Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07 12:41 - КОМУНИЗМЪТ СЕ ЗАВРЪЩА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

„КОМУНИЗМЪТ СЕ ЗАВРЪЩА, СПЕТЕ  СПОКОЙНО ДЕЦА!”

     /Актуализиран текст от една песен, популярна от зимата на 1989/90 г./

 

    Някои може би си спомнят за т. н. „Депесарски шут” на  Доган, чрез който той свали праветелството на СДС начело с Филип Димитров. Какво се оказа тогава – всичките депутати на Догана бяха сътрудници, офицери или доносници на ДС. Сегашната задача на този изрод, изваден от състоянието на спяща клетка и наактивиран от Кремъл да разцепи ДПС за да навреди на възможностите да се състави непРезидентско правителство на страната ни е причина да се спра на тази личност. Доста съм слушал за него при пътуванията ми по Източни Родори, където преобладаващият етнос е турски.  Връзката между двата национални предателя, агенти на чужда държава - Ахмед Доган и Румен Радев - е очевидна. Само най-големите ахмаци, но също зависимите и имащите интерес България да излезе от ЕС и НАТО  не могат да забележат този факт.   

       Аз съм близък с турците и помаците в Бълария, защото ги уважавам за тяхното трудолюбие. При много трудни природни условия благодарение на труда си, помаците произвеждат      храни, които реализират на пазара и това се превърна в техен поминък. В полупустинните региони на Източни Родопи пък турците при ужасна жега и безводие, в крайна бедност, се трудят от сутрин до вечер, за да си осигурат единствено прехраната. Такива хора уважавам аз, на тях карам с колата си армагани, защото те от всичко имат нужда – дрехи, домакински потреби, ел. уреди и др. Знам от къде ги връхлетя беднотията – бягството на младите турци от Българя през 1989 г. и оставането тук на техните родители, които по изоставените къменни къщи гаснат като свещици. Затова според възможностите си им помагам. Знам и безводните им села и при случай съм откарвал от извор да селата им по десетина и повече 10 л. бутилки с вода. Това също е помощ, по силите ми е, ползвам курса да свърша нещо полезно да изоставените от страната хора в нужда. Когато ги срещна на път, защото не всички имат пари за автобус, ги каня в колата си ако са в в моята посока.

   Тези хора имат претенции към държавата само за едно, да им направи пътища. Пътищата са нещо много скъпо, както влака, те сами не могат. А без   пътища те са загубени. Това се правеше от правителството на Борисов с пари от кохезионните фондове на ЕС. Поради кражби, констатирани от служебните министри на чували с пачки евро и на кюлчета от тези пътища, министрите /б. м. боклуците/ на Радев от служебните му правителства спряха тези строежи. Цитирам три огромни региона в Родопие, които боклуците на Радев оставиха без пътища – Селча, което принуда голяма част от тях да се заселят в Баския, където гледат животни, Цветино, което е голям проблем за поминъка на хората там и Елешница, който след закриването на урановите мини се обезлюди почти напълно. Ако имаше пътища в тези три големи пегиона, щеше да бъде съвсем различно, щяха да се конкурират с помаците по Велийца. Всичко останало освен пътища, тези работливи хора си правят сами със собствен труд и пари от самите тях. Включително и водоснабдяването на населените места.

   А сега за Догана, какво съм чувал за него при моите пътувания по Източните Родопи. Твърдя, че никой в България не познава толкова римски пътища и тракийски светилища,  колкото аз. Много години пътувам натам, от около 1965 г.

 

   Доганът е разработван за агент на КГБ, който да бъде внедрен от позицията на дисиднет от България на „работа” в Турция. За целта му е било необхдимо алиби и поради тези причини той е воден три години за затворник, осъден за противодъргавна дейност в пазарджишкия затвор. Бил ли е там наистина или само за да го показват при поещение на видни державники, това знаят само той и затворническата управа.

   Майката на Доган е кримска татарка. Този етнос е с българска кръв, но езикът им и вярата им са отнети по времето на завладяването им Османската империя и са подменени с турски език и ислям. Нещо подобно е сторено с хората в Латинска Америка някога. Крим винаги е бил много проветриво място, особено след ВСВ, когато Сталин отново ги завладява с напредването на войските му на запад, а те са си основали самостоятелна Кримска татарска държава докато там са били гермаските войски. Кримските татари са разселени по целия СССР, но в региони, където да умрат от студ. По това време майката на Доган по неизветни причини се озовава в България и забременява от един циганин. Вероятно и тя си е правила разни сметки за да не бъде изпратена в Сибир да умре.  Тя получава българско гражданство, защото е бременна, а циганинът изчезва. Доган е отгледан само от майка си. Така Доган се явява джуревец, смес между българка и циганин, нямащ нищо общо с турците, но майчиният му език е турски и така той се оказва сред турската общност в училище и после като голям. Само да го погледне някой и си казва. Егати циганина! А как турците гледант на циганите /ченгенетата/, всеки знае. Няма турско или помашко село с циганска махала в него.

 

    Заради качествата, които Доган притежава – подлец, гадняр и неверник, той бива забелязан от агентите на Службите и привлечен да работи за тях като доносник. Това става около 1972 г., когато той е на 18 години. Явно се е представял добре, защо израства в йерархията на ДС и е внедрен като доносник и агент провокатор по времето на възродителния процес. Агентурният му псевдоним е Сава. Работи съвместно с агент Павел / Лютиф Местан/. Забравих името на Анала, /Юнал Лютиф/ и още много като тях, спомням си обаче името на офицера от ДС, който им е поставял задачите и те са се отчитали пред него, някакав си Палчев, фактор в ДС и същевременно на високи постове в ДПС, за да ги следи.  Неграмотният Анал е изпратен за Евродепутат по-късно, награда за дейността му, ообразованият Лютви Местан пък е станал притежател на много пари  така ттвърдят земляците му -  които той е вложил в недвижими имоти по родното му село Чорбаджийско и Момчилград. Битов инцидент обаче, – при катастрофа уби бебе – и конфликт с неграмотня д/р Ахмед Доган го изхъври от политиката. От етничедките турци той бе най—образованият, а жена му, Шериф, бе най-красивата и образована туркиня в България.

   Доганът, джуревецът, като най-хитър от всичките рЕзани ченгета, оглави инженерингова проработка на ДС, която бе наречена Движение за права и свободи. Мисля, че това се случи през 1994 г. като идеята е била на Луканката. Тази проралотка бе наречена партия, като задачите й са били бидейки сред мюсюлманите, да бъде и  политическа партия, порзвана от задкулисието. Зад паравана на защитници на пострадалатите отвъзродителния процес, тя се ползваше за насочвне на политическите прпоцеси в страната според интересите на задкулисието, служителите на бившата ДС. И отлично вършеше тази работа. Доган наричаше ДПС езичето на везната. Хората обаче – мюсюлманите - ги знаят, че са мошеници и казат за тях:

-       С тия /имат предвид активниките на Догана по насеелените места/ ние нямаме нищо общо!

    И млъкват. Други обаче казват какви кражби и присвоявания са извръшвали местите управници по населените места. Крали са и от помощите на ЕС за пътища, купували са земи покрай бъдещи пътища и магистрали по 3 стотинки/кв.м., строили са си дворци. Освен това в регионите с турци има мутри, също турци, а в регионите с помаци – феодали. Те са недосегаеми. Според мен е било предвидено да ги има от тогавашния инженерингов осеменител, Луканката. Днес партии по тертипа на Луканката пръква Радев в президетството, с които да спъва пътя на България към ЕС.

   Счита се, че Доганът е работил накога за КГБ и ДС, сега за ФСБ. Интересува се от енергийите проекти, което издава връзките му с руската енергийна мафия. Подариха му ТЕЦ Варна, от който като студен резерв той печели милиони. Силозите с каменни въглища той напълни с въглища от Д/онецката/ НР, което говори за връзката му с руската мафия. Ще разработва и водородни източници на чиста енергия. За връзката му с нашата мафия говори сумата, която той получи за да укаже място за построяването на яз. Цанков камък. Нагушиха го с 1, 5 млн лв. от МЕ/нергетиката/. После го съдиха, съдът го оправда, остана му обаче прозвището Хидроинженера. Защо не избраха мен да ми дадат тази сума. Първо съм дипломиран енергетик, второ съм добре запознат с долината на р. Въча и трето съм по-умен и по-интелигентен от агент Сава.

    Доганът винаги е бил ползван от ФСБ за додонсник и агент-провокатор. Турците в България се опитаха да го сплашат, но не можаха. Един от критиците му, Емин, се самоуби Вероятно хората на Догана са го убили, ако не и той самият. Опитаха се да изплашат Догана с газов пистолет, получи се. Той се укри в сарая си в Росенец, вероятно подарък от Кремъл затова, което върши в България и се провъзгласи за почетен председател на ДПС. И ето че сега той бе наактинирван по казус от Кремъл. Развалиха му кефа в армагана му, сараят с двореца, кей и плаж. Такъв за същата дейност до Варна има Копейкин, да видим къде ще бъде подаръкът на Радев от Кемъл.

   Какво работи Доганът, кой е покровителят му и поставяч на задамите му, що търси он до пристанище Росенец, където разтоварват танкерите за Лукойл, законен ли е сараят му и др. от това не се интересува никаква власт у нас,  местна или държавна. Трябва да има нещо, мисля си. И предполагам какво. Изпълнение на прикази от Кремъл, каквото те спускат и на Радев, в случая прикази до всички депутати на ДПС да гласуваат против правителство ГЕРБ/ДПС. Дали това бе негова спонтанна идея или дойде от североизток,  преминавайки през отдела на ФСБ в България, президентството, аз имам становище. Защото в пРезидентството също се правеше нещо против възможността да се състави непРезидентово правителство и затова бе  пръкнатата последната ингенерингова пРезидентовата партия Величие. която да промени възмжните конфигураци в Парламента. И помогна на харвардниките, друти офицери за специални поръччки на Путин и Радев. И ни отпратиха на избори през есента. За да се случи това роля имаше и я изигра и доктор Ахмед Доган, рожба не на простащината, а на службите.

   Да напомня и още нещо:

   Харвардниките, дечинки на службите, турнаха за кмет също потомък на службите, Терзиоглу, защото бил много умен и предприемчив, а самите служби с агентите си в БПЦ ни турнаха за патриарх също син на сужители на ДС след фалшива тревога за опастността приближеният на Кремъл дядо Николяй да стане патриарх.

    И така изотзад въздигнат бе дядо Даниил, с политическите си послания като ведински митрополит, същите, като тези на Радев...

   Лицата / не задниците, лицата!/, които съм включил в постинга си поздравявам с една песен, за която се надявам, че им ареши.


Гласувай:
3Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12708876
Постинги: 4648
Коментари: 10907
Гласове: 18548
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031