Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2022 19:37 - Нека да се разбере
Автор: zax Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2021 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 27.11.2022 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Българинът за последните няколко века е видял как държава се ... Преотдава, гради с безплатен труд върху идеологии, краде - заради ниски заплати и липса на морал, и изкражда от днешните феодали.
Е. Днес има избори /например/. В Българската политика няма политики, няма идеологии. Гласуваш за партия но тя слага отново своите стари кадри/ ... И както едно време в БКП имаше една приказка "Със стари ку**ви нов бардак не става",  и то какво остана?!
В село Ерден за кандидат депутати е пак софиянец - ма това не е демокрация моля ви се. Това е елемент от Мъдуровщината на БКП ... либерали, демократи, социопати ...

И до кога. Тая меласа която и днес се гъбарка с народа който по действията презира. Да, тази плесен която вече не ражда нищо о за никой в НС, 

...

А бе нещо май трябва да се промени. Част от народа избяга, другите измряха, избиват ни по пътищата, полиция и граничари няма. Съдът всички виждат как съди. Политиците говорят за привличане на инвестиции. Е как?!:

Сваляш заплатите но вишистите бягат навън за по-добър живот.
Идва инвеститор да строи завод - кандидатите за персонал са на ниво хигиенистки, камериери, и магазинер ... с висше и три езика. Пълен фарс.

Същите обаче са ... болни, с болни деца, стари роднини. Липсата на адекватно здравеопазване ги обременява и инвеститорът който е наел за стругар хигиенистка и очаква дневна норма 750 ... Губи.

Губи но къде. В данъците например защото всеки който ги плаща отглежда и чужди деца. Като се започне още от зачеването. Прегледи, консултации, раждане и всичко до навършване пълнолетие по Здравна каса. И с безплатното образование е същото. Отглеждаме чужди деца които хващат гората.... ние ги храним тези неблагодарници. И ние патим от политическата им празноглавщина по изборите. Защото не може да се дава право на изборен глас на някой, който не плаща данъци. И това не се отнася само за българските емигранти които вече нямат намерение да се завръщат.
ВиК и Енергото начисляват в цената си и загубите като всяко търговско дружество. Извинявайте но кражбите загуби ли са?! Кои крадат, бедните и богатите!!! Загубите кой ги плаща - който е съгласен. Кого храни демокрацията.... да видим например защо от моите данъци българския туризъм чиито услуги от десетилетия не ползвам, живее вече няколко години от моите данъци?!?!
Ма чакай бе байно Алибегов, който е решил да прави частен бизнес трябва да си поема отговорността на пазарната и световна икономика. Не може с единия крак в рая, а с другия да топиш от меда на комунизма.

....



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zax
Категория: Забавление
Прочетен: 2154580
Постинги: 1533
Коментари: 4202
Гласове: 7466
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол