Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2022 21:17 - За банани си продадохте гъзъ
Автор: kzone Категория: Новини   
Прочетен: 7273 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 18.08.2022 21:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Значи... През 1944 г. Русия окупирала България и я обрала до шушка. Това е мантрата на задавилите се от злоба и жлъч русофоби. Нещастните ние... Никога не можем да се ориентираме накъде да гледаме - на изток ли, на запад ли?   STOP!!! Нали сега ядем банани почти целогодишно?! Това е добре. Много даже добре и успокояващо. Но аз искам да попитам:
  ⚫️Кога България е имала 440 бойни изтребителя не на чертежи?
⚫️Кога България е имала 3000 танка, 7 подводници и 200 000-на армия?
⚫️Кога България имаше ядрена централа с планирани 9 ядрени блока и 7 работещи?
⚫️Кога България е била на първо място по брутно производство на тютюн в света, преди САЩ и Турция? ⚫️Кога България е била на първо място в света по производство на първокласно розово масло?
⚫️Кога България е била космическа нация?
⚫️Кога България имаше най-мощната спедиторска организация в Европа?
⚫️Кога България е имала 9 300 000 население с по 28 кв. м.  жилищна площ на човек?
⚫️Кога България имаше най-малък процент неграмотно население?
⚫️Кога в България нямаше наркотици и проституция? ⚫️Кога българинът е консумирал 290 яйца годишно, 95 кг пилешко месо годишно, 67 кг телешко и 42 кг агнешко месо. Както и 132 кг млечни продукти?
⚫️Кога здравеопазването е било безплатно за всички и почти еднакво за всички и навсякъде?
⚫️Кога образованието беше безплатно за българина? ⚫️Кога правото на труд беше гарантирано?
⚫️Кога образованието до 8-ми клас беше наистина задължително?
⚫️Кога България имаше изкуствени напоителни системи?
⚫️Кога България имаше крупни 42 ВЕЦ и 12 ТЕЦ ?
⚫️Кога левът струваше 1 долар? Дори беше 0.98 лв за 1 долар.
⚫️Кога България имаше електрокарна индустрия?
⚫️Кога България произвеждаше трансманипулатори (контейнерни и товароподемни системи за свръхтежки и тежки товари), телевизори и компютри?
⚫️Кога България е имала тежко машиностроене?
⚫️Кога България е имала фармация на световно ниво?
 
Има и още доста други немаловажни факти за това, как руснаците са ни обирали боклуците срещу петрол и газ и не без тяхна помощ Нефтохим е създаден като най-големия на Балканите.   Как руснаците са ни направили оръжейна промишленост, та затова сега продаваме оръжие по цял свят. Понякога заради криворазбрана политкоректност нашите родни политици си позволяват да лъжат за тези продажби и да прилагат всевъзможни врътки.   Да видим сега какво направиха могъщите и богати САЩ за нас, че някои са готови не само да ги славословят, а и подметките на обувките им да излижат. Празнодумство и лъжи. Докарали ни били демокрацията и евроатлантическите ценности. От които изпростя народа и хората се превърнаха в нещастни, озлобени и завистливи самоходни зомбита. И всеки гледа в паничката на другия, защото когато не можеш да покриеш базовите си потребности, започваш да се чувстваш прецакан. От другите хора, от системата... А прецакания не е щастлив.   Няма как на един гладен и нещастен по всички показатели народ, превърнат в мизерстващ клошар и безродник, да обясниш това и да го убедиш, че е щастлив и че ще получава заплата (или пенсия), колкото онези, които го скубят ежедневно. За да живее поне нормално. Да си плаща сметките и да се храни. Англосаксонските идеолози се мъчат да го обясняват на много хора по света повече от два века. Неуспешно. Винаги неуспешно. Което би трябвало да подскаже на  кухите лейки, че не това е пътят.   Да не забравя да попитам, янките имат ли пет тухли четворки положени в България? Освен военните бази, които не са тук, за да защитават българските интереси.   Искам да попитам, дАли ли са ни нещо, заради което да сме им благодарни? Освен л@йняни долари за омразната политика на НПО-тата и някои партии... За което нито ги уважавам, нито ще им благодаря!   И да не забравя подаръка от бомби на англо-американците по време на ВСВ. В периода 4 януари – 1 септември 1944 година са бомбардирани 131 населени места, убитите са не по-малко от 1276, най-малко 1381 са ранени. Пуснатите бомби са над 43 954.  За сведение офанзивата на англо-американските авиационни сили, продължила 6 месеца, не постига поставената ѝ цел – да принуди България да капитулира и да я извади от войната, или поне да предизвика съществени антиправителствени настроения и смутове вътре в страната. Жертвите, бомбардировките над столицата и други значими български градове в старите земи, Македония и Поморавието предизвикват възмущението и гнева на българите срещу Съюзниците и засилват настроенията против англо-американците в страната.  Та и до днес... И ДО ДНЕС !!!   НО БАНАНИ ЯДЕМ. ЦЕЛОГОДИШНО. И ТОВА Е ТОЛКОВА ХУБАВО, ТОООЛКОВА ХУБАВО, ЧЕ ЧАК МИ СЕ ПЛАЧЕ ОТ УМИЛЕНИЕ.😁   /По материали от популярна публикация в интернет и някои допълнения с исторически характер/



Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. morskipesni - Черна Неблагодарност към Благодетеля ни ...
19.08.2022 12:19
.. и Възмездие, от 33 години безнаказан Грабеж, Разпад, Мизерия, Погром.
цитирай
2. karpis - То вече и без банани си го продават!
31.08.2022 00:08
Заради такава продажна сган,така ще бъде все така зле!А държавата ни вече е само на хартия!И имат наглостта да разправят за дрислайнонтически ценности,докато ни унищожават!
Прекрасна публикация! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 419598
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444