Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06 16:16 - ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ ЛИ ПРОСТАЩИНАТА И ТЕРОРИЗМЪТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ В САЩ, ЕС И БЪЛГАРИЯ В РАЗРУШИТЕЛНА СИЛА СРЕЩУ ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 158 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.06 16:18


 

   С посвещение на блогъра Крумбелосвет, от когото аз се уча и благодарение на когото успях да напиша туй нещо:

ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ ЛИ ПРОСТАЩИНАТА И ТЕРОРИЗМЪТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ В САЩ, ЕС И БЪЛГАРИЯ В РАЗРУШИТЕЛНА СИЛА СРЕЩУ ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ?

     Тероризмът стана определящ вече не само за организации, признати като терористични, напр. Хамас, но и за цели държави. Давам за пример Хамас, която държи към 2, 5 милиона палестинци за заложници и стотина евреи и Путин, който държи към 40 млн. заложници в Украина. Към тези изроди принадлежи и Иран, който има тереростични клетки и милиции в доста страни, напр. Швеция. Иран чрез тероризъм предизвика напрежения в няколоко региона на света. За пример давам терористичната организация Хамас, наактивирана от Путин чрез Иран, за да отвлече вниманието и ресурси от войната му срещу Украина. Без Иран това не би било възможно. Отново Иран е причината за терористичните изяви на Хисбула срещу Израел, които разширяват воененния конфлрикт там. Голам принос има Иран и за войните в Ирак и Сирия, бомба с цъкащ часовник сега е и Ливан. Проирански терорости са техните проксита от Йемен, които теророзират корабоплаването в Червено море.

    Друга терористична държава е Русия, начело с осъден от Международния съд военнопрестъпник, Путин. Войната, която Русия води срещу Украина е тероростична, защото се прилагат ракетен, дронов и др. видове тероризъм срещу украинската инфраструктура, енергетика, жилищни комплекси, културни институции, училища, болници. Културните хора не могат да възприемат този терор, простащината обаче, оглавявана в страни от недоправени като Орбан или Радев, счита този тероризъм на Русия за свещена война срещу фашистката чума.

   Друг вид тероризъм, хибриден, упражнява Северна Корея над Южна Корея и над Япония, според Ким Чеен Ун, техните смъртни врагове.Там няма /поне за сега/ ракетен тероризъм, но има ежечасни заплахи, че КНДР ще нанесе ядрен удар върху Южна Корея и Япония. В Япония не гледат сериозно на тези запрахи, но в Южна Корея хората са много притеснени. Това оказва влияние върху психиката и делата им, разбира се отрицателно, това е и причината част от тях да емигрират в САЩ. Този непрестанен кибертормоз на Севера над Юга продлъжава вече 70 години.

   Спомням си една моя среща с партизанин от отряда на Славчо Трънски преди около 50 години. Партизанинът след слизането от Балкана отива доброволец в Унгария, където е ранен много тежко в едната си ръка, осакатена 90 %. Поради това той се бе записал да учи история и бе образован човек. Прекрасно се държеше и с жена си, която бе болна и той я бе довел на курорт в Рилския манастир за няколко дни.

   Пълно бе с ге/де/рманци, които той ненавиждаше, за гдето го бяха осакатили. Наричаше ги ди фашистен. Какво каза обаче за ВСВ е интересно. Той каза, започне ли някъде война в нея ще победят по-простите. И даваше пример с органицацията на руските войски. Напред са били войниците, а зад тях – заградителните отряди, имащи задължението да застрелват отстъпващи от фронта войници и такива, изгубили личното си оръжие. Половината от жертвите в тази война, каза той са били застпреляни от заградителните отряди. Възможно ли е да има загадителни отряда напр. при германците или американците, на които това и през ума няма да мине. Затова по-простите спечелиха войната, заключи той.

     Сега простащината отново идва на дневен ред не само у нас, сътворена от Трифонов и Радев, но и в Европа, сътворена от агентите на Путин в различните страни, цитирам партията Алтернатива за Германия и дори в самия Европарламент. Простащината в Европарламента е и законна, цитирам агента на Путин, Орбан, който има за задача да руши ЕС от вътре. Не е само той, такъв е и Радев, но той за сега той няма поле за изява по законен ред, а само задкулисно. Последната му проява според мен е гласуването в ООН за Сребреница.

    За жалост, простащината става сила и в САЩ. Там тя бе отприщена от човека на Путин, Тръмп, за когото никой не вярваше, че ще спечели изборите срещу образованата Хилари Клитнън. Въпреки многото повече гласове за Клинтън, поради хакерските атаки на Русия в щатите с най-голяма електорална тежест, изборите спечели Тръмп. На следващите избори руска хакерска намеса не бе възможна, Тръмп загуби изборите. Тръмп – това е изборът на простащината в САЩ по същия начин, както Радев е изборът на простащината у нас. Докато Тръмп бе президент, той отприщи простащината в Америка, назначи върховни съдии негови хора, които на няколко  пъти му „услужиха” , но да го отърват от делата му за измами и престъпления няма как да стане. Колкото и назад в интелектуално отношение да са американците, те все още имат съдебни институции, които за сега остават независими. Давам пример с 12-те съдебни заседатели, която бяха единодушни при осъждането на Тръмп за плащането на проститутката с партийни пари. Ако един от тях не бе съгласен, присъдата нямаше  да мине.

   В ЕС също има европростаци, които са финансово мотивирани от руските служби да рушат ЕС от вътре. Давам пример с диспут, в който участваха Тафров и Вольгин. Тафров попита Вольгин, сред като толкова много мрази ЕС какво ще прави в ЕП. Отговорът бе съкрушителен – ще се бори за промяна на структурата в ЕС,  да се превърне тя от диктатура в

ОРГАНИЗАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ ДЪРЖАВИ!?!?!?!?!?

    Изборите у нас също са дълбоко манипулирани от руските служби, като остта, около която се върти тази манипулация е президентството, превърнато от Радев в отдел на ФСБ в България. Голяма част от партиите, които сега се регистрираха са чисто прорадевски и това е подготовка за обединяването им след като той завърши мандата си и се кандидатира на избори, разчитайки на успех на тях както Царо и Боко преди него. Аз съм убеден, че простащината ще го подкрепи, защото той се явява неин простакисимус. Според мен той е водил разговор с Вучич за промяна на позицията ни за Сребреница, където бяха застреляни от сръбските комунисти над 8000 момчета между 12 и 16 години, за да не станат след няколко години войници, воюващи срещу просташка Сърбия. Вучич е президент, Радев е президент, на едно ниво са, и нещо друго: Радев не се съгласи Митов да стане външен министър, а поиска Главчев да заема тази длъжност по чл. 64. Явно Радев е имал предвид нещо. Като това, което се случи сега или при друг подобен казус - да се вземе страната на простащината, в случая на Путин и Вучич и да се демострира нелоялност към ЕС. Още по-точно казано, да се руши ЕС чрез една страна вътре в него. Пръв деятельник-отличник в тази категория е етническият циганин Орбан.

   Простащината при тези избори у нас е видна от тези, които са фюрери на новите партии. Като ги слушам преди да сменя канала си мисля, че  в партията им са вероятно същите като тях, но и че едва ли в партиите им има на тяхното просташко ниво.

   От трите избори, които са пред нас, най-важният е този в САЩ. Той може да отприщи докрай тероризма и простащината по света и то по много фин начин: Америка да излезе с позиция, че какво става в Евпора и в част от  Изтока не я интересува, защото тя има вътрешни проблеми, напр. незаконната миграция и че срещу нея се издига нова сила, Китай, която за тях е по-важна от тази на Русия. Ако това стане терорзимът не само ще избуее, той ще разцъфне и ще даде горчиви плодове, които ще яде целият свят. Успоредно с тероризма тръгват и просташикте теории, обясняващи неговата необходимост и доказвайки, че това е пътят, за който сувурените по света лелеят, защото свободата е робство, мирът е нойна. Путин ще нападне държави от НАТО, защото има ядрени опъжия, Турция ще тресне Гърция, защото иима териториални претенции, Изтокът с център Иран ще пламне. А на Европа Путин ще случи същото, което Ким Чен Ун случва на Р Корея – заплахи, че ще ги тресне с ядрени оръжия. Ще се установи жестоко напрежение, а както е известно то води до психическо разстройство на хората, присъщо на голяма част от хората в Южна Корея. Нещо като нова желязна завеса.

   Това напрежение го има и у нас, докара го простакисимуса Радев. Той раздели хората на две категории, на сити и на гладни и насъска простащината срещу хората, които се трудят, плащат данъци, разкриват работни места, размножават се. А простащината, която не работи и не търси работа, дечинките на Трифоно и на Радев, по статистика вече надхвърля един милион младежи, като по-подходящото наименование за тях е  пълни паразити, от които нищо не става. Простащината в страната ни я докара до там, половин България днес да е обезлюдена и хората да се преселват в претъпканите вече градове, повече от половината младежи в страната ни да не работят, а да разчитат на далавери и на  пенсиите на престарелите си родители.

    При настоящите избори простащината ще гласува според мен срещу цивилизования избор на България, за хората на пРезидента ни, подкрепящи излизането ни от НАТО и ЕС, в  подкрепа на Путин. За да стане така, както иска Путин – една страна, където е възможно, напр. нашата, да започне да се руши от вътре като резултат от противопоставянето на хората и така да се стигне до отслабване на ЕС, който хората на Путин в Европарламента искат да превърнат от диктатура на една негова страна, в организация на независимите държави.

 „Ела ме рИтни!”, такава поговорка съм чувал в любимата ми Западна България.

   Имайки предвид положението, което описах, а също и никаквата роля на интелигенцията ни, които окачествявам /по думите на Ленин/ като реакционна маса, нищо добро не очаквам и за трите избора, които предстоят. Интелигенцията ни в този труден /и за света/ момент ми наподобява на една много дребна въшка, на която само една част организЪма й е извън мястото, където тя се е впила за да се храни....

image

          Томографска снимка на един белосветнат с твърд предмет по главата...
Гласувай:
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12610116
Постинги: 4627
Коментари: 10888
Гласове: 18506
Архив
Календар
«  Юни, 2024  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930