с агентуран псевдоним Идийотова. Тя премина на микрометър над летвата за ведьми и може да падне при следващото сито. Третата, посочена от компютъра също се оказа оперативчичка, носи агентурен псевдониим Мерцедеса. Не отговаря за ведьма и бе пренасочена да се яви на престижния конкурс на Центъра „Разпоретини”, който ще стартираме на 22. т. м. в база „Чичинград” в Западните покрайниини. Компютърът определи и четвърта, и тя оперативчичка, с агентурен псевдоним Берсинската дева, с приозход от овчарски род, обитавал кюстендилската махала Гробанци в миналото, но после я премахна от списъка.

   Тествахме системата дали работи, като заложиме данните на Делян Пеевски и на Каракачана дали отговарят за ведьмаци. Програмата ги изхвърли за 0,000012 сек. и ги пренасочии към два други конкурса – Каракачанът за се яви на Конкурса „Угоен овен”, а Делян – на Конкурса „Морски слон”. Това показва, че програмите работят, но нямаме достатъчно дами с такива възможности - на ведьми, които да подкрепят президента ни, а само две, и то на границата. Това със сигурност ще доведе до развой, при който президентът ни да бъде уволнен поради обстоятеството, че е неведь в задълженията си.

   Решенито в случая е едно – командировка от Москва в София на ведьмите на Путин, да се развъртят малко и на нашата земя. И да обяснят на неставащите за ведьми наши дами как ги правят тези чудеса. Те наистина трябва да са много умни, защото аз, който съм изключително умен, но понеже съм много скромен никога няма да изтъкна това си качество,  едвам схващам смисъла на заключителното им заклинание, а те не само го знаят наизуст, но го и пеят акапелно…

 





Гласувай:
5



1. syrmaepon - И добър имидж да има, никога не е к...
14.02.2019 14:25
И добър имидж да има, никога не е късно на една "ведьма" да стане за резил. И в приказките е така - рано или късно красивата фея , показва кривото си лице, особено ако Снежанка не ще да яде ябълка. Ама като си ял веднъж отровна ябълка, как да отхапеш втори път ? Няма иновации и сред ведьмите и приказката взе да стърже на едно и също място. Приложи Ленинския почин - продължителен глад без евро-захранване - и всяка столетница ще яхне метлата.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Вече видяхме резила на най-дебелата ведьма.
15.02.2019 20:19
syrmaepon написа:
И добър имидж да има, никога не е късно на една "ведьма" да стане за резил. И в приказките е така - рано или късно красивата фея , показва кривото си лице, особено ако Снежанка не ще да яде ябълка. Ама като си ял веднъж отровна ябълка, как да отхапеш втори път ? Няма иновации и сред ведьмите и приказката взе да стърже на едно и също място. Приложи Ленинския почин - продължителен глад без евро-захранване - и всяка столетница ще яхне метлата.


Пита я репортер, кого защитават ведьмите с вълшебните си заклинания, тя отговори веднага.
- Путин!
Репортерът нахален продължи да пита кои са му враговете. Ведьмата не ги знаеше...
Така освен за резил, тя стана и за кашмер. А бе по-дебела от нашата вецепрезидентка. Ще излезе, че тезата за постоянното съотношение като тегло и обем на мозъка на човека и телесното му тегло май не важи за всички...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12282019
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930