Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2023 00:24 - СТАТИЯ НА Г/ЖА ДАНИЕЛА ГОРЧЕВА:
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3591 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  ПОПАДНАХ НА ПОСТИНГ, КОЙТО СЧИТАМ ЗА ВАЖЕН И ГО КОПИРАМ В БЛОГА СИ.

image 

Даниела Горчева 18 ч.  
·   

Тази вечер в централната емисия новини по нидерландската телевизия освен за трагедията на хората в Турция и Сирия след земетресението, отново се спряха с един репортаж на страшната тема за отвлечените от Русия украински деца.

Според доклад на американския университет Йейл става дума за около 6 хиляди деца, които са пръснати в 43 лагера. Има и дадени за осиновяване в руски семейства. Някои от лагерите са в Сибир. Става дума за тежко военно престъпление и престъпление срещу човечеството.

Децата са подложени на проруска индоктринация ( съветско възпитание) и може да си представим какво ги правят, защото зад руските кадри, които са типично пропагандни, се прокрадва зловещата реалност.

Онази руска клявка Мария Лвова - Белева, която координира операцията, се изтърва да каже, че децата били много лошо възпитани, говорели с омраза към Путин и "всякакви гадости"- това е точен цитат, говорели били "всякакви гадости" като Слава Украине и героям слава, даже (колко скандално!) пеели украинския химн. Но сега всичко разбрали и не говорели вече такива "гадости" и не пеели вече украинския химн. Мога да си представя на какво са ги подложили. Внасям някои уточнение, защото мернах, че хората питат долу в коментарите.

1. Снимката е от преди няколко месеца, когато тази хубостница Мария Лвова- Белева се срещна с Путин да иска от него да промени закона, за да може отвлечените украински деца веднага да получат руско гражданство, уж да можело да се ускори осиновяването им. Истинската цел е да се скрият следите на децата. Самият факт, че отива при Путин да иска той да променял закона, говори що за "демокрация" е Русия, но представете си какво е нивото на демократична култура, след като се хвалят с това - че всичко се решава от государя, от бащицата.

2. Има доклад, разследване на Университета в Йейл, но там се говори само за 6 хиляди деца, защото това са потвърдените случаи, а междувременно според журналистически разследвания числото набъбна до 16 хиляди. Вече се говори и за 40 хиляди.

Разследванията се основават на кадри и изявления по руската телевизия, както и на показания на потърпевши украинци. Има украинки, отвлечени в Русия с децата си, минали през филтрационни лагери (разпити), отделени от децата си. В единия случай майката се спасява, но децата са някъде в неизвестност, в другия случай детето е открито от смелата му баба, но майката не се знае къде е.



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12271268
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930