Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2010 22:12 - Разсекретени снимки от измамата - 11 септември 2001 г. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7007 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Американски фотожурналисти са получили достъп до фотографии от терористичния акт на 11 септември 2001 год., които до сега са били секретни.
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

МИТЪТ 11-ТИ СЕПТЕМВРИ

19 похитители, изпратени от Осама Б. Ладен, превземат 4 търговски самолета и с хитрост избягват въздушната отбранителна система, поразявайки 75% от целите си. В резултат Кулите 1, 2 и 7 падат разрушени по метода "палачинка", докато самолетът поразил Пентагона се изпарява след удара, както и самолета, който се разби в Шенксвил.

Комисията 911 намира, че не е имало никакви предупреждения за този акт на тероризъм, заради многобройни пропуски на охранителната система.

Никакви предупреждения. Не мисля, че някой би могъл да предположи, че биха могли да използват самолет като ракета... самолет като ракета. ...никой от правителството ни, всъщност не мисля, че и предишното, би могъл да предположи нападение на самолет в сграда.

Нямаше никакви предупредителни знаци за такова нещо.

"USA Today" съобщава, че в течение на две години, преди атаките на 11 септември NORAD провежда учения, използвайки отвличане на самолети като оръжие.

И една от мишените е била Световният Търговски Център.

Операция "Mascal", октомври 2000 година Симулация на самолетна катастрофа в Пентагона. В поверителен документ от Филипините получен в CNN, ясно е описан план:

РАННА СХЕМА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САМОЛЕТ КАТО ОРЪЖИЕ ...ще се качат на който и да е пътнически самолет, ще завземат пилотската кабина и ще пикират в щаба на ЦРУ. Другите сгради мишени са: Пентагонът и Световният Търговски Център. Сигналните лампи Безопасност и Антитероризъм примигват в червено, според думите на Джордж Тенет.

Предупрежденията за подготвяна атака са толкова сериозни и има драматична нужда да се направи нещо спешно, са безпрецедентни. Вместо това, президентът продължава едномесечната си почивка.

19 похитители

Главнокомандващият пакистанското разузнаване Махмуд Ахмед нарежда на Омар Шейх да изпрати спешно 100000 долара на Мохамед Ата, лидер на похитителите.

...похитителят Мохамед Ата получава телеграфен трансфер от Пакистан.

Човекът, изпратил парите на Ата вероятно е Ахмед Омар Саид Шейх.

Омар Шейх несъмнено е поддържан от пакистанските правителствени тайни служби ISI. Никога не са събирани сведения защо генерал Ахмед нарежда да бъдат преведени 100000 долара на Мохамед Ата.

Сутринта на 11 септември правителствени служители са били на закуска с ген. Ахмед във Вашингтон.

Комисията 911 смята, че финансирането на атаките е "маловажно" в официалния си рапорт. Въпреки, че ни съобщиха за 4 или 5 похитителя във всеки от самолетите, имената им трябва да присъстват в списъците на пътниците във всеки от полетите.

Списъците на пътниците не съдържат никакви имена на предполагаеми похитители, не се споменава и едно арабско име. Ние знаем, че мъжете, за които се предполага, че са похитителите са имали домове, коли, кредитни карти отпуснати от правителството. Всъщност, те са били агенти. Доказателствата очевидно подкрепят това твърдение. Паспортът на един от похитителите от полет 11 е намерен сред останките. ...преминава като метеор, през самолета и се спуска на земята съвсем невредим.

Все пак нещо се случва. В продължение на шест месеца този паспорт е бил в тях.

Мислехме, че имаме доказателство, но как тогава този човек е все още жив. Някои от тези 19 човека са все още живи.

"Не можех да повярвам, когато ФБР ме сложи в списъка си. Взели са името ми и рождената ми дата, но аз не съм самоубиец похитител. Аз съм тук. Жив съм.мНямам идея как се управлява самолет."

В края на краищата, шестима от "похитителите" са все още живи. ФБР не са променили списъка си до този ден.

Няма свидетелства, които да свързват живите, или мъртвите "похитители" с Осама Б. Ладен.

Осама Б. Ладен

Разбира се след Садам Хюсеин, искам да кажа Бен Ладен, той е, той е, той е...

Януари 2001. Адмнистрацията на Буш нарежда на ФБР и секретните служби да се оттеглят от разследванията, касаещи семейството на Бен Ладен, включително и двама души свързани с Осама Б. Ладен, които живеели познайте къде - във Фолс Чърч, Вирджиния точно до щаб квартирата на ЦРУ. Когато става "най-търсен престъпник" в Америка, според сведенията ни, той прекарва две седмици в американска болница в Дубай, лекуван от американски лекар и посещаван от местните агенти на ЦРУ.

Не видяхме дори следа от доказателство, което да води към Осама Бен Ладен като непосредствен организатор на атаките от 11 септември. Провалът да се намери доказателство по-късно е наречен излишен, защото видеото намерено в бункера на Бен Ладен в Афганистан доказва отговорността му към атаките. Това признание е широко разпространено като доказателство.

Но мъжът на това видео е с черна кожа, пълно лице и широк в основата си нос, различен от Осама Бен Ладен на другите видео материали в бункера. Отново виждаме подхвърлени доказателства.

През 1976 г. Осама нарежда на по-стария си брат Салим Бен Ладен да наеме Джим Бат от Тексас, за да се заеме с всички инвестиции в САЩ на семейството на Бен Ладен. Джим Бат случайно се оказва дългогодишен приятел и бивш пилот-телохранител на Джордж Буш младши.

Връзките между Буш и Бен Ладен стават все по-ясни, като разберем за пътуване на Джордж Буш до Саудитска Арабия през 1998 и 2000 да се срещне със семейството на Бен Ладен от страна на компанията, наречена "Карлайл Груп".

Джордж Х.У. Буш се е срещнал с по-големия брат на Осама Бен Ладен - Шафик Б. Ладен, на 11 септември сутринта, на преговори с "Карлайл Груп". "Карлайл Груп" е един от големите световни доставчици за отбраната, които ползват големи облаги от афишираната след 9/11 "Война с тероризма" и войните в Афганистан и Ирак.

 

Пентагонът

...Няма седалки, няма багаж, няма тела. Нищо, освен тухли и каменни отломки.

Официалното обяснение на всичко това е, че топлината от горивото от самолета е изпарила самолета!
Полет 77 има два двигателя "Ролс Ройс", направени от стомана и титаний, тежащи по 6 тона всеки. Според науката е невъзможно 12 тона стомана и титаний да се изпарят от самолетно гориво. Същото така ни казаха, че телата могат да бъдат идентифицирани дори по пръстови отпечатъци, или ДНК тестове. Но какъв пожар може да изпари алуминий, или стомана, а да не засегне човешките тела? Според моето разследване няма доказателствата за самолетна катастрофа близо до Пентагона и както вече казах, единствените видими следи са толкова малки, че се събират в една ръка.

Веднага след удара правителствените агенти събраха всички остатъци и ги отнесоха. Цялата морава е покрита с пясък и боклуци, така че всяко останало доказателство буквално е покрито.

Видеозаписите от охранителните камери, които биха показали какво всъщност е ударило Пентагона са били незабавно конфискувани от агентите на ФБР !?

А министерството на правосъдието отказва и до ден днешен да ги публикува. Ако тези записи съдържат доказателства, че Пентагонът наистина е бил ударен от 757 повече от наложително е правителството да ги публикува !?

 


Тагове:   осамма,


Гласувай:
1



1. анонимен - Измамата
11.09.2010 08:34
Само хора,които са знаели предварително, че ще има атентат ,могат да направят такива перфектни снимки.
цитирай
2. анонимен - ...
11.09.2010 10:42
Най-парадоксалното е, че кула 7 пада без да е била нацелена от самолет. Просто след срутването на другите две пада и тя. А пада по т.нар метод палачинка - метод по който се взривяват конролирано ненужни сгради. А ти живееш ли в Матрицата?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314919
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031