Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2023 22:44 - НЯКОГА - ОРЕЛ РАК И ЩУКА, ДНЕС НОВА ТРОЙЦА – РАДЕВ, КОПЕЙКИН И КУРИ. ОСТТА НА ЗЛОТО В СТРАНАТА НИ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1822 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.03.2023 22:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

НЯКОГА - ОРЕЛ РАК И ЩУКА, ДНЕС НОВА ТРОЙЦА – РАДЕВ, КОПЕЙКИН И КУРИ. ОСТТА НА ЗЛОТО В СТРАНАТА НИ....

  Въведение:

  Павод да напиша този постиг е един изрод с вкоченена съвест, когото явиха в предаването на Любо Огнянов, „Офанзива”.  Той се обяви за войната в Украина, ползвайки същите опорки, ама съвсем същите /!!!/, които ползва пРезиденът ни – иска мир, ненамеса, защото това са наши братски народи, преговори с Путин, взаимно изтегляне на руските и украинските танковете от бойните полета. Любо Огнянов го репликира с въпрос, и украинските танкове ли, които са на собствената си територия, на който той отговори с да.

   Такъв изрод не очаквах да видя, а му бе предоставено и поле за по телевизията. Само лъжи, опорки на пРезидента ни, без всякакво съмнение, негов инженерингов проект. Каза и къде бил водач на листи. Очаквах да разбера не толкова кой е този изрод, а от коя партия е. По едно време Любо Огнянов го попита за становище по някакъв казус в партията му, която назова, Възраждане.

    Гневен, нахвърлих следния постинг:

   Някой може ли да изтъкне противоречие между логореята  на тази нова тройца по отношение на войната на Путин срещу световната цивилизация? Такова няма! Противоречие между тях няма и в друг едни аспект – желаннието им да сринат България икономически, да противопоставят и разделят хората, да ни злепоставят пред ЕС и НАТО докато станем нетърпими за тях и да ни изхвърлят от общността на културните държави в Европа.  След което да възстановим стратегическата си ориентация към нашия двоен освободител, сега зает с прочистването на Украина от кафявата чума.

   Президентът ни е троянски кон на Путин в България, в ЕС и в НАТО. След преврата, който той направи преди две години с инженеринговите си проекти, в страната ни се настани хаос, за който вече всички плащаме, а пРезиднетството се превърна в отдел на ФСБ в България. Там вероятно Елеонора Мутрохванова дирижира музиката, написана в Кремъл.  Докато Парламетът не уволни този национален предател според моя прочит на това, което върши, България няма да се придвижи нито крачка напред.

   Копейкин е клонинг на Путин, реализиран пак чрез инженерингов проект от пРезидентсвото ни. Неговата цел е разруха на България, каквато е и на пРезидента. Понятието антисистемен играч не покрива изцяло подлата роля, която той играе, близка до тази на пРезидента с най-висшата - национален предател. Някога тези като него са ги наричали рубладжии.

   Кури също е нещо ужасно. Тя скапа БСП, но членовете й не могат да я изкъшкат от лостовете за управление на Столетницата. Тя скапа и правителството, където от позицията си на вицепремиер командареше всички, дори Кирчо Секса, заплашвайки ги, че ще подаде оставка. Популистка, лъжкиня, обещавачка, приватизаторка, тя има много лица. Ако  от БСП не я изкъшкат от поста й, тя ще ги довърши като партия, и в Парламента няма да могат да влезат.

   Ако новият парламента не уволни Радев - изборът на простащината, ролетката с безкрайните избори, високи цени и хаос, ще продължи спираловидния си характер на развитие.  Той е виновен за всичките трудности, през които преминаваме, защото не е президент на всички българи, какъвто трябва да е по Конституция, а национален предател.

                           image
 Новата тройца: Вън танковете на Русия и на Украина от Украина! Ние сме за мир!




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12268238
Постинги: 4565
Коментари: 10792
Гласове: 18367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930