Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2021 19:48 - Мястото на България в Спасителния план - на България биде възложено да развее Знамето на Вестта съдебна над Земя
Автор: blagovesteliseev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3119 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 20.06.2021 22:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Съдът небесен велик поде сред българска земя велики свидетелствени свещени служения при разрешение на Съдебния земен процес. България представи планета Земя с петте нейни континента Рила, Пирин, Руен (Осогово), Гълъбец и Богдан, върхове на велика слава в употребление съдебно. Дялото на Съда велик навлезе в пълнота на служения след раздялата на групата на Пет разумни от Пет неразумни. България беше наистина употребена като духовна Новозаветна същина на Сянката – земята Палестина. А столицата на България – София представи в покритие Новия Ерусалим. Хълмът Сион беше представен от едно средногорско възвишение, издигащо се величествено над Копривщица с човешкото наименование ”Поп” Красотата на Сионовия хълм е неописуема. То е обрасло цялото с борове и елхи и въздухът над него ухае на смирна и тамян. Една огромна канара, камък свещен, представи олтара Сионов, където се правеха два пъти в годината благодарствени хвали в изпълнение на изливане от свещеническа и първосвещеническа ръка ухание от цветя, а най-вече в скончание на дните на Съда приносите бяха изключително от роза. 

В дните, когато започваше националният певчески фолклорен събор в Копривщица, аз, страж на Бога живаго, бях поставена в денонощно бдение и молитва пред Небето и без да съзнавам, дълбоко стенех и плачех, изпълнена с мъка по загубата на Людмила Живкова, която бе реално употребена в създаване на тез свещени народни тържества, че нея вече я нямаше сред живите. Мнозина ще протестират, дори може и в съблазън да изпаднат.

Но днес, изпълнена с Дух Святи, свидетелствам аз – страж и пророк на Всемогъщия Бог, че таз душа – жена, българка, бе реално избрана от Небето, подбудена от духа Съдебен, движена в мъдрост, беше употребена за величието и прославата на България. Тя бе програмирала явлението на детската асамблея ”Знаме на мира“ и чрез нея Бог бе довел в България от целия свят ”Красните деви”, за да им яви величието Божие над Своята любима земя и многообичан народ България. Людмила бе проявила божествена любов в искреност на приятелство към децата на цялата планета, които в оня ден представяха девствените, чисти олтари земни пред Съда велик. Особено бе отличено употреблението на тази жена – българка в строежа на комплекса камбанен. Чрез него бе преставено в България реално великото дяло на Ангела четвърти, строената под ръководството на Гласа съдебен Лична гвардия на Христа. А чрез камбаната на България се изяви, че именно таз страна отвори врата на Бога Всемогъщ и реално събра Божиите съдби – деца под своите крила. Тя бе приютила децата на Земята, изведени от всички народи и племена, езици и колена. Кулата представи Вожда им Христа, а около нея – стените с камбаните представиха Неговото живо Войнство. Това велико свидетелствено дяло принадлежи на Бога жив, на България и нейния народ и то никога не ще престане да звъни и да изявява, че таз жена Люд-мила – мила душа е била реално употребена за неговото изграждане в троен вариант. И като дело, събрало децата на целия свят, е изпълнение на Словото Христово: ”Оставете децата да дойдат при Мене“. И тук именно се изпълниха Словата, за слава Божия, че Красните деви дойдоха от четирите краища земни, за да се порадват на великата мъдрост Соломонова, Христова, Божия.

И ето – цялата земя, народ, България биде употребена; макар и в незнание, тя вършеше волята на Бога. Днес, в чест на София (град), която е жива представителка на Новия Ерусалим, Бог покръсти детето на Вярата – София, в чин “Нов Ерусалим”. А в чест на хиляда и триста годишно изграждане на България Бог прибави към годините на нейното битие – хиляда и триста години – тридесет и пет години, строежа изграждането на живото дяло Божие сред нея, което е дяло велико, небесно, съдебно, записано в Даниил 12-та глава. Това е малко от онова велико дяло, в което Бог употребяваше Свои върховни съдби, то се развиваше независимо от човешката воля и знание, непроменимо от човешки и държавни закони.

Бог възлюби България и я употреби. О, мнозина ще се намерят в неверие и хула, може и да се надсмеят, но нека се смирят и познаят, че велик и силен е Всемогъщият Вседържител, Който употреби България и тя реално изнесе на своите плещи страшната духовна борба с врага на всяка правда и истина. Всеки член от българския народ има право да каже думата своя, но нека всеки знае, че тоз Бог, Когото те хулят, е жив и действува чрез тях. И нека всеки запомни добре, че не само България е употребена със земя и народ в това велико дяло, но нейните синове и дъщери са богати с вяра жива в дълбина и от тях Всевишният Бог изтегли, избра и строи, като живи съдби, сърцето църковно, ядро, което представи Земя – ядрото земно.

За Земя всъщност се води таз велика хилядовековна борба със злото и смъртта, вилнеещи като смерч граблив над земната кора. Но таз борба е невидима за човека, защото е духовна, само крайните резултати, като добро и зло – творение човешко са явни сред Земя. На таз борба Съдът велик решава съдбите – на всичко, що Земя населява от три пояса земни творби, знаещо и непознаващо истината за нея. Знае се, че България е била в петстотингодишно робство, подобно на древната сянка ”Палестина”. А народът сянков не позна в лицето на Христа очаквания Месия и Палестина бе лишена от милостта Божия, ограбена и поробена. Но в замяна на нейното неверие, цял свят отвори широко врата, прие и почита Христа, независимо от голямото зло, което извърши еврейският народ спрямо Христа.

Така се роди един Трети духовен съдебен Израил с решени за во век чрез Съд велик съдби, изкупен с Христовите кръвни цени. А Юда – духовен народ чрез България се употреби като едно велико съдебно дяло, което послужи пред Съда велик за уреждане на всички земни и църковни съдби.

На България биде възложено да развее Знамето на Вестта съдебна над Земя, да го изяви като велико Слово Светлина и с това да прослави името на Твореца си жив, че е Негова избраница, в употребление съдебно чрез Гласа съдебен на Дух Святи, призвана да озари Земя за Негова слава и хвала. А Сатана употреби ония, които се биеха в гърди, че са християни и познават Словото Божие (затова ми бе показано, че мнозина от тях погиват). Мнозина пък, отричащи живия и вечния Бог и Господа Исуса Христа, в миг на призование Христово ще се намерят в спасение.

Попитайте сега защо е таз голяма милост над България и нейната педя земя. Сам Дух Святи ще ви изяви таз велика тайна Божия. Още от нейното създание в изхода й велик към постоянно обитаемата земя, Бог е бдял над нейното оформяне и като птица пазел е нейното израстване. Още с Кирил (Константин) и Методий, чрез учениците им Климент, Ангеларий Бог посети реално видимо България и й дари Своите писмена, които тя, в своето незнание, като изкусна везба вшиваше и втъкаваше в своите одежди и пред Небето ги явяваше като велики дарования – Божии бъдещи слова. А усетила тя полъха на духа Света, България грабна писмената и в четма ги нарисува, за да има на свой език служения свещени пред Небеса. И във всичките борби за народни правдини Бог е бдял над нея и народа й съхранявал, чрез съсъди на вярност родолюбие развивал и я окрилявал. Пред целия земен свят явява се тя, България – християнка, земя, раждала синове и дъщери, държали буден духа й. Как народът български петстотин години тежко отоманско рабство е претърпял? И пак светилникът й на вяра не е угаснал. Макар че звяр лъжепророк и лъжеучител над нея е владял, кървави реки са текли от нейните святи гърди. Вярата си свято опазила бе тя, защото Бог Всемогъщ я е водил за ръка и е воювал за нейната свобода. Чрез вяра в Христа народът е устоявал и живи победи е записвал като знамения и чудеса, за да останат вечни свидетелства за вярата на минали пред огнената пещ поколения за бъдещото нейно население.

България с вяра жива свидетелствено е извървяла трънлив път сред Земя за слава и величие Божие. И ще отрече ли някой, че с вяра е устояла и не се е претопила, а като народ и нация се е запазила? Защо Всемогъщият Бог назова България ”педя земя”? да! Бог й даде нейните принадлежащи граници и спря се Дух Святи на Охрида син и там заби знамето Си! И великият Бог каза: ”О, чада, таз страна граници няма на Земя. Тя ще преброди земната кора, ще вее Знамето трибагрено на вяра в кръвта на Христа, ще реве Лъвът от Юдиното коляно пред световното лице, а звездата сияйна ще свети и пътя ще озарява на спасение.

И така след моето привеждане и сформирането на групата в чин ”Пет разумни сетива се поде в развитие на служение велико дяло. Употребено бе морето и назовано чрез Гласа съдебен: ”Тихи океан”. Навлязоха в употребление и морските брегове със златните пясъци. Те явиха в изпълнение обещанията Божии към Авраама за потомството, което ще се яви по обещание като морските пясъци и небесните звезди. Много пъти бях изпращана от Бога до морето, за да взема от неговите брегове пясъци и камъни в употребление свидетелствено чрез свещено служение. По-късно употребен бе и Дунав като тиха река на живот, откъдето също се извадиха камъни на употребление. В едно голямо съновидение Бог ми яви целокупните земни съдби. И аз ясно разбрах, че чрез употребление на България Съдът велик решаваше не само нейните съдби, но свидетелствено разрешаваше целокупните планетни съдби.

България се явяваше като Същина съдебна новозаветна, която Бог употребяваше наместо цялото земно човешко създание с природа, земя и пр.

Бог включваше последователно и нейните величествени върхове, обрасли с борове и ели, езера и реки. И така ден след ден Съдът небесен откриваше употребяемите съдби сред земята ни и народа ни, и България се явяваше с целокупността своя пред Божието лице.

Нейните пет върха – Рила целокупна, Пирин със своите езера като светлите очи на Христа представяха неэястата и Младоженека. Стражите (на Пирин) сочеха на Войнството Христово, белият мрамор явяваше Правдата Христова, Кончето на Пирина – силата небесна летяща, която го владееше. Водите течащи на Бъндерица представяха пояса на Жениха, препасал във води искрящи чистите струи на Светлината съдебна, опасваща чреслата на невястата. А в Предела, подали си бяха ръка Рила и Пирина, Невяста и Жених и там се съединяваха в единство пред Небеса. Изпълнявахме чрез водене велики служения и водни кръщения във водите на река Илийка.

Руен – върхът представи пред Небеса руйността на кръвта Христова, цената на изкупление, която искреше в чашата на символа на Завета нов и душите изкупваше за вечния живот.

Гълъбец представи величието и славата на Духа Святи, летял векове и времена над планета Земя.

Богдан – върхът посочи на великото Божие изкупление – Божията Дан, целокупното стежание Творцуво от Създание до Скончание. Носейки тез велики съдби над планета Земя, тез пет върха представиха и петте континента земни във върховно свещено служение.

А над Копривщица, назованото с човешко име ”Поп” възвишение, яви великото съдебно изпълнение – Сионово служение. То представи свещеното Христово служение, Христа – свещеник. Сред него се издига величествена канара, която явяваше приносите свещени като служеше за неръкотворен олтар в олтарно служение от камък недялан. Над тази канара чрез свещеническа пророческа и ангелска ръка се изливаше пред Съдебния Лик с литри ухаеща хвала от роза българска и се приемаше за принос пред Небеса от цялата Земя пред Небе, Бога Отца, Вселена, Всемир. Употребена биде България•и с членовете на нейното правителство, като Небето в тяхното незнание ги движеше в служение, за да се решат съдбите на целокупност земна и Земя.

Но ще попита някой, защо след като Бог отново събра стария народ Израил в древната негова страна, употреби с велико избрание България? Нима Израил древен не е богоизбраният? Той наистина беше богопомазаник, въздигнат от един ”Авраам” и умножен до велик народ, който имаше предназначение да изпълни един Сянков духовен план в церемониално служение пред Небе за цялата планета Земя. Целта на Всемогъщия Бог беше да покаже на целия свят и да яви духовната борба чрез церемониалния духовен живот, който Израил стар водеше сред Земя. Чрез тоз народ се дадоха обещанията заветни, из него се излъчиха Божиите пратеници – пророците и царете на великите сянкови свидетелства. Но всичко това изпълняваше един сянков Церемониален закон, който разгръщаше в изпълнение Сянковия план на спасение и като сянка сочеше на бъдещия народ, който щеше да се яви като Новозаветна същина на плановото изпълнение. И тоз новозаветен народ не бе народ Божий, но чрез вяра той стана Божий народ.

България със своя народ е призвана по подобие на сянката ”Израил“, за да послужи пред Съда велик за целокупност земна и Земя. Призванието на България е велико небесно удостоение, но то не е лично за нея само. От цялата планета Земя единствена България е избрана като Същина реална на употребление, както беше и Сянката Старият Израил. Всичките духовни събития откриваха, че Бог има особени предпочитания към славянските народи. Но защо Бог избра именно България? По какъв начин ще се докаже това, че наистина България е реална духовна Новозаветна същина, употребена в дните на Съда велик небесен? За това Божие избрание свидетелства фактът, че именно сред нея се чу Гласът съдебен и чрез Него се употреби целокупността нейна с народ и градове, море и реки, езера, върхове планински.




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. dobrodan - Баш нас ли избра да изклати
02.05.2021 21:00
утрепания ви господ?
А мен питал ли ме е, искам ли - не искам ли?
Като се научи да пита, тогава.
Светите камъни от бъбреците на пророчицата ви не са ми интересни. Много сте назад с матриала, ама много. Нали знаеш какво имам предвид?
цитирай
2. krumbelosvet - Злободан
17.05.2021 05:39
си е намерил жертва
цитирай
3. blagovesteliseev - реално той е жертвата
11.08.2021 21:47
krumbelosvet написа:
си е намерил жертва

цитирай
4. blagovesteliseev - Бог знае по какви причини е избрал България, но е важно да знаем защо - за да ни употреби в приемането и разнасянето на съдебната светлина
11.08.2021 21:49
Виж как започва това Слово:
Съдът небесен велик поде сред българска земя велики свидетелствени свещени служения при разрешение на Съдебния земен процес. България представи планета Земя с петте нейни континента Рила, Пирин, Руен (Осогово), Гълъбец и Богдан, върхове на велика слава в употребление съдебно. Дялото на Съда велик навлезе в пълнота на служения след раздялата на групата на Пет разумни от Пет неразумни. България беше наистина употребена като духовна Новозаветна същина на Сянката – земята Палестина. А столицата на България – София представи в покритие Новия Ерусалим. Хълмът Сион беше представен от едно средногорско възвишение, издигащо се величествено над Копривщица с човешкото наименование ”Поп” Красотата на Сионовия хълм е неописуема. То е обрасло цялото с борове и елхи и въздухът над него ухае на смирна и тамян. Една огромна канара, камък свещен, представи олтара Сионов, където се правеха два пъти в годината благодарствени хвали в изпълнение на изливане от свещеническа и първосвещеническа ръка ухание от цветя, а най-вече в скончание на дните на Съда приносите бяха изключително от роза.
dobrodan написа:
утрепания ви господ?
А мен питал ли ме е, искам ли - не искам ли?
Като се научи да пита, тогава.
Светите камъни от бъбреците на пророчицата ви не са ми интересни. Много сте назад с матриала, ама много. Нали знаеш какво имам предвид?

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blagovesteliseev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 228621
Постинги: 68
Коментари: 208
Гласове: 1787
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031