Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06 14:25 - ЕДНИ ГЕННО СБЪРКАНИ ДАМИ......
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 223 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.06 14:29


 ПРИКРЕПНИЧКИТЕ КЪМ ПП-тата – АКТИВНИЦИ НА ПРОРАБОТКАТА НА ГЕНЕРАЛА ОТ ФСБ, РЕШЕТНИКОВ

 

    Тази проработка, осъществявана чрез пРезидентството ни, където бе внедрен националния предател Радев, има за цел създаване чрез инженерингови проекти на кухи партии и на партии-откровени идиоти, които с популизма си да бъдат припознати от простащината в страната ни, да влезат в парламента и от там да извършват законно противодържавна дейност. Давам пример с партия Възрждане.

   На  гребена на вълната на трифоноворадевата простащина се появиха доста такива партии, които вече надвишават като депутатски кресла  тези на системните такива. Тези партии са призвани от Кремъл да насаждат недоверие в простащината за целесеъобразността да има в България демокрация, свобода на инициативите, път към страните от Европа, където сме и ние и предлагат алтернатива – здрава ръка и диктатура, каквато има в Русия. Това е част от хибридната война на Путин срещу цивилизования свят, която той води срещу нашата страна от институцията пРезидентство.

    Когато това съотношение за демокрацията и за диктатурата стане още по-убедително в полза на приматите, тогава ще може да се извърши и законова промяна на стратегическия курс на страната ни - да излезем от ЕС и НАТО и да се присъединим към ОНД или дори само към Голямата страна, където живеят най-щастлилвите хора на света според хибридната пропаганда на Путин. Това е линията на националниа предател Радев, която той следва и постигна големи успехи  до сега - насаждане на противпоставяне и омраза между хората в обществото, които той раздели на сити и гладни, загатвайки, че виновни за бедността на нежелаещите да работят и не търсещи работа гладни, виовни са ситите, които са ги ограбили. Голям успех за дестабилизирането на страната Радев има като резултат от замерването на висши институции с компромати, /може би по-точно е да кажа фекалии/,  сривайки доверието на хората в тях и причинявайки междуинституционно противопоставяне.

     Напомням, че пРезидентът при първия си мандат бе избран от позицията му на обединител на нацията и натовски генерал, а при втория – от простащината.

   Това е само част от дейността на нашия пРезидент, според мен национален предател в полза на Путин и срещу ориентацията ни към културните страни в Европа.

    Пръкната чрез генно инженерство е напр. партия ИТН, която се бори за президентска република, също така Възраждане - по същество партия на Путин в Парламента,  бореща се за съхранение на българския лев, пак спусната от Кремъл линия на косвена съпротива срещу ЕС.. Новопредставена пред Парламента бе и нова партия, Вличие, с главен играч един постоянен коментататор от Евроком, но и с неясни доходи в огромни размери.  За пРезидента работи и една доста стара партия, , БСП. Към тези партии прибавям и два офицера за специални поръчки на Радев, Вольгин и Йончева, които той изпраща да работят срещу ЕС в самия Европарламент. Да допълня нещо, говорим Радев, понимаем Путина. Тези двама евродепутати  ненавиждаг ЕС, защо ли отиват да работят там. Изказах моето предположение.

    Но има и една друга партия, ПП-тата. Те също са продукт на на генното инженерство на пРезидента - институцията, която Радев превърна в отдел на ФСБ. Съвсем близо до ума е, че щом те са продукт на пРезидентството, оглавяващо бившите десеслужители, те са проучени фундаментально от тях за да отговарят на качествата, необходими да бъдат манипулирани.   Но не са само ПП-тата са инженерингови ппоекти на национарния ни предател, има още доста такива партии под чертата от 4% за влизане в Парламента и много други над 1% за да получават дотации от държавата и да работят за Радев, който по същество руши страната ни защото е член на ЕС, считан от Путин за негов враг. за вой враг. Тези кухи партии или откровени партии идиоти без платформи и неясен спонсор са платформата, от която Радев иска да подскокне и като пръкне партия „3 март” и с помощта на тяхната простащинна да спечели парламентарни избори. След които връщането ни на правилното ни място, ОНД, е сигурно.

    Каксе появиха ПП-тата? Протестирали те под позорите на МС но така чевръсто, че Радев забелязал двама от тях, Кирчо и Лена. И направи от Кирчо министър-председател, а той Лена - шеф на канцеларията му с 14000 лв. заплата. После уж  се скараха пРезидента и ПП-тата, което по същество бе заподметнат към простащината фалос.  Кирчо изгонил 70 руски дипломати шпиони. Истината е, че Пунин съкрати разходите си за руското посолство у нас, защото води война срещу целия цивилизован свят и мву трабват средства,  „обвинявайки” страната ни. Това бе уйдурма, необходима за утвърждаване на ПП-тата така, както вяррата на Сталин в Берия, слред като Берия във влака на Сталин организира покушение рещу него и го „спасява” като застреля офицера на НКВД, изпратен да убие Сталин.

    И едно  сравнение. Слави сречели изборите и каза, че ще бъде в Парламента опозиция!?!?!?!?!??. ПП-тата сега твърдят че в проеврепейското правителство, което ще се наложи вероятно, те ще са конструктивна проевропейска опозиция. Ела ме ритни, фалосов пенис, нещо такова. Тези техни неправещи смисъл изявления само показват, че котилото им е едно и също, а именно пРезидентстото. Моето мнение за ПП-тата е, че те са мошеници, синове на бвши резиденти от службите, с агентурен псевдоним „Шарлатаните”. ПП-тата набутаха и скопеният от към идеи и възможности да управлява София кмет-инфантильник, но  пък потомък на няколоко бивши десеслужители. А он – предприемач. Улици планира...

   Кои партии пострадаха от съешването си с ПП? На първо място, това е ДБ, която бе доста невзрачна и с доста объркан еректорат, предимно жени, образовани, но тотално сбъркани, недоклатени или въобще непоклащвани, невградими в реалния живот. Те са толкова умни, че освен туй, дето е за проникване в тЕх, не можеш нищо, дори акъл да им дадеш. Неприспособимостта им да бъдат пърлнокръвни хора, жени, ги тласка към тези категория нещастници, които стават все повече. Една такава, наша певица, стана активница на ДБ, сега - повторна жертва на ПП-тата. Нямайки избор, допусна да я употребят повторно по телевизията да говори простащини, химнословещи ПП, което ще довърши на 100% кариерата й. Веднаж, някой отдал част от организЪмите си на за ползване, за него обратен път няма.

   В една карикатура ще покажа какво се получи от съешването на ДБ с БСП.

   Прикрепниците към ПП - техният твърд еректорат, се състои предимно от меки съставлямащи, жени, още по-сбъркани от тези на ДБ. Уподобявам ги на екстракт от тях, още по-зле в интелектуално отношение и със сгрешена позиция за собственото им аз. Нямайки мъж, деца, но пък с някаква покриваща изискванията им за интелектност работа, която им дава самочувстние, напр. социолог или политолог, те търсят  поле за изява, защо и те са хора, с празно място в сърцета и за голямо тяхно съжаление го намират в полето на политиката. Там опитват те да се реализират, вместо в естествеото им Божие употребление да станат майки, да дарят живот. Сбъркани хора, сбъркана ориентация. Понеже съм много толерантен, не наричам тези обекти простачки, а нещастици, не различаващи сик от пармак. Вместо това, за което са получили дар Божий, животът, по времето на който да се изявят като хора, ге го не разбират и са превъртЕли абсолютно. Дано по-заможните от тях, с възможност да си купят американски сексуален комбайн, намират утеха с помощта на тази скъпа, съвременна смартмашина, умна като високоточните ракети на Путин.

   Ще звърша с един събираателен образ на една социоложка, която сондира общественото мнение по телрефон. Тя на 65 стана професор, а произходът и е от региона на Годеч. Според мен е девствена. При една среща между нас аз – за да се заям с нея – я попитах, как е с мъжете. Та се разплака, извади кърпичка, не очаквах такава реакция. И каза нещо, което от професорски език ще преведа на западнобългарски, от родният й край:

-       Да се намери нЕкой един пръст у гъзо да ми турне, и на

туй че съм доволна! Ама нема........

Този образ за мен е събирателният за всичките

пепеподкрепнички. На них може нещо друго да им се вкара, но не и акъл, защото обемът в главите им за това сиво мастно вещество е твърде малко, за да проумеят и намерят своето място в света. И как ще стане това, след като в резултат на обажадания по телефон можеш да станеш професор.

   С това си решение прикрепничките към ПП-тата се явяват утвердительници на линията на Путин у нас, част от хибридното му войнство и подкрепники на агресията му в Украина, която се превърна във война срещу човешката цивилизация. При това ез да осъзнават този факт, защото са жертви на заблудите, които се разсяват чрез социалните мрежи, нетовият фронт на путиновите гибридни офицери и българските им платени тролове.

    Обръщам внимание върху един факт – путиновите опорки са предназначени за манипулиране на простащината, докосвайки я по-най-чувственото им място, а те явно докосват сърцата и мислите на част от интелектничктите ни, в случая подддержниците на ПП. Май-границата между едните,  /простащината/ и другите,  /интелектничките на ПП/ е много тънка. Едните – на 180 градуса в дясно срещу нормалното, другите – на 180 градуса в ляво срещу нормалното и резултатът – и интелектничиктите и простащината в една посока, диаметралилно портивоположна на желаната от нормалните хора, извървяващи с разум и достоинство земния се път.                            image
                          
                                                           Отецът,

              image
                                                       и  дечинките му.

                      image

                        Символверуйото за избор на партийни активники,

image


                        image

                                    Да съхраним българския лев!

image

                     Първото нагазване на ДП. Сегашното е още по-дълбоко.....
Гласувай:
4Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12708876
Постинги: 4648
Коментари: 10907
Гласове: 18548
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031