Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2023 06:47 - ОПИТ ДА КАЖА НЕЩО ЗА СВОЕ ОПРАВДАНИЕ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 897 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.01.2023 06:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                        ОПИТ ДА КАЖА НЕЩО ЗА СВОЕ ОПРАВДАВАНЬЕ

   Две обвинения вече имам от съблогъри, които ми бяха повдигнати откакто съм в Лос Анжелес:

   Първото е, че много водка пия. Със ставането си съм награбвал бутилката и така - докато заспя отново.

   За мен това е обида и в двете части на обвинението. Аз съм в Америка, а ще пия водка като пропойците, които ще покажа в края на постинга. Тази година в Америка съм само на царевично уиски и считам тази течност за най-великото достижение на света. Когато седна с други любители на това питие, достигайки до 700 гр. они спират пиЕнето, аз от там нагоре почвам.

   Да ми вменяват, че в Америка пия водка, за мен е много обидно. Нито капка водка, самогон или луникоф – тук трескам само царевично уиски! Имам и специално изискване – да е в триъгълно шише, оти кога оно падне да не се търкаля и да се излее. Поднесено ми уиски от царевица в четвъртито шише ми образува нерви, а в обло шише  - побЕсневам и го връщам.

   Второто обвинение към мен е, че съм американофил. Мотиви, да бъда обвинен в американофилИя са няколко мои умозаключения, които поместих в различни постинги. Ще повторя част от тях:

     Първото е, че един долар в Америка е винаги един долар, какво и да се случва по света. Няма да излагам мотиви, защото на всички хора това е ясно така, както че докато пРезидентът ни не бъде уволнен от сведващия парламент, този национален предател ще съсипе страната ни, изпълнявайки приказа на Путин, България да бъде троянски кон на Кремъл в ЕС и НАТО докато он управлява задкулисно.

     Второто ми умозаключение, което дразни сувурена е, че гледам на света като на съставен от две части – едната половина е Америка, другата половина са останалите страни. Тези две половини считам за гравитачно свързани, поради което така се получава, ча ако Америка е добре, останалите страни също са добре, но в много по-ниска степен. Ако Америка обаче стане не съвсем добре, останалите страни стават зле. И започват да я ухажват, предлагайки й по-евтини суровини, замразявайки споровете си с нея, ако такива имат. Докато Америка отново дръпне и те покрай нея се уредят някак. Въвеждам таг, международната валута.

    Третото ми умозаключение е, че Америка е най-могъщата във военно отношение държава. Ако те рекнат някого да треснат, ще го сконадапцат, би било това дори Голямата страна, където живеят най-щастливите хора на земята и притежават най-неотразимите ракети в света.

    Четвъртото ми умозакрючеие е, че освен голям производител, Америка е и голям консуматор, което е огромно предимство. Ако Китай не изнесе продукцията си, те загиват. Ако Русия не внесе продукция срещу нефт и газ, те загиват, защото не могат да произведат и един пирон или бумага туалетовая. Те са много отлични по самогона, по бандюгството и простащината си. И имат право във всичко, ако да е срещу целия свят, оти са Русия.

     Интересно ми е ако Русия или Китаой започнат да си го мерят с Америка, на която в момента бичат стойки, коя от спорещите ще го извади по-голям.

   Петото ми умозаключение е, че Тръмп върна Америка с години назад заради простащината си. Видях как едни американци, посещаващи Музея на Рейгън, спряха колата си под портрета на  45-и президент на САЩ, Тръмп, равнокултурник с нашия простакисимус, направиха неприлични знаци и викаха „Йък!”

   Всички тези ФАКТИ считам за обективни. Тези, които ми вменяват американофилиИя нямат основание да ми я вменяват. Въпреки това обаче тях ги дразнят умозаключенията ми, защото така са разработвани и реагират на туй, що казвам, гаче ли чадър в гъзо им разтварям. Това са ФАКТИ, в блога си към посочвал още много, не трябва да се издразват и да ми вменяват американофилИя. Колко мога да ги понасям американците запазвам в тайна.

   Има и други истини обаче, цитирам само една.

1.   ЕС е лабав, Америка е важната при вземане на решения.

Това е закон, равносилен на този, че един долар в Америка винаги един долар.

   В Европа сега се води война, един изрод поведе война срещу човешката цивилизация. Ако не се бе намесила Америка, човешката цивилизация би изгубила битката, защото в Европа, а също тук и там по света има национални предатели, които подкрепят злото – Орбан, Радев Ким Чен Ун, Башар Асад, Мадуро, Али Хименей. Не се сещам за други, може да има и други маркспропутинци. Тези изроди колкото и да помагат на биринджи изрода - остта на световното зло - с тролове, фалшиви новини, кибератаки, дронове и стоки с двойно предназначение, светът ще победи злото. След изчезването на Путин от сцената ще последва разпад на Руската империя, последната империя в света, наречена от Рейгън, Империя на злото.

    Привържениците на тази империя надават злоба и ако поместя някои от вижданията си по този казус, пасивната част от маркспропутинците /педеругите/ замязват на попикани мушкати, активната част, /педерунгелите/ пък  се разфърчават като попикани оси. Едни поддержники на Путин твърдят,  че той е запазил Русия от погибел, защото Украина е искала да направи атомни бомби и бойнш отрови и на Русия майкята й да  пое.не. Други подкрепники на Путин, казват, че са мир и ненамеса в конфликта, за да свърши той по-скоро, което означава да оставим Путин да избие украинците. Макар да се заподмятва КОНФЛИКТ  или СВО.

   Зависимите пък и откровените заблудени, не правещи пазлика между гьот и амджик се запроституирват с казуса като казват: Оставете ги тия, еврейска им работа! или: За всичко е виновен Байдън.  Ако президент бе Тръмп, война нямаше да има!

    И аз така мисля. За убитите 500 деца и бебета Байдън е виновен, за убитите 6000 цивилни пак той е виновен, а също и за войничетата на фронта, заложници на изрода. Вероятно Байдън е насочвал ракетите ррещу жилищни квартали на украинците, както през 1945 г. англичаните над Дрезден.  ЛичноБайдън може да е  стрелял при случая, когато  куршум убива бащата на момиченцето Саша и откъсва лявата й ръчичка.

   Психологичният портрет на последните нещастики откриваме в точка 4 на опорките в приложената по-долу снимка:

 image

 А нас, всичките, до къде ще ни докара Радев ако не го уволни следващия парламент, ще покажа на следващата снимка:

image
      До това ниво на културата на тези, към които ни стреми президента ни. Всегда с бутылочками и сигареты...

 





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12284274
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930