Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2023 14:15 - СЛЕД ОПРОСТАЧВАНЕТО ИДВА РЕДА НА ОБЕЗЧОВЕЧАВАНЕТО
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 741 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 14.09.2023 14:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           СЛЕД ОПРОСТАЧВАНЕТО ИДВА РЕДА НА ОБЕЗЧОВЕЧАВАНЕТО !

 

   Опростачването – това е първият стадий за промяна на недоправените, след преминаването през който те навлизат във втория, по-висш, обезчовечаването. Не всички, а само нЕкои от тях, тотално недоправените, се справят успешно и него. Знаме и недостижим в нисшия стадий на този двустепенен процес в страната ни стана щоуменът Светослав Трифонов. В продължение на четвърт век, той успя да чалгизира цяло поколение, после слезе от сцената и сега бере плодовете на своя труд в БТВ. Чалга е турска дума и означава музика, но това понятие по времета на мутризирването на страната ни придоби нов смисъл, стана символ на простащината. Уточнявам, че в страната ни бе утвърдена агресивната простащина, доста различна от тази, която се разпространи в богатите държави. Ще цитирам само една чуждестранна простащина, тръмповата, защото тя е най-заразна за света. Ще пиша постинг на тази тема, защото я обсъждахме с мой приятел от областта на музиката, българин, професор културолог, преподавател в САЩ.

   Това налагане у нас на простащината като норма в живота на хората се извършваше организирано, планирано и в строг ред. То протича по подобен начин и в други страни от бившия /соц/лагер, нЕкои и настоящи, от която цитирам само една, Сърбия.  Това не значи, че в богатите страни, където важи принципа „Сит търбух за наука глух”, този процес не вървеше успоредно с нашия. Опростачването на хората се оказа процес, който засяга едва ли не всички страни в някаква степен, защото днес светът е свързан чрез глобалната мрежа. В богатите страни то протиича обаче по друг начин, всеки си се опростачва сам. И опростачените в богатите страни са различни, не така агресивни като нашите, неоргонизирани са, докато при нас това бе един планиран от Службите процес, който бе проведен успешно. Провилите този ппоцес сега са на инструментите за управление на страната.

   Опростачването важи за двата пола. За мен е абсолютно неразбираемо как доста жени допуснаха така да ги наманипулират с простащина, та да излезат от пътя на естественото си Божие употребление на Земята и да замязат на спътник, останал без електрозахранване. Всяка женна иска да се възпроизведе, да стане майка, да има семейство, да бъде обичана. За паразените от опростачването обаче това не прави смисъл. Така част от жените, вместо да бъдат уважавани и обичани от мъжете си се превърнаха в менте без ценности, между тях политпроститутки - пълен боклук, защото станаха  жертва на простащината, чиито вирус са допуснали в организЪма си  и от който спасение няма.

   Ще уточня, че в рода ми имам само лели, блатовчедки, сестра, две дъщери, заобиколен съм с жени и съм свикнал с тази среда. Радвам се, че е така. Този кръг съзнателно съм разширил с още „обекти”, съвсем различни една от друга, между които няма нито едно менте.

   Простащината е низшият стадий, уточних и централната ни фитура в него. Тази нова класа, да я нарека така, избра Радев за президент, ама и той им се отплати богато. В кариерата си той квалифицира прослойката Простащина като гладни и я настрои срещу хората, които работят, създават работни места и се размножават, за разлика от простащината, която нищо не прави, като разчита на далавери и бързи печалби. Напр. от протести или контрапротести, заплатени от Черепа, от Мутрохванова, няма знаечие от кого. Когато няма такива спонсори, простащината разчита на пенсиите на родителите си. Приемайки тезата на Радев, че ситите са виновни да има гладни, простащината бе наактивирана срещу свестните хора в страната, което стана основа на разделението на нацията, желана от президентството / б. м. отдела на ФСБ/ в България.

   С коментариите си напр. за войната в Украина и оправдаването на „СВО” на Путин в тази страна, Радев - по същество изрод, не можещ да различи доброто от злото или пък троянски кон на Путин в България -  постави основата на промяната на простащината в безчовечники. Тези изроди, както и той сАмият, се радват напр. на ракетния терор на Путин срещу Украина, който за тях е освобождение на страната от укронацизЪма. Най-чудното е, че между тези изроди има и жени.

    Сегаще  се спра на една такава нетова изявявачка, висваща в нета просташки статии срещу заплащане. Та е опростачена до мозъка на костите, последовательница е на Путин, което означава и на Радев. Не цитирам Кури, Тошко Африкански и Копейкин. Каква е радостта в живота на тази заразена с простащина и после обезчовечена жена – найновите оръжия на Путин, с които той може да избие половината от хората на земята или всичките,  ако го ядосат много.  Какви ВКС имал, какви ракети изстрелвали самолетите му, какви дронове за нальоти на вражески обекти имал от космоса, от въздуха, от земята, от океаните, от полюсите, с които межел да унищожи всички негови врагове на земята. Та за хиперракетите му ли не писа, за подводниците му, въоръжени с ядрени ракети, радвайки се, че само една ракета от подводница можела да унищожи всички електроцентрали на Англия, като на подводницата оставали още 93 или че още по нова ракета можела за 6 минути от Русия да долитне до Лондон и да го унищожи. А новата ракета „Змиевец”, която сега навлизала на въоръжение, на всички самолетоносачи на империалистите можела мамето им да поебне.

   Тази дама е на 75 години. Ако бе нормална, щеше да се радва на внуците си, щеше да се възмути когато уголовниките /затворниците с доживотни присъди/ на Путин под командването на Пригожин стреляха по украинските семейства, избивайки и децата им или ако те оставаха живи и неосакатени ги депортираха в Русия. За нея това е радост, защото в теророзима на Путин срещу една страна тя вижда нейното освобождение от кафяявата чума. При такъв процес няма как де не пострадат и други, знае тя, напомням за Милошевич и хилядите застреляни младенци от Босна в селата Жепа и Сребреница.. Не жена, а изрод е това, според мен, а нейният духовен отец без всякаково съмнение за мен е Радев. Не само тази нещастница е негова жертва. Той е човек, вреден за страната в един план, който виждат малцина и който ще се прояви по-късно, когато обезчовечените от него станат сила, каквото сега е простащината на Трифонов, която го избра за президент.  Невежеството /б. м. простащината/ е сила, бе казал Оруел. Всички разбираме сега, че той е бил прав, предвиждайки какви последствия ще настъпят след 1948 г, та и от 1984 до гега.

   В подкрепа на тезата ми, че обезчовечените набират мощ изтъквам един факт – тази обезчовечена жена вместо презрение от останалите участники в социалните мрежи, има съратници, сподвижники. Те не винаги са платени тролове или т. н. полезни идиоти, а истински нейни подкрепники и поддержники, защото и те са заразени със същия вирус, да го нарека Бледата маркспутинскорадева спирохета.

  

   Ще поместя няколко снимки, които допълват мислите ми и показват уродстото, до което обезчовечаването на хората от такива като президентта ни е достигнало. Някой може и да се покърти от видяното, за обезчовечените от Радев обаче мисля, това ще е празник за очите и душите им.

   И на финала пак за опростачването и обезчовечаването, но в по-глобален план:

   Войната на Путин по същество се явява война срещу човешката цивилизация. Светът се бори срещу него и ще го отхвърли. Ако всичко върви нормално, той ще се изправи на съд за военните си престъпления.

   В България същата роля – война срещу свестните хора – поведе Радев. Путин е пътник, но у нас поне социологическите сондажи показват, че Радев, подобно на Тръмп с десетките обвинения срещу остава най-популярната политическа личност за простащината в САЩ. Радев има и влияние в парламента – БСП, Възраждани, ИТН, независимият от никого Руди Гела. Вместо уволнение на президента, стана обратното, неговият вирус навлезе в парламента. Затова и много от решенията са неработещи. Знаем  защо:

    Защото там има президентови хора, на интелектуално ниво неразличаващи сик от пармак. Но турнати Задкулисието да им поръчва закони...

               image 

                       Един от кандидатите за ЧВК на Пригогжин, троен убиец.

image                                        image


                      imageimage

    Селянчето, на 6 години, разхождано с количка от майка му. То е изкормено от ракета на Путин, до него е откъснатият крак на майка му...

imageimage

       Майкята и дъщерята без крака, момченцето ги гледа. Страничен ефект при освобождаването на Украина от кафявата чума.

                            image

     Убитите от ракета на Путин 14 годишни близначки в редсторанта на Краматорск.

image                                 image


                         
                          image                        imageimage

               Маметовичепоебнем !!!!!!!!!!!!!!  Насичките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Гласувай:
41. vacsine - Вие май визирате най глупавото с...
14.09.2023 15:41
Вие май визирате най глупавото същество във Вселената - буля Радка.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Обектът е засекретен с тройна защита срещу кибератаки.
14.09.2023 15:55
vacsine написа:
Вие май визирате най глупавото същество във Вселената - буля Радка.


.
цитирай
3. gardener - Мелези, г-н Иванов - "помачори"*
14.09.2023 16:13
*помачор не е в чист вид местното разбиране за помак, а понятие определящо нещо, което е безумно смесено, метисизирано и коктейлизирано от по правило чисти компоненти, все едно за лъжицата ..., да кажем, катран в кацата с мед.
Дълго съм мислел на база моя опит (магически, не от този живот), какво кара очовечените примати да стават такива, каквито са. Парите, имуществото, материалните блага, с които може да се закупи секс, диплом за образование, та дори и гласоподавател, а от там и реална власт, която да не се използва за пълнене на шкафчета, а власт в чистия и вид като властта на чичо Джо, примерно. (ще стане дълъг коментар, пак) Представете си, г-н Иванов, всички малки деца, които сте виждали в колички и ще се почувствате приятно, че има толкова хубави хора на Земята, а после си представете, същите тези деца след чалгализацията или поживели 20+ години след количките, след "образованието" и "вниманието" на родителите им, които в един посткомунистически свят са задължени да работят за едната храна (като при комунягите да не работеха само за това, а тогава и храна нямаше), какво могат да "дадат" на поколението си - телевизор, телефон, таблет, лаптоп... исках да кажа - нищо не могат да дадат на никого, освен болката от тъпото си съществуване, посветено на оцеляването, кражбата, измамата, безморалността, бездуховността си, спортните постижения на нашите "спортисти", плюнките към "нашите" парламентаристи, битовия алкохолизъм, завистта, че някой има по нова втора ръка кола или 101 апартамента... Но това Вие добре сте го описали. Не съм видял нито един подрастващ да има търпение да прочете текст повече от 2 реда, явно познавам малко подрастващи, не съм видял нито едно училище да не даде диплом на неграмотен циганин или българин - всички са с дипломи, някой за професори, дори... неграмотни. Както видяхте броеницата - телевизия компютър... телефон - прав сте от там започна заразата, не от народната библиотека. Да се върнем на метисизацията, която е важната и не по гени или род, смесването на безморалността и липсата на етични устои с непогрешимо работещата алчност да се получава (незаслужено) всичко - от блага до духовни удоволствия по насилствен или криминален начин, а от там и престъпен. Това е, метисизираното съзнание със съветските и западните глупости, привнесено към местния, податлив на мързел и пороци народец (митове и легенди са прехвалените качества на приматите, независимо от коя родина са се пръкнали) си изиграва тази пагубна роля и са зачертани цели поколения, които ако бяха добре обучавани в "безплатното" и социално, гарантирано с конституцията ни образование не биха изпаднали до това дъно. Всичко, което не се вписва в горното е като потвърждаване на правилото, че без Знания не можеш да имаш законопослушно население, простият човек лесно се управлява от хитреци и измамници, а знаещият прави ... въоръжени групи и избива тарикатите, това е.
цитирай
4. dobrodan - Коста, откога дама
14.09.2023 16:39
и селска пръчка станаха синоними?!
цитирай
5. planinitenabulgaria - На г/н Гарденер:
15.09.2023 15:12
Благодаря за интелигентния и компетентен за темата коментар. Аз се стремя когато пиша дори на съвсем сериозни теми, това да звучи весело. Имаше един диригент с такова излъчване, Мечият Камък, /Бърнстейн/.
Вашите коментари се явяват продължение на постинга ми, но продължението е на по-сериозни основи. Благодаря!
На темата "Помачори". Тази дума е много обидна за нашите помаци, защото носи пренебрежително отношение към тях. Разбирам, че в това понятие влагате друг смисъл. По-обидна от тази дума е само АХРЕНИ, както са наричали някога мюсюлмянизираните българи от Смоленско, тогава Ахъчелеби, после Пашмаклъ.
Във вторник пътувам за Доспат-ско, а в с. Мугла ще остана няколко дни. Там помаците са 100%. Имат джамия с две минарета, но не е така красива както тази в с. Черна Места и с. Чепинци до Рудозем.
Благодаря за коментара!
цитирай
6. gardener - От днес ще се въздържам да употребявявам тази грозна дума, г-н Иванов,
16.09.2023 12:09
знам, че не трябва, ще я заменя с "метисизирани", съветски българи. Опитвам се да се изкарам "древен", какво друго ни остана на интелигентите, които не понасяме "съвременната" музика, а "душата ни е все в ... класиката, общо казано до 70-те години, за мен и само за мен в музиката ... за простолюдието след 70-те няма нищо хубаво, а и да има е римейк на стари "песни", особено за такива като мен, които не признават нищо друго извън класиката и някой друг шансон или "метал", рок... във всичките му ипостази от зората му. Какво искам да кажа, че метисизирането е не по кръв, гени, а много по-гадно - по съзнание, вяра и морал, образование и всичко, което се докосва до обществената функция за "съдене" НА ХОРАТА, за вкус и разбиране в действителността, това ни докараха нашите комуняги на главата, да не знаем какви сме, да не си знаем местата, дома и работата за да могат ТЕ да са "отгоре" да ни управляват в техен интерес, а ние да разбираме, че не е това в живота ни, за което сме родени, ако ще да сме родени да бъдем овчари или копачи, мисля си, че ме разбирате - дали ще съм аз или ще бъда роб, но поне да съм роб на просветен господар, който ме уважава, защото се трудя достойно за него, а не да е едновременно по прост от мен, по-мръсен и по необразован и да съм роб на такава държава и държавност. За мен, най-добрият Господар е този, за който съм готов да умра с кеф, че му служа, че служа на такава държава и власт, която ми дава достатъчно да преживявам и да се чувствам Свободен човек в избора си да умра за Господаря си или Държавата си, знаете, че чиста Свобода няма и никога не е имало, освен в главите на робите... Бъдете здрав, Учителю.
цитирай
7. planinitenabulgaria - Поздравявам Ви за проницателните прозрения !
16.09.2023 21:57
gardener написа:
знам, че не трябва, ще я заменя с "метисизирани", съветски българи. Опитвам се да се изкарам "древен", какво друго ни остана на интелигентите, които не понасяме "съвременната" музика, а "душата ни е все в ... класиката, общо казано до 70-те години, за мен и само за мен в музиката ... за простолюдието след 70-те няма нищо хубаво, а и да има е римейк на стари "песни", особено за такива като мен, които не признават нищо друго извън класиката и някой друг шансон или "метал", рок... във всичките му ипостази от зората му. Какво искам да кажа, че метисизирането е не по кръв, гени, а много по-гадно - по съзнание, вяра и морал, образование и всичко, което се докосва до обществената функция за "съдене" НА ХОРАТА, за вкус и разбиране в действителността, това ни докараха нашите комуняги на главата, да не знаем какви сме, да не си знаем местата, дома и работата за да могат ТЕ да са "отгоре" да ни управляват в техен интерес, а ние да разбираме, че не е това в живота ни, за което сме родени, ако ще да сме родени да бъдем овчари или копачи, мисля си, че ме разбирате - дали ще съм аз или ще бъда роб, но поне да съм роб на просветен господар, който ме уважава, защото се трудя достойно за него, а не да е едновременно по прост от мен, по-мръсен и по необразован и да съм роб на такава държава и държавност. За мен, най-добрият Господар е този, за който съм готов да умра с кеф, че му служа, че служа на такава държава и власт, която ми дава достатъчно да преживявам и да се чувствам Свободен човек в избора си да умра за Господаря си или Държавата си, знаете, че чиста Свобода няма и никога не е имало, освен в главите на робите... Бъдете здрав, Учителю.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12730175
Постинги: 4658
Коментари: 10922
Гласове: 18564
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031