Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2022 02:09 - ПРЕДКОЛЕДНИ РАЗМИСЛИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1000 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 24.12.2022 02:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 

КАК НАДСТРОЙКАТА У НАС – ТРИФОНОВО/РАДЕВАТА ПРОСТАЩИНА - ПРОМЕНИ МИСЛЕНЕТО НА ХОРАТА

    Наскоро написах постинг, ето този:

 https://planinitenabulgaria.blog.bg/lichni-dnevnici/2022/12/19/koledata-ded-moroz-koiato-izrodyt-putin-dari-na-ukraincite.1847767

    Това, което ме подтикна да го напиша бе посещението при дъщеря ни в Л. А. която има 9 годишно момиченце. Семейство от мъж, жена и дете. Работят родителите, пътуват, радват се на живота. Млади хора, още незасегнати от житейски бури.

   Какво се случва обаче в същото време с едно подобно семейство в Украина, и те с момиченце на 9 години. Жилищният им квартал е бомбардиран от изродите на Путин, има опастност сградата да падне върху тях. Семейството напуска този ад с автомобила си. Окупирали населеното им място други изроди на Путин стрелят по автомобила, като убиват бащата, а куршум откъсва ръката на момиченцето.

  Пътувайки с колата на дъщеря ни със семейството им, си мисля за тази трагедия. Ако изроди застрелят зета ни и осакатят за цял живот внучката ни, това ще бъде ужасяваща трагедия, с падеж края на живота на останалите живи.

   Трагедиите са много, връщам се на още една, предадена по нашата телевизия от един украинец, загубил по същия начин съпругата и двете си дъщери. Те бягат от жилищата си поради бомбардировки за да не бъдат затрупани под развалините.  Крият се от бомбите под един мост, но идват окупантите-изроди на Путин и ги застрелват. Човекът губи жена си и двете си дъщери в този ад, той обаче остава жив между застреляните и понеже има български корени емигрира в България. Сега работи тук като специалист по високите технологии, такава е била и съпругата му.  Един съсипан човек, който никога няма да се освЕсти. Давам пример със себе си. Мутра с джип удари колата ми отзад през 2017 г. Ужасяващият трясък още ме спохожда по време на сън. А на този човек е застреляно семейството му, той остава жив, скрит между застреляните.

   Постингът написах, защото и у нас има изроди, които подкрепят Путин. Едни от тях сторват това открино, други по подъл начин, заявявайки че са за мирно решение и затова не трябва да се изпращат военни помищи на Украина, което означава да оставим изрода да ги избие. Други се запроституирват по казуса, твърдейки, че за войната в Украина виновен е Байдън. Трета категория, най-големите простачки и пиянищата въобще не се иннтересуват за трагедията на тези хора. Какво ги засяга тях самите. Хората с подобно мислене – гьонсурати и дремеимкуро -  турците наричат гявури. И на времето са избивали изявяващите секато такива, защото са преценявали не защото са били вярващи, в нашия случай християни, в невярващи. Разликата между един вярващ човек и един невярващ комунистически боклук е огромна.

   С постинга си исках да обърна внимание на добрите хора да помогнат с каквото могат на Украина, а също да сезирам тези, които са заблудени от киберхибридниките на Путин и на платените тролове в социалните мрежи да се рпазмислят.  Нищо такова не се получи. Изроди-метастази на путинското мислене у нас коментираха постинга ми, заплашвайки ме с болезнено  проникване във всичките ми телесни отверстия, също и че не разбирам какво се клучва, че това е прочистване на Укрйаина от фашизма, спасение на руснаците в насилстнено присъединениете региони от Украина руски територии след сиктирдосването на Янукович, човеко на Путин, руския Румен Радев. Напомням за ССО /секретната спасителна операция/ на ФСБ за бягството на Янукович. Сейчас - другое сокращенье, СВО, /специальная военная операция/. Старите курви в бардака още не са подменени....

     Във връзка с тези, които подкрепнуват Путин от където могат, мисля за подходящ израза, който съм чувал в Западна България:

    - Ни съм ги чул, ни съм ги видел, ама да ти е драго да им Ебеш майкята...

   От коментарите на откровените идиоти одобрих само два.

   Сега на 14000 км. от България съм се размислил върху трифоноворадевата простащина у нас, която вече не различавата доброто от злото, кой е агресорът и кой жертвата, не осъзнава, че това е война срещу човешката цивилизация и че хората на изкустото не трябва да оставят тази тема недокосната от тях в творчеството им. И там обаче – простотии. Един поет се утепА да пише срещу Зеленски/Байдън, една блогова простачка от Стара Загора се утепА да пише химнослов след химнослов – всеки следващ по-просташки – за Путин, един старозагорец се утепа да пише как Америка скоро пухнет, показвайки снимки от руските магазини, които са така заредени с месо и колбаси, че ще  се строшат щандовете, прилага и разни таблици, колко много губи светът от икономическите санкции срещу Русия , дкато Русия печели от тях и върви нагоре и нагоре, вече експоненциално. Прости им мили Боже на тези изроди, те не знаят какво правят, но станаха много. Този опростачен от Трифонов електорат, който наричам простащината, стана фундаментът на Радев, от който той извърши парламентарният преврат, с което катурна страната ни. С такива електоратники хаир няма да видим, защото колкото по-прост е един кандидат за държавен пост, толкоз по желан от простащината ще бъде той. А най-желаният ще е доказан простакисимус.

   Не знам кои са чели постинга ми, но нито един нормален човек – различаващ доброто от злото, извървяващ разумно пътя  на естественото си Божието употрелление на земята, стремящ се към дела докато има сили, не написа коментар към постинга ми. Вместо тях – рдивотрифоновата простащина, която при такива писание се наактивирва, обединява и изстрелва високоточни хиперпросташки коментари.

   И накрая пак един израз на българите от  Западна България за пазарния субпродукт, който вече политпроститутите подготвят за следващите избори::

    - На такива, сери им се!

   Другите ми приятели, в Източни Родопи пък за такива казват:

    - Ананъ кодумуну, сикиме бабанъ!

   Нещо подобно казвам и аз комуто требе с настоьящия си постинг, но и на тези, които поради заависимости, страх и др. причини се ослушват. Светът ще се справи с остта на злото, Путин, защото не може един изрод да победи целия свят. Българите ще отхвърлят нашето зло, производно на Путин, Радев, но това трябва да сторим сами, а не с помощта на други сили, защото после ще трябва да си заплатим за помощта им. Чрез следващи зависимости в бъдеще може би...

 

  Лос Анжелес, 24.12. 2022 


image

Майката и бащата на момченцето са убити по време на бомбардирозките над жилищния квартал - специалната операция на Путин за прочистване на Украина от кафявата чума. Останали са живи бабата и момченцено.Понеже няма и ток, ще горят строшените мебели...

image

Символът на путинската жестокост, изродите му убиват бащата на момиченцето, а куршум откъсва лявата му ръка.

image

Честните хора с прогресивни възгледи търсят досег с културата на путинското поколение, отхвърлят стария начин на живот и приемат нов, социалистически.














Гласувай:
6



1. pompadurmissana - Бай Коста, коледната молитва на ...
24.12.2022 06:00
Бай Коста, коледната молитва на всички честни хора по света е Сатаната путлер да се премести в ада, а путиноидите изобщо не са хора. Това е.
цитирай
2. gardener - Благодаря за написното от Вас, г-н Коста Иванов
24.12.2022 08:15
Сутрин е, чета българин, който е добър човек и ми е някак сълзливо (за мъж, леко тъпо като настроение). Даже спрях фона (една аудио книга, разбира се тъпа и разбира се детска, напоследък нямам желание да слушам "сериозни" книги или да чета по обичайния начин). Такъв е моят фон, фонът на бягащият човек, който разбира се не прави големи усилия в живота си, щото знае, че или няма да има резултат или просто е обречен на неуспех. Типичната позиция на дребната офис бактерия, която си въобразява, че е ... даже вече не е важна. Накара ме сутринта да мисля за човешките страдания и да се проектирам в тях, това е хубаво, прави ме добричък, оцеляваш българин. Подкрепям те и подкрепям всяка политика на държавата (която ни дере), ако е насочена в областта на подкрепата против Мордор и вътрешните ни врагове на доброто и човечността. В опоскания ни живот(аз нямам деца в чужбина, моите са тук и се борят с местните изроди, това не е нито намек, нито обвинение, твоите са тръгнали, "избягали" в търсене на по-добър живот, Господи, защо правиш така, че децата и хората ни да търсят по-доброто не тук?). На предните въпроси, отговорът е ясен - докато тази изродска държава не се разправи или с нас или с червените изроди, никой няма да си седне на д-то, нито ние, нито те. Без лустрация и национализация, без ново ОБРАЗОВАНИЕ и нов Елит, тук никога няма да има нищо, една кочина от съветски "българи" - путинофили, получили своя "паспорт" в името на комунизма, което значи ограбването, мизерията във всички аспекти на бита, простащина и ехидно-заядливо осмиване на хората, които са добри и според тях наивни ... тук в Родината ни, нещата ще вървят от зле към по-зле. Тяхната изродска каста на ДС и БКП орки, ще продължава да ни управлява, ще продължава да ни краде и поради факта, че и е неизгодно да наложи нов морал и нов контрол от нормален - европейски тип, никога няма да има друго, освен развъдени панелни плъхове, братя цигани по зле от хлебарките в коя да е кухня и нас - драните им платци.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Благодаря на коментиралите постинга ми с пожелание към тях
24.12.2022 19:38
изродът Путин, който обърка света по-силно от Ковида - на съд в Хага. Където да отговаря и за смъртта холандските младежи от сбития малайзиски самолет.

За съжаление у нас - та дори и в блога ! - има изроди като него, цитирам един с агентурен псевдоним Валстан, който не е пропуснал да подкрепи Путин и в този мой постинг.
Доброто ще победи, вярвам в него! Светли празници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185047
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031