Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2014 08:39 - ПУТИН – НАЙ-ВЕЛИКИЯТ СТРАТЕГ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 7552 Коментари: 18 Гласове:
11

Последна промяна: 28.08.2014 09:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                    ПУТИН – НАЙ-ВЕЛИКИЯТ  СТРАТЕГ

 

/Този е първият ми постинг в категория „Политика”. Осмелявам се да го

 постна след като се убедих, че притежавам гросмайсторска сила в тази област./

 

     Далеч от България и рядко имащ време за новини, често отварям Блог. бг за да науча нещо за страната си. Някаква странна промяна в мирогледа ми обаче се случи докато съм в Лос Анжелес, която има своето логично обяснение.

    Преди тази промяна да стане факт при мен гледах на Путин /Стратегът, Бащицата/ – признавам си! – направо подигравателно. За мястото му в Европа правех сравнение с едно село /това село е Европа/ и една циганска фамилия в селото /това е Путин/, която дрънка ножове и брадви, тиранизира цялото село, не работи и живее от помощи – Путин от рентата на енергийните суровини на страната. Въпреки това кметството на селото / Европарламентаът/ не предприема нищо срещу циганския терор на фамилията, за да не пострада някой от жителите му от тях от евентуална вендета, разновидност на джихата. И фамилията си разиграва коня в селото, че и в съседните села.

     Таквиз глупости съм си мислел за Путин преди настъпилата перестройка в мисленето ми, оплодена от няколко богъра в Блог. бг, след което то пое в ПРАВилната посока. Сега, след перестройката в мисленето ми аз вече не гледам на Стратега като на примат,  когото хората отбягват, а като на велик стратег. Нещо повече - много велик, най-великият.

    Запознавайки се с постове на доста блогъри - все от Първа страница, най-четените - переустроих мнението си за Стратега тотално, като мозъчната ми перестройка обхвана и  блогърите, публикуващи политически статии в категория „Политика”. Тези блогъри до скоро аз недооценявах - дъсъибъ вглъвътъпроста!!! – защото мислех, че те с поръчковите си писания опростачват блога, вменявах им ролята на контраблогъри, на блогови проститути, на тролове. Това бе продукт на разболятото ми преди виртуалните ми срещи с тях съзнание, за което те ми дадоха илач и вече се брактисах от това свое мнение. Запознатите донякъде с турски език и с овчарлока разбират колко фатална е таз промяна, брактисването. Допускал съм голяма грешка, защото те не само само ми отвориха очите в политиката, но и направо ме поумняха. Благодарение на епистолярните сношения с постингите им аз се убедих, че стратегията на Путин е уникална, без аналог в света. Той пръв в света престава да залага на оръжията, защото стигна до пределите на мисълта, че може да порази враговете си, притежаващи мощни икономики по елементарен начин - чрез редуциране на вноса за Русия на стоки от тях и така да ги удари икономически. Икономиката след ВСВ става водеща за равновесието в световния ред, за съществуването на държавите като такива и поради това щабът на Путин – неговите бивши колеги от Центъра - разработи политико-икономическа стратегия в два варианнта,  чрез прилагането на която той може да удари и срази икономически враговете си по два начина - селективно или всичките заедно.  Последствията от този удар по враговете, известен под секретното название  „Экономическим способом  товарища Путина для полное сокрушение  Запада и Америки” би бил ужасяващ, ако той го нанесе с цялата си мощ. Ефектът от него - вече не разруха от военни действия, а парализирана икономика - ще наподобява ефект на бомба, но различна - не такава, която избухва, а вакумна. Една такава бомба /пардон, ембарго за Русия върху доматите от ЕС/  той вече взриви в Европа и вакумът й засмука в посока Брюксел и нашите производители на домати чак от  Петрич.

      Намирайки се сега в Америка, научих за нова, още по-страшна вакумна бомба, този път метната по САЩ, срещу която те нямат защита и чрез която Путин ще довърши американците в рамките само на една трилетка. В аванс казвам, че Стратегът /Путин/ им е приготвил още две, ще се спра и на тях. Америка трепери като лист, защото не разполага с алтернатива срещу икономическите удари на Путин по тях. Ако американците искат да останат невакумирани от Путинските бомби, те имат само един път -  да го помолят да отклони тая чаша от тях, подплатявайки молбата си със солидна финансова инжекция, с която Путин да закупи модерни компютри  за ползване в отбранителната си промишленост /б. м. за оръжия срещу Европа/. Така те ще се предпазят и от метастазите на следикономическата война срещу тях, носеща кодовото наименование на Центъра „Гибридная война”. Това е вид война, селектирана в лабораториите на Центъра, която Путин нямада  води директно и да прави разходи, а само ще дърпа конците на хибридаторите си и ще им…плаща. Този тип война за първи път бе приложена с успех в България от 00 часа на 11. 11.1989 г. и до сега „бронебойни патрони за нея няма открити, няма открити”.

    Как да го не химнословят блогърите в постингите си този нов велик кърмчия, как този техен устрем да не повлече и мен! Сега, след като политблогърите ме поумняха разбирам, че те са били прави, а аз – недорасъл да ги разбера. Престанах да си мисля, че те са блогови проститути. Нещо повече – те ме дораснаха вече да разбирам, че  Путин е най-великият стратег. Дори Александър Лилов от с. Граничак с прякор Стратега не може да се мери с този.

    А сега подробности за разработката от икономическия щаб на Путин, която той с декрет от 01. 08. 2014 г. стартира срещу САЩ:

     Ударите ще са три и ще сезират Америка, че ако не започнат да се съобразяват със Стратега /б. м. Путин, наричан от олигарсите Бащицата/, всеки следващ инкасиран от тях удар ще е още по-тежък.

       Тези дни пътувахме от Лос Анжелес до Сан Диего, където има много военноморски бази по брега на океана. Видях много военни кораби - огромни, дълги според мен към 500 м. с всякакви оръдия по тях, антени. Всичките бяха с един и същ цвят - сребристосиви, но не видях два еднакви кораба. Най-силно впечатление ми направи един от тях, красив като картинка. Толкова красив беше, че го снимах два пъти.  Друг един бе с две кули във форма на пресечена пирамида с различна височина над него. За трети тип кораби съм убеден, че са самолетоносачи, защото от далеч приличат на тепсии. Само тях не успях да снимам – хем са на далеч, хем са ниски. И си помислих: Как не вземе от тук да ги облети един самолет СУ! Припомням за постинга на един блогър, от чиито постинги много прихванах. Той пишеше за американските военни на палубата на един американски военен кораб в Черно море. Като видели един руски самолет СУ наблизо, американските военни на палубата се…насрали от страх. Добре, че тук не летят самолети СУ, защото американските военни на толкоз много кораби ако ги видят плажовете по Пацифика от Лос Анжеле до Сан Диего ще да нафекалят. Това би прогонило плажуващите и хотелите ще банкрутират, което пък ще се срути икономикана на щата Калифорния. И аз да дам една идея на Центъра: Да фръкнат тук едно СУ, ефектът върху икономиката на щата Калифорния ще е катастрофален. Колкото Америка по-зле, толкоз по-добре за Путин, мисля аз.

    Сан Диего има залив във формата на бъбрек, който е затворен така, че в него се влиза само от един проток.  Много е красиво – извит тънък полуостров затваря залива, който наподобява вътрешно езеро, а на едно място над водата преминава магистрала. Тюлени, пеликани, всякакви морски птици има тук. Направих страхотни снимки. Заливът е нагъчкан с военни кораби, от близо те шашват с размерите си. Посетихме кораба „Куин Мери” в Лос Анжелес, тези са големи като него. Само един от корабите не го разхождаха по залива, но аз го снимах както беше акостирал  - и той много огромен. Виждат се и надводните части на подводници, докове за ремонт на военните кораби, а зад тях – центърът с небостъргачите на Сан Диего. Всичките сгради са нови и са като картинки. В залива има яхтен паркинг, и той много огромен.  Понеже тук е граница с Мексико непрекъснато кръжаха хеликоптери, малки самолети, а в морето плуваха полицейски катери. Всички кораби тук са като картини от Ермитажа в Ленинград. Поради това аз отидох на непозволено място за да снимам един, който се движеше бавно. Като видя какво ще правя, който го караше го спря и го насочи към мен. Помислих че сториха така за да го снимам по-удобно. Като се отдалечих малко и погледнах снимката, която направих преди да се насочи към мен видях, че съдът е полицейски. Добре, че не ме прибраха на него. А бях и на тревна площ, където е забранено да се стъпва.

   Всичкото това, градено с години, символ на мощта на Америка, Путин сега ликвидирва с първия си икономически удар срещу САЩ.

   Едно отклонение от темата, интересно за туристите, попаднали като мен случайно тук. Тук е границата с Мексико. Има ламаринени заграждения поне 4 метра високи и многобройна охрана. Хората казват,  че под загражденията имало тунели с климатична инсталация за наркотрафикантите, каквито тунели имало и под стената, разделяща проруската държава Газа и проамериканската Израел, за да минават джихадисти и да се самовзривяват. През граничните пунктове се минава много бързо, но ние не ходихме натам. В Мексико всичко е евтино, доларите вървят по някакав курс. На границата в Мексико имало атракция със содомия - дресирани за секс с жени магарета ги изшибват. Жените били рускини, нелегални емигрантки. Плащали доста, но работата им била рискова. Те се навеждали, пускали някое обучено да не ги сгази магаре, а само да „заработи” с тях. Извършвали се залагания от пиянищата кога магарето ще достигне до коитус, ще смачка ли магарето жената и др. простотии. При тези изпълнения е имало и смъртни случаи – може пък накое от магаретата да е било по-едро или по-надарено от Успелия на 33?  Американците се напушват в Мексико с опиум, напиват се с текила, преяждат с евтините им и лютиви храни, след което приятелите им ги докарват обратно в Сан Дието да реанимират от пиенето и дрогата. Край на отклонението.

   На всичкото това правено с години, на военните кораби, бази, подводници и морска пехота обаче Путин с един замах му турга края. Добре, че бях тук, да го видя. За атракцията с магаретата обаче съжалявам.  А ето и стратегията на Путин, чрез която на три етапа той ще ликвидира Америка.

 

   С декрет, подписан от него той изненадващо прекратява контракта с фирмата HUGGIES, за сега само за артикулите бебешки памперси и тампони за момичетата, с което нанася тежък удар по икономиката на Америка. Преди пет години една от най-могъщите фирми на САЩ, HUGGIES, измести китайска фирма за тези консумативи, защото тя е внасяла в Русия рециклирани тампони и памперси. След заразяване на рускинята Гениталия Фекаловна от затвоения за чужденци град Горкий с твърд шанкър, два от разведчицитете на Центъра в Китай,  Гламидиев и Папиломов бяха активирани и установиха причините за заразяването й. Контрактът с Китай бе прекратен. На огромния руски пазар се настани  НUGGIES. Зада покрие нуждите в Русия той разкри много нови мощности и работни места. Ако продукцията изгуби пазара си ще възникне икономическа криза в САЩ, което е предпоставка за следващия етап на руската разработка с кодовото наименивание на Центъра „Гибридная война”.

   Много са зле американците. Аз мисля, че те не могат да се оправят от този първи удар, Путин ги изпрати в нокдан. Но най-ми е жал за морския им флот. Това ще бъде първият флот, ликвидиран не чрез бойни действия, а через икономическими способами.

    Известно е, че американските и западноевропейските фашисти имат агенти в Русия. Има блогъри в Блог, бг, които толкова често повтарят за тях, че аз вече им повЕрвах. От блога научих, че Джо Байдън е дал на няколко украинци пари и те са организирали протестите срещу свалянето на законния президент на Украйна, другарят Янукович. Дал е пари да свалят и самолета на Индонезия. Это не человек, это гнида, думаю я, когда блог присмотриваю.  Предполагам, че той е дал пари и на трите певици от състава Пуси Райът, които пяха чалга в една църква и Путин ги осъди на три години затвор за оскверняване на храм. Убеден съм, че че Джо Байдън  е поръчал на пуситата сегашния им хит, чиито текст е писан /според отлично осведомени източници, пожелали анонимност/ във ФБР. Песента е качена вече в Ю-туб и се казва „Что делать?” Уж по повод изчезването на тампоните от търговската мрежа се появи тази песен, но аз виждам тук отново дългия пръст на Джо Байдън, който дава пари на фашистите и бандеровците. В тази песен се задават провокативни въпроси към Стратега, в смисъл, като няма сега тези тампони, какво ще ползват момичетата. Отговорът на Стратега е съкрушителен. Той не казва нищо, но това нищо е гениално. Ето какво ще ползват момичетата когато имат нужда от тампони:

 

image 

   В Центъра са разработени и указания към момичетата, публикувани във вестик  Российская газета. Там е указано за тези, които са разположени как да ходят:

 

 image

 
Момичетата - болемички ако са разположени да ходят така, препоръчва им се от Центъра.

image 

Тази снимка е взета от Инструкция, касаещи рубенсовия тип момичета. Тя им казва как да ходят.

На момичетата, които са неразположени
Центърът препоръчва да не ходят, а да стоят така:

 

 image

 
В Инструкцията на Центъра е указано че така
може да се стои само във втория ден, останалите
дни момичетата трябва да ходят на работа.
И тампони изобщо им не трябват. Да му мислят
американците.

image


    Вторият удар по американците, планиран за 01. 02. 2015 г.за ще обхване дамските превръзки и дайпърите. Дайпъри се правят от № 0 до № 5, а за тампоните фирмата има технология за производството им от размер, подходящ за колибра до размер, подходящ за слоница. Затова в емблемата на производителя са включени точно тези две животни.

   Аз мисля, че на америкнаците ще им уври главата и няма да се стигне до втори удар. Ако обаче не им уври ще последва трети удар по тях, планиран за 1. 08. 2015 г. Този удар върху американците  Путин ще  им нанесе чрез ембарго на вноса на тоалетна  хартия. Тя и сега не стига, известен е изразът: Дают бумага туалетовая!!! На български език това се превежда с : Пуснаха по магазините тоалетна хартия.

 

   За преодоляване на дебиланса в търсенето и предлагането на тези консумативи в Русия има разработена програма и мероприятия. Заводът за шкурка в горада Калуга ще разшири номенклатурата си и вече ще произвежда и презервативи. Заводът за хартия в п/ов Таймир от тамошните борове ще прави лигнин, защото те не съдържат смола. Заводът в Горкий за минерална вата ще произвежда и пълнеж за дайпърите. Рускините нищо няма да загубят, но американците ще загубят всичко, твърди Стратегът. Аз вЕрвам в него. И в блогърите, които го химнословят.

   А за блогърите, които обърнаха резбата в мисленето ми имам поздрав - една песен, която обикнах след обръщането ми. Мисля, че е много подходяща за тях.

 И понеже това е първият ми политически постинг ще приложа схемата за сближаването между две политически формации, които ще се явят заедно на изборите. Те са така единни в мислите си /и в делата си –видно от снимката/ - че и избрани в парламента те няма да се разделят. 

  image
  
  Ето и клипа с любимата ми песен, откакто обърнах резбата в мисленето си:

https://www.youtube.com/watch?v=pfLPnxSJigc

Приятно слушане! ГолЕма работа е Путин...

   




Гласувай:
20



1. syrmaepon - Сред рускоезичните блогъри не съм ...
28.08.2014 09:01
Сред рускоезичните блогъри не съм чела толкоз възхвали на великия Путин ))) Комай - само обратното....Аз ли бъркам нета, хората ли са се объркали....Нищо. Бог подрежда нещата по местата им.
цитирай
2. djani - Весело, остроумно и приятно за четене...
28.08.2014 09:33
Особено, ако си от другата страна на локвата. Защото, именно тя е предпазвала Америка от отрезвяващите удари на военните поражения. Но дали ще удържи на фронта на целия останал свят срещу най-милото им - зеления гущер. Който се е размножил неконтролирано и вече е пречка за всички останали. И какво ще стане, когато трябва да върне дълга си и се наложи да плаща за всичко в злато и в натура? А ние блогърите правим веселбата по-голяма...
цитирай
3. vmir - Ха-ха-ха
28.08.2014 09:48
Ете тоа път вече с Америка наистина е свършено. От сто години катадневно чеках тоя момент. Най-сетне. Даже и на Кушел нема да му се налага да коли хамериканци, оти че измрат от недояждане, а той че брои всеки сдал Богу дух и че му ръкоплеска. Ей, гулема рабута й батюшка Путин тцтцтц... Маладец! Само бабушките да издаянат без дайпърите, че да не разхързалят червения килим по терена му.
цитирай
4. mt46 - Мда...
28.08.2014 13:23
Май най-добре ще е всички българи да се изселим при американците и да им почесваме ташаците...
цитирай
5. dolce - ехххххххх
28.08.2014 13:38
недоразвити деца. Чета и се подсмихвам под мустак /който нямам щото не ми ходи/. Много сте наивни, или поне на такива се правите. Хамериканската жидовска колония е във стадия "Finito la komedi" и в това спор няма. Друго не мога да разбера - що хамериканците все се опитват да дават наклон на онази работа на другите?
ко може някой "умен" , "красив" и крайно демократично настроен мигрант да ми отговор ще съм ви много благодарен!
цитирай
6. defender - ..!! ..
28.08.2014 17:23
Путин има запазено място в историята - някъде между Хитлер и Чикатило.
цитирай
7. nagodi62 - Много си зле приятелче.
28.08.2014 20:58
Много си зле приятелче.
цитирай
8. planinitenabulgaria - И аз се чудя на себе си.
28.08.2014 21:02
syrmaepon написа:
Сред рускоезичните блогъри не съм чела толкоз възхвали на великия Путин ))) Комай - само обратното....Аз ли бъркам нета, хората ли са се объркали....Нищо. Бог подрежда нещата по местата им.


Може би блогърите, химнословещи Путин ми обърнаха резбата по отношение на мисленето ми.
цитирай
9. planinitenabulgaria - Зеленият гущер, с него Америка владее света днес.
28.08.2014 21:07
djani написа:
Особено, ако си от другата страна на локвата. Защото, именно тя е предпазвала Америка от отрезвяващите удари на военните поражения. Но дали ще удържи на фронта на целия останал свят срещу най-милото им - зеления гущер. Който се е размножил неконтролирано и вече е пречка за всички останали. И какво ще стане, когато трябва да върне дълга си и се наложи да плаща за всичко в злато и в натура? А ние блогърите правим веселбата по-голяма...


Заради тоя гущер ако тя е добре, останалия свят няма да е много зле, ако тя е зле - тежко им на останалите държави. Всички знаят, че зелените хартийки нямат покритие, но въпреки това се стремят да ги имат с надеждата да ги пробутат срещу нещо реално преди банката на света - Америка, да обяви, че те вече не са валидни или пък са деноминирани.
Винаата аз виждам в несправедливите договори след ПСВ, която направи ВСВ неизбежна и тя завърши не с оправяне проблемите на Европа, а с победа на мафията, зачената още на първия контгрес на коминтерна прзе 1985 г.
цитирай
10. planinitenabulgaria - Да срутиш чрез дайпери и тампони
28.08.2014 21:10
vmir написа:
Ете тоа път вече с Америка наистина е свършено. От сто години катадневно чеках тоя момент. Най-сетне. Даже и на Кушел нема да му се налага да коли хамериканци, оти че измрат от недояждане, а той че брои всеки сдал Богу дух и че му ръкоплеска. Ей, гулема рабута й батюшка Путин тцтцтц... Маладец! Само бабушките да издаянат без дайпърите, че да не разхързалят червения килим по терена му.


държавата с най-мощна икономика и най-силна армия е по дилите само на най-великия стратег на света! Посылаю ему приветы.
цитирай
11. planinitenabulgaria - Путинт така ги е подпънал икономичеси с тези консумативи,
28.08.2014 21:12
mt46 написа:
Май най-добре ще е всички българи да се изселим при американците и да им почесваме ташаците...


че едва ли ще кандисат който и да било да им почесва ташаците....
цитирай
12. planinitenabulgaria - Мястото му е друго:
28.08.2014 21:18
defender написа:
Путин има запазено място в историята - някъде между Хитлер и Чикатило.

След раздаването на природните богатства на бъдещите олигарси от Елцин, Путин трябваше да основе олигархията върху развалините на СССР. И така я основа, че руснаците днес нищо не могат да произвеждат освен оръжия за черния пазар, а всичко необходимо купуват срещу доходите от рентата, енергосуровините.
Такова падения Русия не е имала през цялата си история. Затова на времето руснаците си гръмнаха един като Путин преди да е заел най-високия пост /Берия/, затова следващият от това котила - Андропов, внезапно скончалса / след свалянето на южнокорейския самолет/. Този единствен успя да се задъържи толкова дълго. Ако се задържи още малко ще започне невиждана до дсега бежанска вълна от Русия към Запаадна Европа.
цитирай
13. planinitenabulgaria - Аз точно това съм написал:
28.08.2014 21:23
dolce написа:
недоразвити деца. Чета и се подсмихвам под мустак /който нямам щото не ми ходи/. Много сте наивни, или поне на такива се правите. Хамериканската жидовска колония е във стадия "Finito la komedi" и в това спор няма. Друго не мога да разбера - що хамериканците все се опитват да дават наклон на онази работа на другите?
ко може някой "умен" , "красив" и крайно демократично настроен мигрант да ми отговор ще съм ви много благодарен!


Американците умират, още по-точно, Путин ги умря чрез икономическата разработка на Центъра му с консумативите, които цитирах. Това може зда стори само най-великият стратег. След като осигури мира в Сирия, в Газа и другаде, сега сме съппричастни на първият етап на нещо уникално, бих го нарекъл настоящое путинское.
цитирай
14. pando - Забравихте да пишете
28.08.2014 21:26
Че Путин провокира Фергюсонския Майдан...
Пожелавам Ви да си останете в САЩ-прекрасна страна,прекрасни хора...Медицинското обслужване е просто безплатно...Медиите не лъжат,и винаги казват истината.
цитирай
15. planinitenabulgaria - Никак не съм зле!
28.08.2014 21:28
nagodi62 написа:
Много си зле приятелче.


Хайдн казва, какъвто човекът, такава и музиката му. Обатното осъщо е вярно: Каквато музика слуша човек, такъв е и той. Отвори линка, който съм приложил, за да се убедиш до какви висоти се е възкачило мисленето ми. И това е благодарение на ендоскопията ми в постинге на някои блогъри, които чак сега оцених. Да здраствует они!
Не ветрове, шумят в гората, нито е тътен от порой,
народът български се вдига в решителен, велик двубой!
цитирай
16. planinitenabulgaria - Има хора, на които с този постинг - първият ми политически - искам да помогна:
28.08.2014 21:55
pando написа:
Че Путин провокира Фергюсонския Майдан...
Пожелавам Ви да си останете в САЩ-прекрасна страна,прекрасни хора...Медицинското обслужване е просто безплатно...Медиите не лъжат,и винаги казват истината.



Те като чуят нещо за Путин, чули-недочули, държат се гаче ли чадър в гъзъ им разтварят. Защото очакват да чуят нещо лошо за него и се възпротивяват както са ги учили да сторват това. Затова написах тази статия - да се знае, че той е най-великият стратег на света и мисля, че успях да изложа митивите си за тази преценка:
Без да си гръмне нито едно оръдие, залагайки на определени консумативи, които описах, Путин нокаутира Америка така, че тя без негова помощ вече никога няма да се изправи на крака.
В твърде широкия спектър от раазмери на тампоните, които HUGGIES произвежда, би могъл ида се намери един с големина на усатата на тези, които недорабрали постинга ми надават злоба. На тях казвам, че съм изпратил статия в авторитетното английско финансово списание Фекалшънтаймс и във всекидневника Нюйоркбошлаф Дрънднрънярин, които чакат одобряване. Вече пиша за тях, цзащото закриха любимите ми газети, за които до скоро пишех на съветски език, Правда и Известия.
цитирай
17. анонимен - Путин планира и един мръсен и коварен четвърти удар срещу "хамериканците" !
03.09.2014 15:39
По негово разпореждане в "Института по хигиена на половите връзки" се разработват презервативи с невидим за окото образ на Путин и имплантирани в материала яйцеклетки от Путин и най-близкото му обкръжение, като няколко милиона бройки са договорени за внос в щатите до края на септември 2015 година.
И точно тук е ехидния план на Путин. Хем ще разузнава "отвътре ", хем тези презервативи ще се саморазграждат в края на първата минута , като ще се извърши така нареченото "Цервикално оплождане". Вградените сперматозоидите се депонират във влагалището, близо до маточната шийка и оплождането се извършва напълно естествено и със сто процента сигурност.
Ембрионалното развитие ще протича без никаква промяна, но вложеният руски генетичен материал ще доведе до израждане на американската нация до нивото на обикновени руснаци.
По този начин Русия планира да завземе щатите "отвътре" само за десетина години и то без никакви военни действия.

Ами ако това наистина е истина ??? :))))))))))))))))
цитирай
18. planinitenabulgaria - Разработчиците от Центъра не са специалисти и разработката им ще се провали7
03.09.2014 20:40
andreshko написа:
По негово разпореждане в "Института по хигиена на половите връзки" се разработват презервативи с невидим за окото образ на Путин и имплантирани в материала яйцеклетки от Путин и най-близкото му обкръжение, като няколко милиона бройки са договорени за внос в щатите до края на септември 2015 година.
И точно тук е ехидния план на Путин. Хем ще разузнава "отвътре ", хем тези презервативи ще се саморазграждат в края на първата минута , като ще се извърши така нареченото "Цервикално оплождане". Вградените сперматозоидите се депонират във влагалището, близо до маточната шийка и оплождането се извършва напълно естествено и със сто процента сигурност.
Ембрионалното развитие ще протича без никаква промяна, но вложеният руски генетичен материал ще доведе до израждане на американската нация до нивото на обикновени руснаци.
По този начин Русия планира да завземе щатите "отвътре" само за десетина години и то без никакви военни действия.

Ами ако това наистина е истина ??? :))))))))))))))))



Жените узряват яйцеклетки в яйчниците си, до осмия ден те по тръбите се спускат до матката и се залепват на стената й в очакване да бъдат оплодени. По метода "Путин" няма да стане проникване на спрматозоид яйцеклетката, защото те ще бъдат заложени на гюме преди входа на матката, който при американките обикновени е папиломизиран. И още нещо - след втория ден в броба с друте сперматозоиди им отмаляват опашките и те не могат да се придвижват. И друго нещо ще обърка плана "Путин". Американките не могат да прихващат, защото или са толкоз дебели, че дори сперм не може да им проникне или пък вземат препарат ноновлон, или извършват интимните си контакти с партньора си само по телефона или лаптопа, за да имат през това време възможнос да свършат и нещо друго.
Путину посылаю я приветы. Но за разработката му с ембаргото върху тампониите,разширяването на номенклатурата на завода в Калуга за шкурка, койта ще произвежда и презервативипка му свалям. Поставям го почти на нивото на гения на гениите, Ким Чен Ун.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184592
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031